25 Aralık 2013, Çarşamba 08:07:04

KABİN MEMURLARINDAN YENİ YIL MESAJI

Hava Yolları Emekli Kabin Memurları Derneği, yeni yılı erken kutladı. Dernek yönetimi, meşlektaşlarına yönelik bir de yeni yıl mesajı yayınladı.
  • ARFAA çok büyüksün ,seni seviyoruz.
  • Bravo Arfaa'ya,eskileri bir araya toplamak kolay iş değil.
  • Yönetim Kurulu çok kaliteli kişilerden oluşuyor. Ayrica asil ve güzeller.
  • Thy nin yaş ile olan sıkıntısını anlamak mümkğn değil. Amerika da olsa bu güzel ve deneyimli tüm bayanlar halen çalışırlardı ama tk nın çocuk yaşta daha kendi sorumluluklarını algılamadan çalıştırdığı ve yaptığı işin ne olduğu anlamadığı her hareketlerinden belli olan insanlara olan sevdası çok üzücü. Tabi ki genç arkadaşlar çalışacak ama kabinde bir yaş ortalaması olması lazım herkes 20 li yaşlarda herkes daha laylaylom yaşında bir olay olduğunda eller ayaklara dolanıyor doğal olarak genç ve tecrübesizler. Bu neslek sorumluluk olgunluk isteyen bir meslek ama nerde bizde halen uçak amir bile "garsonluk canım ne farkı var" diye düşünürken ilerleme mümkün mü? Genç arkadaşlar yanlış anlamasın iyi manada konuşuyorum...
  • Ferruh senin tip nasil acaba merak ettim simdi..baskalarina yaptigin yoruma bakilirsa çirkin kral sen ormanına geri dön..
  • hem güzeller hem de kaliteli oldukları yüzlerinden okunuyor...
  • Gercekten emekli mi bu bayanlar ??? Inanmak zor,helal olsun hepsine .
  • Harbiden maşallah hepsine. Şimdiki hosteslerin yüzleri mahkeme duvarı gibi :)) Boy desen boy yok endam desen endam yok. Boya kutusu gibi :)
  • Yeni yönetim güzel olduğu kadar başarılı, çalışkan ve dinamik. Çok işlere imza atacaklarından eminim.
  • Eskilere baksana yenilere tas cikartir,eskiden hostes denince milletin basi donerdi simdi ,.otu donuyo.

"YENİ YIL,YENİ UMUTLAR

Yeni bir yıla daha yeni umutlarla girdik. Umutlarımızla yaşar ,umutlarımızla ayakta kalırız. Umutlarımız tükenince yaşamanın da bir anlamı kalmaz aslında. Bizler de büyük bir heves ve yepyeni umutlarla ARFAA‘da (Havayolları Emekli Kabin Memurları Derneği) işbaşına geçtik. En büyük temennimiz  2014 yılında, derneğimiz çatısı altında birbirinden güzel ve verimli çalışmalarla hep birlikte olmak ve derneğimizin çıtasını günden güne yükseltmektir.     
      
Bilindiği üzere, geçen Nisan ayında yapılan Olağan Genel Kurul ile ARFAA Yönetim Kurul’unda görev değişikliğine gidildi. Oya Güler başkanlığındaki Yönetim Kurulu görevi Betül Sünnetciler başkanlığındaki yeni Yönetim Kurulu’na devretmiş bulunmaktadır. Yeni ARFAA Yönetim Kurulu’nda Betül Sünnetciler’in yanısıra, Yasemin Balaban, Aslı Günal Yağcı, Bilge Savaş Çelebi ve Gül Özgür  yer almaktadır. İlke olarak ,görevi aldığımız andan itibaren uyum ve ahenk içinde çalışarak, toplumda ARFFA’yı daha iyi tanıtmayı amaç edindik. Tanınan, ismini her alanda duyurabilen ve üye sayısını günden güne arttıran,dinamik bir dernek oluşturmak öncelikli amaçlarımızın başında gelmektedir.

