20 Haziran 2012, Çarşamba 08:53:43

"İSTİSMAR ALANLARI DARALDIĞI İÇİN AZGINLAŞTILAR, ÇILDIRDILAR"

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, artan bölünmüş yollardan terör örgütünün mutsuz olduğunu, istismar alanları daraldığı için azgınlaştıklarını, çıldırdıklarını belirterek, "Terör örgütlerinin bulunduğu noktalara havaalanı yapacağız. Havaalanı terminalleri yenileniyor. Bingöl, Iğdır, Hakkari Yüksekova ‘ya havaalanı yapıyoruz. Havaalanı yapıp oraya seferleri başlattığımızda o istismarcıların planlarını bozacağız” dedi.
  • devletın parmağı olmadığı yermı var.dun şov ıcıngoruşcem dıyenbakan bugun thy dız cokturmrk ıdteyenler vardıdıyor.hamdı topçu ne ayptıkı bu halkın paralarıyla buyumuş bır şırketın tek soz sahıbı oldu.ben adalete guvenmıyorum sıyasetın savcılar ve hakımler bağımsız olmalılarkı bagımsız harelet etsınler.kımseyı kandırmöax bakan.305 kıişninhesabı soruşlcek
  • çirkinsin dostum çirkin , senin ruhun çirkin. Sana ve yazdıklarına " empty give " diyorum . Sana ancak bu şekilde söylenir . Çünkü sen doğrudan anlamazsın.
  • 1 lira ile triyonluk şirket kuranlara lafınız yokmu sayın bakan? 12 milyon doları suriye de bırakan yönetime lafınız yokmu sayın bakan? sizce hangisi yozlaşma? bu sayılanlarmı yoksa grev hakkı alınacak diye eylem yapan çalışanlarmı ? gelişmiş hiç bir ülkede grev yasağı yokken biz de olması yozlaşmanın daniskası değilmi sayın bakan? açık yüreklilikle bunları cevaplayın lütfen..
  • Birincisi o 305 kişi arasında gerçekten hasta olan insanlar var. İkincisiogün rapor alan insan sayısı binin üzerinde, eyleme (arkadaşlarına) ihanet edip raporunun yırtıp uçuşa giden insan sayısı belirsiz. Sonuncu ve en önemlisi diz çöktürmek ne demek? Devlet mafya mıdır ? ve yarı devlet kuruluşu olan THY mafyanın bir uzantısı mıdır, bu nası bir uslup.
  • Sen ahlaksız bir insansın şu an tam kalbimden diledim umarım bir gün anan kardeşin karın veya kızın seni bu ettiğin lafı yedirirler !
  • özel yönetsin diyorsun...tamamda atlas jey new yorka uçuyormu yada onur air? istanbul havayolları uçtumu? ben hatırlamıyorum...devlet almasaydı THY yi sen new yorka gidip alışveriş yapabilecekmiydin? hiç sanmıyorum :)) yada bangkoklarda ....ehh yani... ondan işte... onun için düşünüp konuş...devletin eli olmasaydı ne uçak alabilirlerdi ne hat açabilirlerdi akıllı konuşun biraz...bak toplum tarafından en çok saygı duyulan meslek bunlar kazançlarıda iyi...hemşireler ve mankenlerde buarada çok saygı duyulan meslekler bende çok duyuyorum...halk çok saygı duyuyor.niye gülüyorsun ya? ciddi birşey anlatıyorum burada..!
  • thy tamamen özel şirket olsa bir çoğunuzu yaptığınız işin yanına yaklaştırmazlardı, kimseyi kandırmayın, hakkıyla yapan işi bilenleriniz çok az, geriniz hikaye.
  • Konuşana bak...!!! Sen ilk önce zaman aşımına uğratıp yırttığın Hızlı tren kazasındaki insanların hesabını ver....AMA BİR GÜN VERECEKSİN...bir gün..!
  • BAKAN ; - Gün gelecek , devran döndüğünde sende bu halka hesap vereceksin...bekle.!
  • THY çalışanını her zaman istismar eden sizsiniz, hakkını arayan oldumu konuyu nerelere saptırıyorsunuz, insan utanır biraz... Her yaz dönemi personelin canı çıkıyor saçma sapan planlamalardan, izinleri verilmiyor kısıtlanıyor insan gibi davranılmıyor buna rağmen şirketi düşünerek herkes işini yapıyor sonrada Bakan efendi böyle yorum yapıyor...takkiye sanatı olsa gerek..

