10 Mayıs 2011, Salı 08:03:28

KAPADOKYA, THY İLE UÇUŞA GEÇTİ

Türk Hava Yolları'nın İstanbul'dan Nevşehir'e yaptığı tarifeli uçak seferlerini ikiye çıkarmasının ardından yolcu sayısı iki kat arttı.
  • Ben iki kez uctum ikisindede turist gurubu vardi ve ucakta yer yoktu
  • Sefer bir oluncs cogu insanlar kayseriye yada ankaraya iniyorlardi oysa ben nisanda yaptigim ziyarette istanbula geldim ben nevsehir ucagina gelene kadar zaman geldi ve uctum havalimani bana 17km uzaklikta ne güzel oluyor yok kisa olunca tsk thy ve emegi gecenlere
  • Kıyas yanlış. Çünkü yaz ve kış diye iki tarife var. Kıyaslama yapılacaksa geçen yılın aynı dönemi ile kıyaslama yapılmalı. DHMİ'nin resmi verilerine baktığımızda 2011 ocak-nisan döneminde, geçen yılın aynı dönemine göre havalimanından geçen yolcular sadece %17 oranında artmış, 25 binden 29 bine çıkmış. Asıl çıkış Hatay'da: 120 binden 170 bine ulaşmış. Frekans artışı net şekilde belli.

THY, Türkiye'nin büyüklükte sekizinci havalimanı konumunda bulunan Nevşehir Kapadokya Havalimanı'na yapılan tarifeli uçak seferlerini ikiye çıkardı.

Mart ayında Nevşehir Kapadokya Havalimanı'ndan toplam 101 iniş ve kalkış yapan THY'nin yolcu sayısı 7 bin oldu. THY'nin İstanbul'dan Nevşehir'e yaptığı tarifeli uçak seferlerini iki kat artırdığı nisan ayında ise iniş kalkış sayısı 213'e, yolcu sayısı da 17 bine yükseldi.

Nevşehir Kapadokya Havalimanı'ndan nisan ayında toplam 120 yurt içi uçuş gerçekleşirken; Yunanistan, Ürdün, İspanya, Almanya, Fransa, Romanya'ya 90 charter uçağı havalandı.

KAPADOKYA, THY İLE UÇUŞA GEÇTİ

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Ben iki kez uctum ikisindede turist gurubu vardi ve ucakta yer yoktu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sefer bir oluncs cogu insanlar kayseriye yada ankaraya iniyorlardi oysa ben nisanda yaptigim ziyarette istanbula geldim ben nevsehir ucagina gelene kadar zaman geldi ve uctum havalimani bana 17km uzaklikta ne güzel oluyor yok kisa olunca tsk thy ve emegi gecenlere

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Kıyas yanlış. Çünkü yaz ve kış diye iki tarife var. Kıyaslama yapılacaksa geçen yılın aynı dönemi ile kıyaslama yapılmalı. DHMİ'nin resmi verilerine baktığımızda 2011 ocak-nisan döneminde, geçen yılın aynı dönemine göre havalimanından geçen yolcular sadece %17 oranında artmış, 25 binden 29 bine çıkmış. Asıl çıkış Hatay'da: 120 binden 170 bine ulaşmış. Frekans artışı net şekilde belli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000