Derneğimizin tanıtım çalışmaları kapsamında ilk adımı Sabiha Gökçen Havalimanı dergisi Terminal için yaptığımız söyleşide attık. Yönetim Kurulu olarak verdiğimiz röportajda ARFAA’nın kuruluş amacından, neler yapmak istediğimizden, kabin memurluğu mesleğinin önem ve zorluklarından detaylı olarak bahsettik.

Sizlere bu satırları yazdığımız günlerde ARFAA olarak,Yeni Yıl yemeği organizasyomuzla ilgili yoğun çalışmalar içerisindeyiz. 21 Aralık Cumartesi akşamı Taxim Hill Hotel’de gerçekleşecek olan yemeğimize gösterilen  yoğun ilgi bizleri hem şaşırttı hem de daha iyiyi yapmak doğrultusunda oldukça heveslendirdi. Bu bağlamda; yemek kapsamında düzenleyeceğimiz piyangoyla katılımcı misafirlerimizin hem hoşça vakit geçirmelerini sağlamak  hem de onları hediyelere boğmayı amaçladık. Piyangomuza çeşitli firmalardan rekor seviyede bir katılım gerçekleşti. Buradan tek tek isimlerini sayamasak da bizden desteklerini esirgemeyen kurum, kuruluş, uzman ve hekimlerimize teşekkürü bir borç biliriz.

ARFAA olarak, THY Müzesi ve Kurumsal Arşivi oluşturulma çalışmaları kapsamında TASARIMHANE firmasının yürüttüğü projede  kendileriyle işbirliği yapma kararı almış bulunmaktayız. Bu çerçevede; 1933 den günümüze kadar olan dönemi kapsayan kabin, kokpit , yer ve teknik personel tarafından kullanılmış olan malzeme ve dökümanlara (Üniforma ve aksesuarlar, bröveler, ceket mendilleri, fularlar, eğitim notları, eğitim sertifikaları, diplomalar, eski uçuş programları, landing kartları, relax setler , önlükler vb ile el kitapları, kişisel fotoğraf albümleri, haberler, gazete kupürleri, VIP uçuşlar , ilk uçuşlar, devlet büyükleri ve ünlü kişiler ile ilgili haberler, anılara) ihtiyaç duyulmaktadır. Bu çalışma halen devam etmekte olup,sizlerden desteklerinizi beklemekteyiz. Yardımlarını esirgemeyen tüm uçuş sevdalılarının isimleri, yürütülen proje çerçevesinde önce THY Genel Müdürlük binasında, geçici olarak oluşturulacak  sergide, daha sonra kalıcı yerine taşınacak olan THY Müzesi’nde ölümsüzleşecektir ki; bu gerçekten havacılığa gönül vermiş bizler için büyük bir mutluluk ve övünç kaynağı olacaktır.

Teknovadi kişisel gelişim eğitim danışmanlık firmasıyla vardığımız anlaşma neticesinde, Derneğimiz üyeleri ve yakınları portallara üye olmak isterlerse yıllık üyelik bedeli olan 99 TL üzerinden % 30 indirim uygulamasından yararlanacaklardır. Teknovadi, 5-16 yaş gurubu öğrencilere faydalı olacak teknovadi.com.tr, her yaş gurubunun faydalanabileceği teknoalmanca.com ve matematik öğrenme güçlüğü (diskalkuli), okuma yazma güçlüğü (disleksi), dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu olan çocuklar için teknomath.com, teknopdr.com eğitim portallarını geliştirmiş olan bir eğitim ve danışmanlık firmasıdır. Mevcutda zengin içeriğe sahip olan eğitim portallarına  her gün düzenli olarak yeni materyaller ilave etmektedirler. Bu uygulamaların günümüz hastalığı olan bilgisayar başında verimsiz zaman geçirmenin ilacı olacağı düşüncesindeyiz.