 

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Ankara Genç İş Adamları Derneği (ANGİAD)'nin Sheraton Otel'de düzenlediği "06 Gündem Toplantısı"na katıldı. Bakan Yıldırım, burada yaptığı konuşmada, Türkiye’nin bugününü geçmişteki istikrarsızlıklarını ve geleceğin Türkiye’sini konuşacağını belirtti. Türkiye'nin 2001 krizinden sonra büyük değişiklikler yaşadığını kaydeden Yıldırım, “Dokuz yıl içinde 123 milyar lira yatırım miktarına ulaştık. Yeni proje almasak bile elimizde 65 milyar yapmamız gereken harcama var” dedi. Temel politikalarının geçiş belgesiz ve kotasız taşımacılığın yaygınlaştırılması olduğunu ifade eden Yıldırım, "81 ilde 193 sabit 73 adet seyyar istasyonda 19 milyon 944 bin 174 araç muayenesi yapılmıştır. Bu istasyonlarda toplam 3 bin 500 kişi doğrudan istihdam edilmektedir" dedi.

"İSTİSMAR ALANLARI DARALDIĞI İÇİN AZGINLAŞTILAR, ÇILDIRDILAR"
Bölünmüş yolların 2003 yılına göre çok arttığını belirten Yıldırım, "Bölünmüş yollardan terör örgütleri mutsuz. Şantiyelerimize zarar veriyorlar. Ama o bölgelere de bölünmüş yollarımızı götürüyoruz. Bitlis, Şırnak, Van gibi... İstismar alanları daralıyor bu yüzden azgınlaştılar, çıldırdılar”dedi.

Marmaray ve Başkentray projelerinden de bahseden Binali Yıldırım yapılan gar binası projesine ANGİAD üyelerinin de katılmasını istedi. Terör örgütlerinin bulunduğu noktalara havaalanı yapacaklarını açıklayan Bakan Yıldırım, “60 noktaya uçuyorduk şu an iç dış hatlarla birlikte 220 noktaya uçuyoruz. Havaalanı terminalleri yenileniyor. Bingöl Iğdır Hakkari Yüksekova ‘ya havaalanı yapıyoruz. Havaalanı yapıp oraya seferleri başlattığımızda o istismarcıların planlarını bozacağız” diye konuştu.

THY ÇALIŞANLARININ İŞTEN ÇIKARILMASI
Konuşmasının ardından ANGİAD üyesi bir işadamının "THY çalışanları tekrar işlerine alınacak mı?" sorusu üzerine Bakan Yıldırım, "THY özel bir şirket. Bakanlığın emrinde bir şirket olsaydı her şeyi yapardık. Devlet yakasından düştüğü için bu hale geldi. 30 bin çalışanın hakkı var. Sizin işçileriniz işe gelmezse canınız sağ olsun der misiniz? Yapılan şeyi kişisel olarak tasvip etmiyorum. Ama her eylemin yasal şekilde yapılması gerekir. Bir yerde yozlaşma başlarsa önünü alamazsınız. İşe gelseler işi yavaşlatsalar olur ama sendika başkanı gece mesaj atıp gelmeyin deyince 305 kişi gelmiyor. Diğerleri neden geliyor o zaman? Bu soruyu sormak zorundayız. Yargı kararı verecek şirkette buna uyacak” yanıtını verdi. Bakan Yıldırım ayrıca, THY’yi diz çöktürmek isteyen rakiplerinin olduğunu bu işte onlarında parmağının olduğunu vurguladı. Yıldırım, "Bu durum düzelir mi bilmiyorum. Ben aracı olmayı düşünmüyorum, bana gelmeyin ben sizden bir şey istemiyorum" dedi.

Konuşmaların ardından ANGİAD Başkanı Abdullah Abdullah Değer, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'a plaket takdim etti.

