04 Aralık 2012, Salı 13:33:19

KABİNEDEN THY SORUSUNA İKİ FARKLI YANIT!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran’ın İçişleri Bakanı ve Maliye Bakanı’na sorduğu soru bir skandalı ortaya çıkardı.
  • bu kisi sirf akp ye yalakalik olsun diye tayin oldugu siirt'teki ''ne mutlu turkum diyene'' yazisini kaldirtan adamdir...o da digerleri gibi beles gezilerin bas konuklarindandi..havalani emniyet mudurleri kac kere barselona-real madrid maclarina goturulduler biliyor musunuz??? hey gidi turkiye..kimlerin elinde kaldin???? adamlar gorevlerini yapmayi birakmislar thy nin yagli balli gezilerine katiliyorlar!!!
  • thynin yurtdışı hat açılışlarına mülki amir dahil havaalanında devletten kimi ararsan bedava gidiyor zaten, gizli mi ki de kimse bilmiyor modundasınız
  • korfeze bak bulursun
  • Bu ülke skandallar ülkesi. Alışmış kudurmuştan beterdir. Bizim millet bunlara alışık:) Bir gün başbakan tayyib erdoğan çıkıp meydandakilere ana avrat sövse yarabbi şükür diyecek milyonlarca insanın yaşadığı bir ülke burası. Biz bu bakanları sonuna kadar hak ediyoruz. Durmak yok, zevk almaya bakın...:)
  • 32 yasindayim gelmis gecmis hatirladigim bakanlar arasinda n rezil en uslupsuz en badem en itici en despot bakan, ayrica ciftcisini asagiliyan angelina jolie yiy hatay da rezil ingilizcesi ile gulduren ve sacmalayan kendini insan zanneden yasayan organizmadir bu Sahis bir de guzelim sirketin adini su donemde kirletiyor ah thy sen su gunleri de mi gorecektin ah kimlere kaldin?
  • icisleri bakani,dil bilmeyen sirkete yeni girmis hangi akrabasini yurtdisina mudur gondermis,onu bir aciklasin once,herkes bu adamla dalga geciyor bulundugu bolgede,sirketi nasil yabancilara rezil ettiklerinin tipik ornegi.

Umut Oran, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin’e şu anda Siirt Valisi olan dönemin Atatürk Havalimanı Mülki İdare Amiri görevini de yürüten İstanbul Vali Yardımcısı Ahmet Aydın’la ilgili bir soru önergesi verdi.

Sözcü'de yer alan habere göre; önergede Ahmet Aydın’ın, THY’nin 15 Mayıs 2012’de Ruanda’nın başkenti Kigali’ye yaptığı açılış seferine katılıp katılmadığı soruldu. Maliye Bakanı Şimşek, 31 Ekim’deki yanıtının ekine THY’den gelen yazıyı koydu. Yazıda, “Atatürk Havalimanı Valisi Ahmet Aydın’ın 15 Mayıs 2012 günü yapılan git-gel Kigali (Ruanda) seferine katıldığı” bilgisine yer verildi.

İçişleri Bakanı Şahin ise 20 Kasım’daki yanıtında, “THY’den gönderilen yolcu listesinde, Mülki İdare Amiri Ahmet Aydın’ın bulunmadığının anlaşıldığını” belirtti.

THY, bağlı bulunduğu Bakan Şimşek’e doğru bilgi verirken, İçişleri Bakanı Şahin’e Vali Ahmet Aydın ile ilgili bilgi iletmedi. Şahin’in, kendisine bağlı Aydın’ın yurtdışı seyahati konusunu Bakanlık kayıtlarından da kontrol ettirmediği ortaya çıktı. Mülki Amir sıfatıyla Atatürk Havalimanı’nda hizmet veren tüm kuruluşlara eşit mesafede durması gereken Aydın’ın THY’nin bedava gezi davetini kabul etmesi ise ayrı bir tartışma konusu oldu.

İşte Bakan Mehmet Şimşek’in cevabı:

 

İşte Bakan İdris Naim Şahin’in cevabı:

İşte AirportHaber farkıyla Vali Ahmet Aydın'ın Kigali görüntüleri:

YouTube'da bana abone olun

KABİNEDEN THY SORUSUNA İKİ FARKLI YANIT!

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

hey gidi turkiye.. ~ 11 yıl önce
bu kisi sirf akp ye yalakalik olsun diye tayin oldugu siirt'teki ''ne mutlu turkum diyene'' yazisini kaldirtan adamdir...o da digerleri gibi beles gezilerin bas konuklarindandi..havalani emniyet mudurleri kac kere barselona-real madrid maclarina goturulduler biliyor musunuz??? hey gidi turkiye..kimlerin elinde kaldin???? adamlar gorevlerini yapmayi birakmislar thy nin yagli balli gezilerine katiliyorlar!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
wolverine ~ 11 yıl önce
thynin yurtdışı hat açılışlarına mülki amir dahil havaalanında devletten kimi ararsan bedava gidiyor zaten, gizli mi ki de kimse bilmiyor modundasınız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kim bu zat cvp ~ 11 yıl önce
korfeze bak bulursun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şaşırmadık ~ 11 yıl önce
Bu ülke skandallar ülkesi. Alışmış kudurmuştan beterdir. Bizim millet bunlara alışık:) Bir gün başbakan tayyib erdoğan çıkıp meydandakilere ana avrat sövse yarabbi şükür diyecek milyonlarca insanın yaşadığı bir ülke burası. Biz bu bakanları sonuna kadar hak ediyoruz. Durmak yok, zevk almaya bakın...:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
En rezil Bakan ~ 11 yıl önce
32 yasindayim gelmis gecmis hatirladigim bakanlar arasinda n rezil en uslupsuz en badem en itici en despot bakan, ayrica ciftcisini asagiliyan angelina jolie yiy hatay da rezil ingilizcesi ile gulduren ve sacmalayan kendini insan zanneden yasayan organizmadir bu Sahis bir de guzelim sirketin adini su donemde kirletiyor ah thy sen su gunleri de mi gorecektin ah kimlere kaldin?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
acikla ~ 11 yıl önce
icisleri bakani,dil bilmeyen sirkete yeni girmis hangi akrabasini yurtdisina mudur gondermis,onu bir aciklasin once,herkes bu adamla dalga geciyor bulundugu bolgede,sirketi nasil yabancilara rezil ettiklerinin tipik ornegi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kim bu zat? ~ 11 yıl önce
dostum, kim bu bahsettiğin müdür, açıklarsan seviniriz...

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000