14 Ocak 2010, Perşembe 09:51:22

JACKSON, THY İÇİN GELİYOR...

Michael Jackson'un şarkıcı kız kardeşi La Toya Jackson ile Oscar ve Altın Küre ödüllü Amerikalı aktris Mira Katherine Sorvino THY'nin Köln'de yaptığı geceye katıldı.
  • ula isa bey buldu dilberi yaparsın hava ha
  • bu adam hakkında herkes işkayetçi yapılan yorumlarda yüzde 99 u bu adamı sevmiyor demek ki yapıkları ile sevilmiyor
  • isa gül bakalım adalet yerini bulacak thy reklamını mı kendi reklamını mı yapıyorsun ben ce sen kendi reklamını yapıyorsun suç seni oralara getirenlerde
  • nerde yolsuz,parasiz, ahi gitmis vahi kalmis eskinin eskisi artisler,sarkicilar varsa getirin..ne de olsa ulkemiz boylelerine cok merakli...onlar da bizi cok seviyorlar ya..tabii tamamen duygusal!!!!
  • Masaallah O kadar Universize mezunu diger Müdürlerimiz dururkan dünyada ses getiren bir reklama imza atan Sayin Isa AL bey Jackson hanimin yaninda bir günes gibi parliyor. Helal olsun kendisine ve ekibine...
  • MARKETING miş, PR ymiş,yahu tamam anladık bunlar güzel hareketler ve insanlar biliyorlar ve görüyorlar,ama yine de bunları TÜRKÇE yazarsak daha iyi olur,böylece fazladan kibir yapmamış olursunuz,kibir HARAM,öğretmediler mi?? Herşey iyi hoş,THY ve tüm diğer şirketlerin başarıları bize gurur verir ama AMAN DİKKAT sakın bu La Toya Jackson 'ın basın danışmanı da üç beş gün sonra BÖLÜCÜ KÖPEĞİNİN CEZAEVİ ŞARTLARI İYİ DEĞİL, YAPALIM BİR AÇILIM FALAN DEMESİN!!!!!!!!!! ZATEN EN KÖTÜ İHTİMALLE KEVIN COSTNER DESTEK VERİR..BİZ DE PARA VERİRİZ OLMADI!!!!!!!!!!!
  • Almanyada akli basinda diger Mudurler dururken...Hic bir isten haberi olmayan nerede eglence orada bas rolu oynayan isle hic ilgisi olmayan bu zati muhteremi bu islerde kim gorevlendiriyor anlamak mumkun degil....CANDAN BEY de gitti....Baklaim daha ne kadar dikis tutturacak.....TEMEL BEY ve HAMDI BEY yakinda inceden bir ayar yaparlar.....
  • kes kes sonra ne oldu gördük hepimiz....önce adam gibi saatinde uçmayı ögrensin thy sonrasına bakarız
  • SANA DERS MIR VERELIM YANI SIMDI BURDA !!!! BU ISLER NASIL OLUR BILMIYORSAN, BILENDEN ÖGRENMENI ÖNERIYORUM. BUNA MARKETING DERLER. NASIL OLURMUS THY DAN ÖGREN. KESECEK EFENDIM, DEVEDE KESECEK RAJON DA KESECEK. NAZAR DEYMESIN, TIRMANISA DEVAM KOCUM THY.
  • Bugünder beri Almanya daki tüm yazili basini arastirdim sözde böyle büyük bir organizasyondan bahsedilmedigi gibi thy adi bile anilmiyor.Reklam kimin icin yapildigi belli .Acaba daha kisa yol varken bu insanlar neden thy secti?cünkü LH,BA,AF,vs gibi sirketler bedava tasimaz hemde first class,hani thy star allience idi.Sonra sanam i kalmis yardim etmek ,acaba tekel iscileri icin ,onuda gec kendi personeli icin her seyi cok gören zihniyet buna ne diyecek ,hesap soracakmi ,sorsunlar bakalim herhangi vatandasa bu reklam yerini buldumu diye?

Almanya’nın Köln kentinde gerçekleşen, THY’nin sponsor olduğu Jummimüüs yardım galasına katılan iki sanatçının Türkiye’ye gideceğini açıklayan THY Köln Müdürü İsa Al, "Mira Katherine Sorvino ve henüz 5 aylık kızını THY uçağıyla New York’tan Köln’e first class uçurarak getirdik. İki sanatçıyı da THY adına İstanbul’a davet ettim. İkisi de İstanbul’a seve seve gideceklerini söyledi" dedi.

Al,Sorvino’nun THY ile uçmaktan son derece memnun olduğunu belirterek, "Sorvino bize kabin içindeki ikram ve konfora şaşırdığını, bundan sonraki uçuşlarında THY’yi tercih edeceğini belirtti. Ayrıca İstanbul’u mutlaka gezmek istediğini de söyledi" şeklinde konuştu.

İstanbul’un 2010 Avrupa Kültür Başkenti olması vesilesiyle bu daveti yaptığını, iki sanatçının farklı medeniyetlerden insanların hoşgörü ve huzur içinde yaşadığı İstanbul’u ziyaret etmesinin tüm dünyaya iyi bir mesaj vereceğine inandığını kaydetti.

