21 Şubat 2012, Salı 14:25:29

KABUS GİBİ... BİR İFLAS DAHA YOLDA...

2008 krizinin parlayan yıldızı Asyalı havayolu şirketlerinden kötü haberler geliyor.
  • Bu sitede THY nin güzel yaptıkları karalanacak , problemler abartılacak yani çamur atılacak , diğer havayolu şirketlerinden beklentileri olmadığı için sanırım onları haber yapmaya bile layık görmüyorlar , yok yarım maaş veriyor yok maaşları düşürmüşler kimse onları görmezki belkide görmek işlerine gelmiyor , ne bilelim. Hayırlısı olsun.
  • my technic te bakım yapmıştı. Uçak uzunca süre hangarda yattı
  • thy manchester ve barçaya az para akıtır personel çıkartmaz rahat olun :)
  • Evet o dört A321-232 TC-JMH DIDIM TC-JMI MILAS TC-JMJ TEKIRDAG TC-JMK ÜSKÜDAR
  • dünyadaki birçok havayolu şirketinin iflasını açıkladığı ya da küçülmeye gittiği bir zamanda thy tam tersine sürekli yeni uçaklar alıp,yeni hatlar açarak üzerine gereğinden fazla risk alarak büyük bir kumar oynuyor. thy'nin 2011 yılındaki net zararının 1 milyar tl'den fazla olduğunu da hesaba katarsak bu işin sonu pek de hayırlı gözükmüyor.şirketi yönetenlerin inşallah bir bildikleri vardır da thy'yi sonunda batırma durumuna getirmezler.
  • nerdesin ey sendikalar sendika ağaları nerdesiniz hadi bakalım iş size düştü yerse hadi bakalım bir çok işçi mühendis pilot işsiz kalacak bir şeyler yapsana senin amacın nedir nerdesin bakalım ama sen ancak yersin içersin, yatarsın gezersin tozarsın o kadar bir bardak su senden kat ve kat değerlidir çünkü bir işe yarar ama sen ancak konuşursun boş bir yersin..
  • uzaklarda aramayın krizi.ülkemizde de yarım maaş veren havayolu, maaşları azaltan havayolu var.onları da haber yapın.
  • Paraları F 1 e akıtıyorlar iyi dayandılar yine.
  • türkiye dede iflaslar var ,işten çıkarmalar var, maaş ödenmeme durumları var ,ondan da bahsederseniz iyi olur
Dünyanın dört bir yanından iflas haberleri gelmeye devam ediyor. Air Australia, Malev, Spanair gibi şirketler iflas ederken American Airlines devlet koruması talep ederek krizi atlatmayı hedeflemiş, Avusturalya'lı dev Qantas ise 500'e yakın personeli işten çıkartmak için kolları sıvamıştı. 

Avusturalya, Amerika ve Avrupa'nın ardından Asya'da da bir havayolu şirketi aşırı borç sebebiyle iflasın eşiğine geldi.

Hindistan merkezli Kingfisher Havayolları, aşırı borç yükü altında zor günler geçiriyor. Bir dönemin yıldızı parlayan havayolu şirketleri arasında yer alan ve siparişleriyle adından sıkça söz ettiren Kingfisher Havayolları, iflasın eşiğine kadar geldi.

Kingfisher Havayolları, maddi sebeplerden dolayı çok sayıda uçuşunu iptal etmek zorunda kalırken, 200'e yakın personelini de işten çıkartmıştı. Hint Merkez Bankası'nın da yardım edemediği öğrenilen şirketin, bugünlerde iflasını açıklaması bekleniyor.

Bilindiği üzere Kingfisher Airbus'tan özel business konfigürasyona sahip Airbus A321 tipi uçak siparişinde bulunmuş, fakat sonrasında iptal edilen siparişlerden dördü THY'nin filosuna katılmıştı.
KABUS GİBİ... BİR İFLAS DAHA YOLDA...

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 12 yıl önce
Bu sitede THY nin güzel yaptıkları karalanacak , problemler abartılacak yani çamur atılacak , diğer havayolu şirketlerinden beklentileri olmadığı için sanırım onları haber yapmaya bile layık görmüyorlar , yok yarım maaş veriyor yok maaşları düşürmüşler kimse onları görmezki belkide görmek işlerine gelmiyor , ne bilelim. Hayırlısı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
my technic te bakım yapmıştı. Uçak uzunca süre hangarda yattı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
thy manchester ve barçaya az para akıtır personel çıkartmaz rahat olun :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Evet o dört A321-232 TC-JMH DIDIM TC-JMI MILAS TC-JMJ TEKIRDAG TC-JMK ÜSKÜDAR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
dünyadaki birçok havayolu şirketinin iflasını açıkladığı ya da küçülmeye gittiği bir zamanda thy tam tersine sürekli yeni uçaklar alıp,yeni hatlar açarak üzerine gereğinden fazla risk alarak büyük bir kumar oynuyor. thy'nin 2011 yılındaki net zararının 1 milyar tl'den fazla olduğunu da hesaba katarsak bu işin sonu pek de hayırlı gözükmüyor.şirketi yönetenlerin inşallah bir bildikleri vardır da thy'yi sonunda batırma durumuna getirmezler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
nerdesin ey sendikalar sendika ağaları nerdesiniz hadi bakalım iş size düştü yerse hadi bakalım bir çok işçi mühendis pilot işsiz kalacak bir şeyler yapsana senin amacın nedir nerdesin bakalım ama sen ancak yersin içersin, yatarsın gezersin tozarsın o kadar bir bardak su senden kat ve kat değerlidir çünkü bir işe yarar ama sen ancak konuşursun boş bir yersin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
uzaklarda aramayın krizi.ülkemizde de yarım maaş veren havayolu, maaşları azaltan havayolu var.onları da haber yapın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Paraları F 1 e akıtıyorlar iyi dayandılar yine.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
türkiye dede iflaslar var ,işten çıkarmalar var, maaş ödenmeme durumları var ,ondan da bahsederseniz iyi olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000