17 Mart 2012, Cumartesi 11:01:36

İŞTE THY'NİN YENİ UÇAĞI

Türk Hava Yolları'nın Airbus'tan sipariş ettiği A330 uçaklarından TC-JNO kuyruk tescilli "Boğaziçi" İstanbul'a iniş yaptı.
  • ya kardeşim fazla maaş alan sizler işin ağır yükünü kaldıran bizler az paraya çalışan gene bizler bence sen sen varya harbiden asıl yüzsüz sensin dıaşarda size 1.500 tl bile vermezler havadan paralar alan gene sizler sizin derdiniz ona buna havamı atmak anlamadımki bizler çok çalışıp az parayla geçinmeye çalışan insanlar ya rap şükür derken sizler yetmiyor yetmiyor kardeşim zam zam diyen gene sizler sizle yüz süzler furyası gibisiniz bence
  • Yuzsuzler diyen yuzsuz. Bu ay ikramiyem ile birlikte 8000 ytl bekliyorum. Yazdim ne olacak. Soyle bakalim simdi nerenden catladin:))) en az %17 yillik zam istiyoruz. Vermezlerse grev grev grev grev. 10bin liradan asagi olmaz......
  • maaşına yapılan zammı beğenmeyen yüzsüzler.bide aldığınız maaşları ve ikramiyeleri de yazında herkes görsün nekadar möaaş aldığınızı.eğer başka bi şirkette olsaydın aldığın maaşın yarısını alırdın ancak.utanmadan bide zam az diyosun .insanda biraz utanma olur.
  • Sen birde sektörün diğer firmalarına baksan. Eminim haline şükredersin. Tabii ki size verilen artımı çok görmek mümkün değil. Bu ayrı bir iş. Tabii ki sizler için daha fazlasını temenni ediyorum. Yorumlara bakıyorumda, çoğu kimse sap ile samanı hiç ayırt etmiyor.
  • kaldir resimlerimizi o ucaktan adam gibi zam ver. Dalga gecerek %3 zam diyorsun birde resim falanmis. Ayip ayip yapmayin bunu bu calisanlara
  • SayınTHY Genel Müdürü, Ben THY' de çalışan biri değilim. Yeni uçağın hayırlı olmasını diliyorum. Allah kazadan korusun. Bu arada, adresinizi bilebilsem size bir mail gönderip, bir uçağınızın üstünü 17.000 çalışanınızın resmi ile süslemenizden ötürü sizi kutlamak isterdim. Bu sevgi gösterisinin yanlız güzel bir PR faaliyeti olarak yapılmadığına da tabiiki inanmak isterim. Umarım samimi bir düşüncedir. Bunun sektörün diğer patronlarınada örnek olmasını diliyorum. Onlarda binalarına çalışanların resimlerini uygulasınlar demiyorum tabii ki. Çalışanları honore etmenin değişik bir yöntemini bulabilirler. Sizi kalben kutluyorum saygılar sunuyorum.
  • airbus 330-300 modeli son derece rahat koltulkları olan sessiz motorları konforlu uçuş sağlıyor ayrıca pilotlarda için de son derece gelişmiş cihazları olan bir uçak şu an alınabilecek en son teknolojiye sahip uçak boeing 777 ler ile her ikise de thy var daha ne olsun millet gidiyor rus malı brezilya malı uçak alıyor ama thy en kalitelisini alıyor öyle olmalı gerisi hikaye..
  • kim ne derse desin sonuçta bu uçaklar türkiyemizin.thy yönetimi lyiymiş kötüymüş,hemşehrileri torpille işe alıyomuş falan bu konuları bi kenara bırakırsak bu sıfır km uçaklar dünyanın her yerinde ülkemizi temsil ediyor.hayırlı olsun diyorum.ha bu arada eski kule yıkılacak diyolardı hergün bakıyorum sefaköydeki üst geçitten hala orda duruyo:) yıkılınca 2-3 uçaklık yer açılır
  • hem park yeri yok bir taraftan havayolu firmaları sadece thy de değil yeni uçaklar geliyor yakın zamanda çözüm yok yapılan birşeyler yok nasıl olacak bu iş istanbul atatürk havalimanı hub ını acil sabiha gökçene kaydırmak gerekiyor acilen yoksa bunun yaz aylarındaki yoğunluğuda var altından kalkmak hiç kolay olmayacaktır herhalde bunu düşünen birileri vardır yoksa kimse kimseye gücenmesin görünen köy kılavuz istemiyor bardak dolup taşmış türkiyede halen 3.havalimanı nereye yapılsın konuşuluyor yakın vaatte aslında en güzel çözüm atatürk havalimanı sadece THY ye tahsis edilsin diğer firmalar sabiha gökçene yollansın :)
  • Yönetimi çok sevdiğim nereden çıktı?
Fransa Toulouse'da bulunan Airbus tesislerinde son testlerinin yapılmasının ardından Türkiye'ye gönderilen Airbus A330 bu gece geç saatlerde İstanbul'a iniş yaptı.