Öte yandan, geceye sponsorluk yapan THY, İstanbul’dan özel 4 hostes getirtti. Hostesler yapılan açık artırmalarda satılan ürünleri sergiledi ve THY reklamları büyük ekranlarda gece boyunca gösterildi.

Geceden elde edilen 1 milyon 600 bin avroluk yardım geliri, yaşlılar ve kimsesizlere yardım eden Michaelshof Vakfı ile Sülz kentindeki bir çocuk yuvası vakfına bağışlandı.

New Jersey’de 28 Eylül 1967’de dünyaya gelen Sorvino, "Mighty Aphrodite" filmi ile "En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu" dallarında BAFTA ve SAG ödüllerine aday gösterilmiş, Oscar ve Altın Küre ödüllerini kazanmıştı. "Norma Jean & Marilyn" isimli TV filminde 1996’da canlandırdığı Marilyn Monroe rolü ile Emmy ve Altın Küre’ye aday gösterilen Sorvino, 2006 yılında Human Trafficking ile tekrar Altın Küre’ye aday olmuştu.

Michael Jackson’un kız kardeşi olan 29 Mayıs 1956 doğumlu La Toya Jackson’ın ise 29 single parçası, 11 albümü bulunuyor.

(Radikal)

JACKSON, THY İÇİN GELİYOR...

Yorumlar Tüm Yorumlar (24)

Misafir ~ 14 yıl önce
ula isa bey buldu dilberi yaparsın hava ha

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bu adam hakkında herkes işkayetçi yapılan yorumlarda yüzde 99 u bu adamı sevmiyor demek ki yapıkları ile sevilmiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
isa gül bakalım adalet yerini bulacak thy reklamını mı kendi reklamını mı yapıyorsun ben ce sen kendi reklamını yapıyorsun suç seni oralara getirenlerde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
nerde yolsuz,parasiz, ahi gitmis vahi kalmis eskinin eskisi artisler,sarkicilar varsa getirin..ne de olsa ulkemiz boylelerine cok merakli...onlar da bizi cok seviyorlar ya..tabii tamamen duygusal!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Masaallah O kadar Universize mezunu diger Müdürlerimiz dururkan dünyada ses getiren bir reklama imza atan Sayin Isa AL bey Jackson hanimin yaninda bir günes gibi parliyor. Helal olsun kendisine ve ekibine...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
MARKETING miş, PR ymiş,yahu tamam anladık bunlar güzel hareketler ve insanlar biliyorlar ve görüyorlar,ama yine de bunları TÜRKÇE yazarsak daha iyi olur,böylece fazladan kibir yapmamış olursunuz,kibir HARAM,öğretmediler mi?? Herşey iyi hoş,THY ve tüm diğer şirketlerin başarıları bize gurur verir ama AMAN DİKKAT sakın bu La Toya Jackson 'ın basın danışmanı da üç beş gün sonra BÖLÜCÜ KÖPEĞİNİN CEZAEVİ ŞARTLARI İYİ DEĞİL, YAPALIM BİR AÇILIM FALAN DEMESİN!!!!!!!!!! ZATEN EN KÖTÜ İHTİMALLE KEVIN COSTNER DESTEK VERİR..BİZ DE PARA VERİRİZ OLMADI!!!!!!!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Almanyada akli basinda diger Mudurler dururken...Hic bir isten haberi olmayan nerede eglence orada bas rolu oynayan isle hic ilgisi olmayan bu zati muhteremi bu islerde kim gorevlendiriyor anlamak mumkun degil....CANDAN BEY de gitti....Baklaim daha ne kadar dikis tutturacak.....TEMEL BEY ve HAMDI BEY yakinda inceden bir ayar yaparlar.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
kes kes sonra ne oldu gördük hepimiz....önce adam gibi saatinde uçmayı ögrensin thy sonrasına bakarız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
SANA DERS MIR VERELIM YANI SIMDI BURDA !!!! BU ISLER NASIL OLUR BILMIYORSAN, BILENDEN ÖGRENMENI ÖNERIYORUM. BUNA MARKETING DERLER. NASIL OLURMUS THY DAN ÖGREN. KESECEK EFENDIM, DEVEDE KESECEK RAJON DA KESECEK. NAZAR DEYMESIN, TIRMANISA DEVAM KOCUM THY.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bugünder beri Almanya daki tüm yazili basini arastirdim sözde böyle büyük bir organizasyondan bahsedilmedigi gibi thy adi bile anilmiyor.Reklam kimin icin yapildigi belli .Acaba daha kisa yol varken bu insanlar neden thy secti?cünkü LH,BA,AF,vs gibi sirketler bedava tasimaz hemde first class,hani thy star allience idi.Sonra sanam i kalmis yardim etmek ,acaba tekel iscileri icin ,onuda gec kendi personeli icin her seyi cok gören zihniyet buna ne diyecek ,hesap soracakmi ,sorsunlar bakalim herhangi vatandasa bu reklam yerini buldumu diye?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000