04 Nisan 2017, Salı 16:08:49

Kahramanlarımızın çocukları THY'de...

Türk Hava Yolları, hain saldırılarda şehit düşen yada gazi olan polislerimizin çocuklarını 4-10 Nisan Polis Haftası etkinliği çerçevesinde Uçuş Eğitim Merkezi’nde ağırladı.
  • ver mehteri ver mehteri
  • Bundan sonra bahtları, şansları açık olması dileğiyle...İnşallah güzel bir hayat onları bekler...
  • kul hakkı yemeyide öğretseydin
  • Güzel organizasyon olmuş tebrikler. Onların daha çok çeşitli organizasyonlarda yer vermilmesi gerek acıları hafıflemese bile en azından bir nebze mutlu olsunlar.Allah ülkemize şehit acıları yaşatmasın.
  • Onlara borcumuz sonsuz. Guzel organizasyon. Hersey gonullerince olsun.
  • Yavrucaklar ülkemiz için öksüz yetim kalmış
  • Ucuz reklam şehit ve gaziler üzerinden duygu sömürüsü yapılıyor , neden işten çıkarılanların çocukları önemsenmiyor? Onlarıda çağırın, reklam ğe
  • Harika bir organizasyon olmuş emeği geçenlere çocukları mutlu edenlere teşekkür ederiz.
  • Ins yonetici pilot olur da km olmazlar. Burda bile adam kayiriyo ilker
  • Ne zaman cemaatlerden, hamili kart yakınlarından sıra gelecek? Yıllarını güneydoğularda terörle, batıda ergenekon, balyoz, casusluk kumpasçıları ile mahvedilmiş kahramanlara çok değer verdiniz, bin dereden bin kova su getirtip yine de işsiz bırakmadınız da, bu çocuklara değer vereceksiniz öyle mi?

Türk Hava Yolları, hain saldırılarda şehit düşen yada gazi olan polislerimizin çocuklarını 4-10 Nisan Polis Haftası etkinliği çerçevesinde Uçuş Eğitim Merkezi’nde ağırladı.

Türk Hava Yolları ve Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü koordinasyonu ile düzenlenen etkinlikte; 7-17 yaş grubundaki çocukların sosyalleşmelerine katkı sağlamak ve mesleki farkındalık duygularını geliştirmek hedeflendi.

Organizasyon kapsamında çocuklara, THY filosunda bulunan B737 ve B777 uçak tiplerine ait simülatörler ve kabin eğitim cihazlarında uçuş keyfi yaşatılarak meslek sahaları tanıtıldı.

Organizasyona Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı da katılarak çocuklara havacılığı anlattı.

Aycı; ‘Ben inanıyorum ki buradan THY’ye hem pilotlar hem de çeşitli kademelerde görev yapacak havacılar yetişecek’ dedi.

'BAYRAĞI ONLARA DEVREDECEĞİZ'

İlker Aycı burada yaptığı açıklmada; ‘İstanbul Emniyet Müdürlüğümüzle birlikte güzel bir organizasyon gerçekleştirdik.Polis ve Gazilerimizin çocuklarını bugün buraya getirdik. Onların ilerdeki meslek tercihlerine, THY’yi tanımalarınI ve onlara öncülük etmeyi amaçladık. Aziz şehitlerimizi Rahmetle anıyoruz. Şehit ve gazilerimizin önemi bizim için tartışılmaz. Onların evlatları bizim de evlatlarımız. Onlar bizim için şehit ve gazi oldular. Onların evlatları İnşallah, THY’ye gelirler, pilot olurlar yönetici olurlar, teknisyen olurlar ve Türk Hava Yolları’nı onlar uçururlar. Onlara keyifli vakit geçirmeye ve havacılığın püf noktalarını öğretmeye çalışıyoruz. Onları biraz olsun mutlu edip bayrağı da onlara devredebilirsek ne mutlu bize. İçişleri Bakanımıza, İstanbul Emniyet Müdürümüz Mustafa Çalışkan ve emeği geçen tüm arkadaşlarımıza, tüm polis teşkilatımıza teşekkür ediyoruz’ dedi.

Aycı’nın ardından konuyla ilgili açıklamalarda bulunan İstanbul Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Leman Süheyla Soylu ise; ‘Başta İl Emniyet Müdürümüz Mustafa Çalışkan olmak üzere 10 Nisan polis haftası nedeniyle Şehit ve Gazi çocuklarımıza polis teşkilatı olarak yanlarında olduğumuzu hissetirmek, meslek seçiminde farkındalık kazandırmak, sosyal ve kişisel açıdan da gelişimlerine katkıda bulunmak üzere buradayız. Türk Hava Yolları’na bizleri kabul ettiği için çok teşekkür ediyoruz’ ifadelerini kullandı.

Fatih Akdeniz / AirportHaber











Kahramanlarımızın çocukları THY'de...

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

aynen ~ 7 yıl önce
ver mehteri ver mehteri

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:( ~ 7 yıl önce
Bundan sonra bahtları, şansları açık olması dileğiyle...İnşallah güzel bir hayat onları bekler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ilker aycı ~ 7 yıl önce
kul hakkı yemeyide öğretseydin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
UNUTULMAMALILAR ~ 7 yıl önce
Güzel organizasyon olmuş tebrikler. Onların daha çok çeşitli organizasyonlarda yer vermilmesi gerek acıları hafıflemese bile en azından bir nebze mutlu olsunlar.Allah ülkemize şehit acıları yaşatmasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
F ~ 7 yıl önce
Onlara borcumuz sonsuz. Guzel organizasyon. Hersey gonullerince olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sahip çıkmak lazım ~ 7 yıl önce
Yavrucaklar ülkemiz için öksüz yetim kalmış

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A9 ~ 7 yıl önce
Ucuz reklam şehit ve gaziler üzerinden duygu sömürüsü yapılıyor , neden işten çıkarılanların çocukları önemsenmiyor? Onlarıda çağırın, reklam ğe

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Onur ~ 7 yıl önce
Harika bir organizasyon olmuş emeği geçenlere çocukları mutlu edenlere teşekkür ederiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuzsuz km ~ 7 yıl önce
Ins yonetici pilot olur da km olmazlar. Burda bile adam kayiriyo ilker

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kpt ~ 7 yıl önce
Garsonluk yakışmaz bu çocuklara
Tabi tabi ~ 7 yıl önce
Ne zaman cemaatlerden, hamili kart yakınlarından sıra gelecek? Yıllarını güneydoğularda terörle, batıda ergenekon, balyoz, casusluk kumpasçıları ile mahvedilmiş kahramanlara çok değer verdiniz, bin dereden bin kova su getirtip yine de işsiz bırakmadınız da, bu çocuklara değer vereceksiniz öyle mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000