"İSTİSMAR ALANLARI DARALDIĞI İÇİN AZGINLAŞTILAR, ÇILDIRDILAR"

Yorumlar Tüm Yorumlar (32)

adalet ~ 12 yıl önce
devletın parmağı olmadığı yermı var.dun şov ıcıngoruşcem dıyenbakan bugun thy dız cokturmrk ıdteyenler vardıdıyor.hamdı topçu ne ayptıkı bu halkın paralarıyla buyumuş bır şırketın tek soz sahıbı oldu.ben adalete guvenmıyorum sıyasetın savcılar ve hakımler bağımsız olmalılarkı bagımsız harelet etsınler.kımseyı kandırmöax bakan.305 kıişninhesabı soruşlcek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
18:05:42 de yazana.. ~ 12 yıl önce
çirkinsin dostum çirkin , senin ruhun çirkin. Sana ve yazdıklarına " empty give " diyorum . Sana ancak bu şekilde söylenir . Çünkü sen doğrudan anlamazsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
1 liraya şirket kuranlar??? ~ 12 yıl önce
1 lira ile triyonluk şirket kuranlara lafınız yokmu sayın bakan? 12 milyon doları suriye de bırakan yönetime lafınız yokmu sayın bakan? sizce hangisi yozlaşma? bu sayılanlarmı yoksa grev hakkı alınacak diye eylem yapan çalışanlarmı ? gelişmiş hiç bir ülkede grev yasağı yokken biz de olması yozlaşmanın daniskası değilmi sayın bakan? açık yüreklilikle bunları cevaplayın lütfen..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çapsız ~ 12 yıl önce
Birincisi o 305 kişi arasında gerçekten hasta olan insanlar var. İkincisiogün rapor alan insan sayısı binin üzerinde, eyleme (arkadaşlarına) ihanet edip raporunun yırtıp uçuşa giden insan sayısı belirsiz. Sonuncu ve en önemlisi diz çöktürmek ne demek? Devlet mafya mıdır ? ve yarı devlet kuruluşu olan THY mafyanın bir uzantısı mıdır, bu nası bir uslup.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
18 05 42 ye ~ 12 yıl önce
Sen ahlaksız bir insansın şu an tam kalbimden diledim umarım bir gün anan kardeşin karın veya kızın seni bu ettiğin lafı yedirirler !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:)) ~ 12 yıl önce
özel yönetsin diyorsun...tamamda atlas jey new yorka uçuyormu yada onur air? istanbul havayolları uçtumu? ben hatırlamıyorum...devlet almasaydı THY yi sen new yorka gidip alışveriş yapabilecekmiydin? hiç sanmıyorum :)) yada bangkoklarda ....ehh yani... ondan işte... onun için düşünüp konuş...devletin eli olmasaydı ne uçak alabilirlerdi ne hat açabilirlerdi akıllı konuşun biraz...bak toplum tarafından en çok saygı duyulan meslek bunlar kazançlarıda iyi...hemşireler ve mankenlerde buarada çok saygı duyulan meslekler bende çok duyuyorum...halk çok saygı duyuyor.niye gülüyorsun ya? ciddi birşey anlatıyorum burada..!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bakan haklı ~ 12 yıl önce
thy tamamen özel şirket olsa bir çoğunuzu yaptığınız işin yanına yaklaştırmazlardı, kimseyi kandırmayın, hakkıyla yapan işi bilenleriniz çok az, geriniz hikaye.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Türk Oğlu TÜRK. ~ 12 yıl önce
Konuşana bak...!!! Sen ilk önce zaman aşımına uğratıp yırttığın Hızlı tren kazasındaki insanların hesabını ver....AMA BİR GÜN VERECEKSİN...bir gün..!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mert ~ 12 yıl önce
BAKAN ; - Gün gelecek , devran döndüğünde sende bu halka hesap vereceksin...bekle.!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
THY çalışanını her zaman istismar eden sizsiniz, hakkını arayan oldumu konuyu nerelere saptırıyorsunuz, insan utanır biraz... Her yaz dönemi personelin canı çıkıyor saçma sapan planlamalardan, izinleri verilmiyor kısıtlanıyor insan gibi davranılmıyor buna rağmen şirketi düşünerek herkes işini yapıyor sonrada Bakan efendi böyle yorum yapıyor...takkiye sanatı olsa gerek..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000