08 Nisan 2014, Salı 15:01:48

KABİNDEN SONRA KOKPİT ADAYLARI DA SINIRA TAKILDI!

Türk Hava Yolları'nın yetiştirilmek üzere pilot adayı aradığı ilanı adaylar arasında büyük heyecana neden olurken, yaş aralığını görenler büyük şok yaşadı.
  • Yaş sınırını bu hale getiren iki kişiden birincisi THY Kabin Hizmetleri Başkanı ve İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı (Yaralı Parmağa İşemeyen Müdür olarak aılır) Ömer Faruk Öztürk'tür. Saygılar.
  • Arkadaşlar bütün şartlar tutuyor bende. Ama sadece IELTS puanım 6, 6.5 değil. Başvursam kabul olma ihtimali var mı? Bu konuda bilgisi olan biri aydınlatabilir mi beni?
  • Arkadaslar anladigim kadaryla bu sitede bilgi sahibi olan arkadaslar var bana yardimci olacak.bn isletme son sinifta okuyorum ve herhangi bir hava yolunda pilot olmak istiyorum ne yapmam gerek ?
  • 30 yasında kı adam bıtmısdır ne demek gercekten cok komıksınız sonuc olarak bır kısı 23 yasındada gırse egıtıme 55 yasına gelınce yıne ucuyor. ozman thy yenı duzenleme yapsın 30 una kadar ucursun pılotları sacma sapan konusmayın ya neyin peşindesiniz. Kimse yeni bir hak talep etmiyor sadece daha önceden olan uygulamanın devam etmesini istiyor. İş güzarlık yapmaktan vazgeçin.
  • 100 bin euro + 10 yıl zorunlu hizmet. paspas muamelesi görmek için bu para çok fazla arkadaşlar. biz yarısına imza attığımız halde pişmanız. bir daha düşünün derim
  • Bazen minibüste şöför arabayı doldurur veya hızlı sürer yolculardan biri ya kardeşim ne biçim sürüyorsun diye şöförle tartışmaya girince ordan bazen işgüzar birileri çıkar ya kardeşim niye biniyorsun senimi çekicez diye..Şuanda bu yaş sınırına iyiki kalkmış diyen arkadaşlar o minibüsteki işgüzarlardan farkınız yok isterseniz isim soyisimde yazın belki mülakatta faydası olur
  • 30 yaşın üstündeki adam bitmiş adamdır. Artık o yaştan sonra alzeimer, parkinson, kalp-şeker vs. başlar. Her şeyi (ama herşeyi ile!) ile yerçekimine(özellikle yerçekimine!) yenik düşer. Tüm kazandığını TV'de reklamını gördüğü V-Pill tarzı haplara harcar. Bu yorumumu okuyan 30 yaş üstü arkadaşlar, siz böyle olmayabilirsiniz ama THY'de bu ilanı verenler kesinlikle böyle kişiler. DÜnya üzerindeki 30 yaş üstü tüm insanları da böyle zanediyorlar. Yazık onlara.
  • Beğenmeyen gelmesin kimseye muhtaç değil bu şirket dünya markası istediği zaman eleman bulur yaş meselesine gelince artık gencleri istihdam etmek lazım bazılarının kibirlerinden geçilmiyor kabinde yeni jenerasyon bunu yıkacak güleryüzüyle.
  • Ingilizce sinavina giriyorsunuz sinavi bir iran li degerlendiriyor, sonrasinda dlr lufthansadan, takibinde 3 psikolog ile mulakat ee tabiki psikologlarin ucude alman, bunlari uygulayanda milli havayolumuz Turk Hava Yollari.
  • Bos konusan ne kadar adam var bailari cok mantikli yas siniri olayi olmali ama bukadar da degil 1-2 yas genisletilebilir.her sirket gibi jar fcl in ppl atpl icin izin verdigi yas araliginda adam alinirsa 40 yasinda sadece para icin pilot olan adamlarla ucariz havacilik yasam tarzidir benimsenmelidir ne kadar erken olurs okadar iyi olur bu yuzden bana gore max 32-33 yasinda F/O olarak ucmaya baslamak gerekir

Türk Hava Yolları'nın yetiştirilmek üzere pilot adayı aradığı ilanı adaylar arasında büyük heyecana neden olurken, yaş aralığını görenler büyük şok yaşadı.

Geçtiğimiz aylarda kabin memuru alımı yapacağını duyuran Türk Hava Yolları yaş aralığını 1989-1994 olarak belirlemiş ve adaylar arasında bu sınır tepki çekmişti. Benzer bir durum ise bu kez pilot adaylarının başına geldi. Dün bir ilan yayınlayarak pilot adayı aradığını açıklayan THY, yaş sınırını 1986 olarak belirledi.

