27 Ağustos 2013, Salı 14:00:27

KAÇIRILAN PİLOTLARLA İLGİLİ FLAŞ AÇIKLAMA

Kaçırılan iki THY pilotu ile ilgili Lübnan'dan açıklama geldi.
  • El elin eşeğini ıslık çalarak ararmış,sahibininde umurunda olmazsa,olacakları düşünmek dahi istemiyorum...
  • Hala pilotların kurtarılmasını Allahtan (c.c) bekleyenler var. Allah akıl vermiş, sen bunu kullanmazsan onları da kurtaramazsın, kendini de...
  • Ay oldu nerdeyse bu ne sorumsuzluktur. Bumudur yani? Yaziklar olsun havacilik siteleri haric ve havacilik calisani/tutkunlari haric kimse ne bu isin takipcisi nede olan biteni biliyor. Yaziklar olsun ya. Allahin izniyle donduklerinde bu 2 kaptanimizin yuzlerine nasil bakilacak?
  • ABD Fransa ve Ingiltere Pilotlarin bulundugu bölgeyi bombalamasin. Yarin Obama Iraktaki hikaye gibi Esadin kitle imha silahlarini gösterecekmis. Irakta birsey bulamadilar ve Tunusta bir havaalaninda 1991 de beri bulunan Saddamin Boeing 747SP uçagini da aramislar orda da o imha silahlarini bulamamislar, yalniz bol bol çöl kumu bulmuslar. Biz de herzamanki gibi bu batili yalancilarin goygoycusuyuz.
  • TALPA NERDESİNİZ!!! Yaz tatliniz nasıl geçiyor! Yeter artık. Onurlu olun gereğini yapın. Anlıyayamadınız galiba .İSTİFFAAA
  • "yerlerini biliyoruz" diye açıklama yaparsanız; adamlar da değiştirirler.
  • Arkadaşlar bizim aklımız ermez ama, bu tip konularda gizlilik ön planda olmalı. Buradaki bazı yazılardan anlıyoruz ki neredeyse "kardeşim niye bize bilgi vermiyorsunuz" der gibiler. Bu tip konularda atılan adımlar gizli olmalı , ulu orta yapılacaklar deşifre edilir mi ya . İnşallah kurtulacaklar , allahtan bu konudaki temennimiz budur.
  • pilot arkadaşların sağ olup olmadığını biliyor muyuz ?
  • Zamanında Mısır askerleri hava korsanlarına müdahale etmiş yolcuların cogunu öldürmüştü . Lütfen işi barışcil bir şekilde surdurelim. Böyle bir şans yoksa ve zorunlu bir mudahele yapilacaksa bizim profesyonel SAT komandolarımız oraya gitsin. Allah pilotlarımızın yanında olsun.
  • AMAN MÜDAHALEDE FİLAN BULUNMAYIN, ARKADAŞLARIMIZIN CAN GÜVENLİĞİNİ TEHLİKEYE ATARSINIZ, ONLAR ALLAH'IN İZNİYLE DÖNECEKLER SAĞ SALİM, siz GÖLGE ETMEYİN YETER!...

Lübnan tarafından yapılan açıklamada, " Türk pilotları kurtarmak üzereydik ancak durum farkedilmiş olacak ki yerleri değiştirildi" ifadeleri kullanıldı.

THY'nin iki pilotu Murat Akpınar ve Murat Ağca, İstanbul-Beyrut uçuşu sonrası kimliği belirsiz kişilerce kaçırılmıştı.

Pilotlardan iki haftayı aşkın süredir haber alınamıyor.

KAÇIRILAN PİLOTLARLA İLGİLİ FLAŞ AÇIKLAMA

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
El elin eşeğini ıslık çalarak ararmış,sahibininde umurunda olmazsa,olacakları düşünmek dahi istemiyorum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 11 yıl önce
Hala pilotların kurtarılmasını Allahtan (c.c) bekleyenler var. Allah akıl vermiş, sen bunu kullanmazsan onları da kurtaramazsın, kendini de...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Ay oldu nerdeyse bu ne sorumsuzluktur. Bumudur yani? Yaziklar olsun havacilik siteleri haric ve havacilik calisani/tutkunlari haric kimse ne bu isin takipcisi nede olan biteni biliyor. Yaziklar olsun ya. Allahin izniyle donduklerinde bu 2 kaptanimizin yuzlerine nasil bakilacak?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
NATO ~ 11 yıl önce
ABD Fransa ve Ingiltere Pilotlarin bulundugu bölgeyi bombalamasin. Yarin Obama Iraktaki hikaye gibi Esadin kitle imha silahlarini gösterecekmis. Irakta birsey bulamadilar ve Tunusta bir havaalaninda 1991 de beri bulunan Saddamin Boeing 747SP uçagini da aramislar orda da o imha silahlarini bulamamislar, yalniz bol bol çöl kumu bulmuslar. Biz de herzamanki gibi bu batili yalancilarin goygoycusuyuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
TALPA NERDESİNİZ!!! Yaz tatliniz nasıl geçiyor! Yeter artık. Onurlu olun gereğini yapın. Anlıyayamadınız galiba .İSTİFFAAA

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yerleri nerdeymiş? ~ 11 yıl önce
"yerlerini biliyoruz" diye açıklama yaparsanız; adamlar da değiştirirler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gizlilik ~ 11 yıl önce
Arkadaşlar bizim aklımız ermez ama, bu tip konularda gizlilik ön planda olmalı. Buradaki bazı yazılardan anlıyoruz ki neredeyse "kardeşim niye bize bilgi vermiyorsunuz" der gibiler. Bu tip konularda atılan adımlar gizli olmalı , ulu orta yapılacaklar deşifre edilir mi ya . İnşallah kurtulacaklar , allahtan bu konudaki temennimiz budur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kamyoncu ~ 11 yıl önce
pilot arkadaşların sağ olup olmadığını biliyor muyuz ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sonuç ? ~ 11 yıl önce
Zamanında Mısır askerleri hava korsanlarına müdahale etmiş yolcuların cogunu öldürmüştü . Lütfen işi barışcil bir şekilde surdurelim. Böyle bir şans yoksa ve zorunlu bir mudahele yapilacaksa bizim profesyonel SAT komandolarımız oraya gitsin. Allah pilotlarımızın yanında olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
AMAN MÜDAHALEDE FİLAN BULUNMAYIN, ARKADAŞLARIMIZIN CAN GÜVENLİĞİNİ TEHLİKEYE ATARSINIZ, ONLAR ALLAH'IN İZNİYLE DÖNECEKLER SAĞ SALİM, siz GÖLGE ETMEYİN YETER!...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000