Sevgili arkadaşlar; her dernek gibi ARFAA olarak bizim de amacımız üyelerimizin bize ihtiyaç duydukları her an en yakınlarında olmaktır. Arkadaşlarımıza destek olmak amacıyla başlattığımız yardım kampanyalarına katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkürlerimizi sunarız. Her zaman hatırlamanızı isteriz ki, üyelerimiz arasında yardımlaşma ve dayanışmayı sağlamak dernek olarak öncelikli amaçlarımız arasında yer almaktadır.

Yeni yılın bizlere ve tüm dünyaya barış ve huzur getirmesi dileğiyle hepinizi sevgiyle kucaklar, yeni yılınızı en içten dileklerimizle kutlarız.

ARFAA
Yönetim Kurulu
"


















KABİN MEMURLARINDAN YENİ YIL MESAJI

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Super ~ 10 yıl önce
ARFAA çok büyüksün ,seni seviyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tebrikler ~ 10 yıl önce
Bravo Arfaa'ya,eskileri bir araya toplamak kolay iş değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kalite ~ 10 yıl önce
Yönetim Kurulu çok kaliteli kişilerden oluşuyor. Ayrica asil ve güzeller.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ccm ~ 10 yıl önce
Thy nin yaş ile olan sıkıntısını anlamak mümkğn değil. Amerika da olsa bu güzel ve deneyimli tüm bayanlar halen çalışırlardı ama tk nın çocuk yaşta daha kendi sorumluluklarını algılamadan çalıştırdığı ve yaptığı işin ne olduğu anlamadığı her hareketlerinden belli olan insanlara olan sevdası çok üzücü. Tabi ki genç arkadaşlar çalışacak ama kabinde bir yaş ortalaması olması lazım herkes 20 li yaşlarda herkes daha laylaylom yaşında bir olay olduğunda eller ayaklara dolanıyor doğal olarak genç ve tecrübesizler. Bu neslek sorumluluk olgunluk isteyen bir meslek ama nerde bizde halen uçak amir bile "garsonluk canım ne farkı var" diye düşünürken ilerleme mümkün mü? Genç arkadaşlar yanlış anlamasın iyi manada konuşuyorum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sadece tk mi ~ 10 yıl önce
yas mevzuu sadece tk da mi? issiz kalmayanlar pek bilmez. erkek yada kadin hic farketmiyor, is ilanlarina bakildiginda (her sektorde) "30 yasini asmamamis" ozelligi en bastadir. bu daniska sacmaliktir. emeklilik yasi 65 olan bir ulkede eleman arayan firma ilan verir "universite mezunu, askerligini yapmis, 30 yasini asmamai" yahu arkada adam 22 yasinda universite bitirse, calismadan askere gitse dondugunde yas 24, is buldum diyene kadar yas olacak 25 hadi bu adam girdigi firmada 5 yil calisti sonra bir sebeple ayrildi, is yok. neden. 30 yas alti. yok devenin bale pabucu. Bu heves sadece tk da degil yani memleketteki tum sirketlerde, soz konusu olan hosteslikse gidin birde diger sirketlere bakin, daha beter, 2 kilo aldi diye isten atilanlar var.
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Ferruh senin tip nasil acaba merak ettim simdi..baskalarina yaptigin yoruma bakilirsa çirkin kral sen ormanına geri dön..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
güzel kadınlar ~ 10 yıl önce
hem güzeller hem de kaliteli oldukları yüzlerinden okunuyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
?? ~ 10 yıl önce
Gercekten emekli mi bu bayanlar ??? Inanmak zor,helal olsun hepsine .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bocuk ~ 10 yıl önce
o kadar makyajı bende yapsam güzel olurum.
Ferruh ~ 10 yıl önce
Harbiden maşallah hepsine. Şimdiki hosteslerin yüzleri mahkeme duvarı gibi :)) Boy desen boy yok endam desen endam yok. Boya kutusu gibi :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tebrikler ~ 10 yıl önce
Yeni yönetim güzel olduğu kadar başarılı, çalışkan ve dinamik. Çok işlere imza atacaklarından eminim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 10 yıl önce
Eskilere baksana yenilere tas cikartir,eskiden hostes denince milletin basi donerdi simdi ,.otu donuyo.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000