THY'nin dört gözle alım yapmasını bekleyen adaylar, Türk Hava Yolları'nın önceki yıla göre iki yıl yaş aralığını geri çekmesiyle büyük şok yaşadı.

AirportHaber'e çok sayıda tepki maili gelirken aylardır dört gözle THY'nin alım yapmasını bekleyen adaylar tepkilerini dile getirdi.

Geçen yıl 1983 dogumluları alan THY bu yıl bir sürpriz yaparak 1986 ve sonrası doğumluları alacağını duyurmuştu.

©AirportHaber

KABİNDEN SONRA KOKPİT ADAYLARI DA SINIRA TAKILDI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (51)

THY Uzman ~ 10 yıl önce
Yaş sınırını bu hale getiren iki kişiden birincisi THY Kabin Hizmetleri Başkanı ve İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı (Yaralı Parmağa İşemeyen Müdür olarak aılır) Ömer Faruk Öztürk'tür. Saygılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aviator ~ 10 yıl önce
Arkadaşlar bütün şartlar tutuyor bende. Ama sadece IELTS puanım 6, 6.5 değil. Başvursam kabul olma ihtimali var mı? Bu konuda bilgisi olan biri aydınlatabilir mi beni?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aday adayi ~ 10 yıl önce
Arkadaslar anladigim kadaryla bu sitede bilgi sahibi olan arkadaslar var bana yardimci olacak.bn isletme son sinifta okuyorum ve herhangi bir hava yolunda pilot olmak istiyorum ne yapmam gerek ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
komık ~ 10 yıl önce
30 yasında kı adam bıtmısdır ne demek gercekten cok komıksınız sonuc olarak bır kısı 23 yasındada gırse egıtıme 55 yasına gelınce yıne ucuyor. ozman thy yenı duzenleme yapsın 30 una kadar ucursun pılotları sacma sapan konusmayın ya neyin peşindesiniz. Kimse yeni bir hak talep etmiyor sadece daha önceden olan uygulamanın devam etmesini istiyor. İş güzarlık yapmaktan vazgeçin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 10 yıl önce
100 bin euro + 10 yıl zorunlu hizmet. paspas muamelesi görmek için bu para çok fazla arkadaşlar. biz yarısına imza attığımız halde pişmanız. bir daha düşünün derim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Faiz ~ 10 yıl önce
100bin avronun yıllık faiz getirisi ne kadar?
85-84 ten korkanlar ~ 10 yıl önce
Bazen minibüste şöför arabayı doldurur veya hızlı sürer yolculardan biri ya kardeşim ne biçim sürüyorsun diye şöförle tartışmaya girince ordan bazen işgüzar birileri çıkar ya kardeşim niye biniyorsun senimi çekicez diye..Şuanda bu yaş sınırına iyiki kalkmış diyen arkadaşlar o minibüsteki işgüzarlardan farkınız yok isterseniz isim soyisimde yazın belki mülakatta faydası olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Volvo ~ 10 yıl önce
30 yaşın üstündeki adam bitmiş adamdır. Artık o yaştan sonra alzeimer, parkinson, kalp-şeker vs. başlar. Her şeyi (ama herşeyi ile!) ile yerçekimine(özellikle yerçekimine!) yenik düşer. Tüm kazandığını TV'de reklamını gördüğü V-Pill tarzı haplara harcar. Bu yorumumu okuyan 30 yaş üstü arkadaşlar, siz böyle olmayabilirsiniz ama THY'de bu ilanı verenler kesinlikle böyle kişiler. DÜnya üzerindeki 30 yaş üstü tüm insanları da böyle zanediyorlar. Yazık onlara.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY Uzman ~ 10 yıl önce
Volvo tebrik ederim.
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Beğenmeyen gelmesin kimseye muhtaç değil bu şirket dünya markası istediği zaman eleman bulur yaş meselesine gelince artık gencleri istihdam etmek lazım bazılarının kibirlerinden geçilmiyor kabinde yeni jenerasyon bunu yıkacak güleryüzüyle.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Ingilizce sinavina giriyorsunuz sinavi bir iran li degerlendiriyor, sonrasinda dlr lufthansadan, takibinde 3 psikolog ile mulakat ee tabiki psikologlarin ucude alman, bunlari uygulayanda milli havayolumuz Turk Hava Yollari.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 10 yıl önce
bi süre yılmaz özdil okuma istersen.
FONUA ~ 10 yıl önce
Bos konusan ne kadar adam var bailari cok mantikli yas siniri olayi olmali ama bukadar da degil 1-2 yas genisletilebilir.her sirket gibi jar fcl in ppl atpl icin izin verdigi yas araliginda adam alinirsa 40 yasinda sadece para icin pilot olan adamlarla ucariz havacilik yasam tarzidir benimsenmelidir ne kadar erken olurs okadar iyi olur bu yuzden bana gore max 32-33 yasinda F/O olarak ucmaya baslamak gerekir

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000