Dün Atatürk Havalimanı'nda gerçekleştirilen DHMİ Çalıştayında boş park alanı olmadığından dert yanan Türk Hava Yolları yetkilileri uçağın boş park olana kadar Sabiha Gökçen Havalimanı'nda tutulacağını belirtti.

RR Trent 772B-60 m motorlarıyla Türkiye'ye gelen TC-JNO kuyruk tescilli Airbus A330-343X tipi uçağına "Boğaziçi" ismi verilirken, TK6900 sefer sayısıyla Atatürk Havalimanı'na inen uçağın haricinde Mart ayının sonuna kadar 2 adet daha A330 getirmesi planlanıyor.



İŞTE THY'NİN YENİ UÇAĞI

Yorumlar Tüm Yorumlar (27)

Misafir ~ 12 yıl önce
ya kardeşim fazla maaş alan sizler işin ağır yükünü kaldıran bizler az paraya çalışan gene bizler bence sen sen varya harbiden asıl yüzsüz sensin dıaşarda size 1.500 tl bile vermezler havadan paralar alan gene sizler sizin derdiniz ona buna havamı atmak anlamadımki bizler çok çalışıp az parayla geçinmeye çalışan insanlar ya rap şükür derken sizler yetmiyor yetmiyor kardeşim zam zam diyen gene sizler sizle yüz süzler furyası gibisiniz bence

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Yuzsuzler diyen yuzsuz. Bu ay ikramiyem ile birlikte 8000 ytl bekliyorum. Yazdim ne olacak. Soyle bakalim simdi nerenden catladin:))) en az %17 yillik zam istiyoruz. Vermezlerse grev grev grev grev. 10bin liradan asagi olmaz......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
maaşına yapılan zammı beğenmeyen yüzsüzler.bide aldığınız maaşları ve ikramiyeleri de yazında herkes görsün nekadar möaaş aldığınızı.eğer başka bi şirkette olsaydın aldığın maaşın yarısını alırdın ancak.utanmadan bide zam az diyosun .insanda biraz utanma olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Sen birde sektörün diğer firmalarına baksan. Eminim haline şükredersin. Tabii ki size verilen artımı çok görmek mümkün değil. Bu ayrı bir iş. Tabii ki sizler için daha fazlasını temenni ediyorum. Yorumlara bakıyorumda, çoğu kimse sap ile samanı hiç ayırt etmiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
kaldir resimlerimizi o ucaktan adam gibi zam ver. Dalga gecerek %3 zam diyorsun birde resim falanmis. Ayip ayip yapmayin bunu bu calisanlara

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
SayınTHY Genel Müdürü, Ben THY' de çalışan biri değilim. Yeni uçağın hayırlı olmasını diliyorum. Allah kazadan korusun. Bu arada, adresinizi bilebilsem size bir mail gönderip, bir uçağınızın üstünü 17.000 çalışanınızın resmi ile süslemenizden ötürü sizi kutlamak isterdim. Bu sevgi gösterisinin yanlız güzel bir PR faaliyeti olarak yapılmadığına da tabiiki inanmak isterim. Umarım samimi bir düşüncedir. Bunun sektörün diğer patronlarınada örnek olmasını diliyorum. Onlarda binalarına çalışanların resimlerini uygulasınlar demiyorum tabii ki. Çalışanları honore etmenin değişik bir yöntemini bulabilirler. Sizi kalben kutluyorum saygılar sunuyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
airbus 330-300 modeli son derece rahat koltulkları olan sessiz motorları konforlu uçuş sağlıyor ayrıca pilotlarda için de son derece gelişmiş cihazları olan bir uçak şu an alınabilecek en son teknolojiye sahip uçak boeing 777 ler ile her ikise de thy var daha ne olsun millet gidiyor rus malı brezilya malı uçak alıyor ama thy en kalitelisini alıyor öyle olmalı gerisi hikaye..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
kim ne derse desin sonuçta bu uçaklar türkiyemizin.thy yönetimi lyiymiş kötüymüş,hemşehrileri torpille işe alıyomuş falan bu konuları bi kenara bırakırsak bu sıfır km uçaklar dünyanın her yerinde ülkemizi temsil ediyor.hayırlı olsun diyorum.ha bu arada eski kule yıkılacak diyolardı hergün bakıyorum sefaköydeki üst geçitten hala orda duruyo:) yıkılınca 2-3 uçaklık yer açılır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
hem park yeri yok bir taraftan havayolu firmaları sadece thy de değil yeni uçaklar geliyor yakın zamanda çözüm yok yapılan birşeyler yok nasıl olacak bu iş istanbul atatürk havalimanı hub ını acil sabiha gökçene kaydırmak gerekiyor acilen yoksa bunun yaz aylarındaki yoğunluğuda var altından kalkmak hiç kolay olmayacaktır herhalde bunu düşünen birileri vardır yoksa kimse kimseye gücenmesin görünen köy kılavuz istemiyor bardak dolup taşmış türkiyede halen 3.havalimanı nereye yapılsın konuşuluyor yakın vaatte aslında en güzel çözüm atatürk havalimanı sadece THY ye tahsis edilsin diğer firmalar sabiha gökçene yollansın :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Yönetimi çok sevdiğim nereden çıktı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000