11 Mayıs 2013, Cumartesi 09:23:14

KABİN MEMURLARINA "KIRMIZI RUJ" DAHA ÇOK YAKIŞIYORMUŞ

Avrupa'nın en çok kullanılan uçak bileti karşılaştırma motoru Skyscanner, bu kez de yolcuların kabin görevlilerine hangi ruj tonunu yakıştırdığını araştırdı.
  • Türk Hava Yolları'nı destekliyorum, her zaman kendileriyle uçuyorum fakat aldığı bu tarz gereksiz kararlara da çok kızıyorum. Yav, bırakın millet ne takarsa taksın, hangi ruju sürerse sürsün. Siz işinizi yapın, küçük detaylara niye takılıyorlarsa..
  • bu haberi duymaları ve görmeleri için hamdi topçu ve temel kotilin.(kulaklarına ve gözlerine)kırmızı ruj sürmek lazım.?
  • Sami yavuz ' a alkis ,)
  • ne..KAPAK mi??? :))
  • GEREKSIZ BULUYORUM KARDESLER Zaten birakalim onla bunla ugrasmayi THY DA HIZMET VEREN SAYGIDEGER BAYAN HOSTESLERIMIZE HER SEY YAKISIR BEN SAHSIMA ÜZÜLÜYORUM BIRAKALIM INSANLAR ÖZGÜRCE KURALLARA UYARAK HIZMETINI YABSINLAR BIZIM ÜLKEMIZIN KALKINMASI ICIN UGRASAN EMEK VEREN HERKESE BIR TÜRLÜ DEGER VEREMIYORUZ BIRAKALIM ALLAH YOLLARINI ACIK EDSIN BU CAMIAADA HAYIRLI KAZANCLAR GÜLER YÜZLER KALKINMIS BIR TÜRKIYE ICIN YÜZ BIN KERE MASALLAH DIYOR SAYGILARIMI ILEDIM.

Türk Hava Yolları'nın kabin görevlilerine kırmızı ruju yasaklamasına yönelik yayınlanan haberler henüz gündemdeyken skyscanner facebook ve web sitesi üzerinden anket yaparak nabız yokladı.Sonuçlar ise göklerde de kırmızı rujun tahtını doğal tonlara kaptırmadığını gösteriyor.

Dünyada bini aşkın havayolunun milyonlarca noktasını tarayarak en hesaplı uçak bileti alternatiflerini karşılaştırmalı olarak sunan Skyscanner'ın anketinde, seyahatseverler kırmızı ve doğal tonlarda ruj sürmüş kabin görevlilerinin fotoğraflarını oyladı.

Anket sonuçlarına göre kırmızı ruj açık ara önde. Katılımcıların yüzde 72'si kabin görevlerine kırmızı rujun daha çok yakıştığını belirtirken, yüzde 28'i ise pastel renkli ruju tercih ettiğini söyledi.

KABİN MEMURLARINA "KIRMIZI RUJ" DAHA ÇOK YAKIŞIYORMUŞ

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Enver ~ 11 yıl önce
Türk Hava Yolları'nı destekliyorum, her zaman kendileriyle uçuyorum fakat aldığı bu tarz gereksiz kararlara da çok kızıyorum. Yav, bırakın millet ne takarsa taksın, hangi ruju sürerse sürsün. Siz işinizi yapın, küçük detaylara niye takılıyorlarsa..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 11 yıl önce
bu haberi duymaları ve görmeleri için hamdi topçu ve temel kotilin.(kulaklarına ve gözlerine)kırmızı ruj sürmek lazım.?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Leo ~ 11 yıl önce
Sami yavuz ' a alkis ,)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
ne..KAPAK mi??? :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sami YAVUZ ~ 11 yıl önce
GEREKSIZ BULUYORUM KARDESLER Zaten birakalim onla bunla ugrasmayi THY DA HIZMET VEREN SAYGIDEGER BAYAN HOSTESLERIMIZE HER SEY YAKISIR BEN SAHSIMA ÜZÜLÜYORUM BIRAKALIM INSANLAR ÖZGÜRCE KURALLARA UYARAK HIZMETINI YABSINLAR BIZIM ÜLKEMIZIN KALKINMASI ICIN UGRASAN EMEK VEREN HERKESE BIR TÜRLÜ DEGER VEREMIYORUZ BIRAKALIM ALLAH YOLLARINI ACIK EDSIN BU CAMIAADA HAYIRLI KAZANCLAR GÜLER YÜZLER KALKINMIS BIR TÜRKIYE ICIN YÜZ BIN KERE MASALLAH DIYOR SAYGILARIMI ILEDIM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000