12 Mayıs 2017, Cuma 12:50:00

İşte THY'nin yeni rotası

Türk Hava Yolları, Trabzon-El Kasım (Suudi Arabistan), Antalya-Amman, Antalya-Bağdat ve Bodrum-Kuveyt seferlerine başlıyor.
  • Merhabalar öncelikle yeni rotanız harika ve devamında bekleriz thy,den ama herzaman bunu demişimdir neden?dünyanın birçok ülkesinden direk seferler açılmıyor bu bizim eksiklerimiz inşallah bu eksiklikler en yakın zamanda giderilir saygılar sunuyorum
  • Once baskentinizden duzgun seferler koysaniz.
  • fransizlar almanlar ingilizler çoktan afrikayi ortadoğunu paylaştilar ki thy de afrikaya ciddi sefer koydu yeni ulkelere tabi ki avrupali havayillarinin hiç işine gelmedi malesef ama yapacam bir şey yoktur..tipki avrupalilarin yapilmasina karşi çiktiklari istanbuldaki 3.havalimani olduğu gibi..çevresel nedenlermiş yok ya..o zaman neden sen terminallerini buyutuyorsun neden yeni post inşa ediyorsun neden geç bunlari...
  • El tarbizan bin kasimi airport rum airlines hahah
  • Verin 737 ye gitsin bunlarıda..ehehehe
  • Oldukça mantıklı bir strateji. Bakalım devamı gelecek mi hatların..
  • Tam tencere Kapak olmuş desene, Trabzon-Arab. :-))

Türk Hava Yolları, Trabzon-El Kasım (Suudi Arabistan) seferlerine başlıyor.

Haftada 2 kez yapılacak uçuşların 21 Haziran itibariyle başlayacağı ve yaz sezonunu kapsayacağı öğrenildi. Trabzon kalkışlı uçuşun saati 00:40 olarak belirlenirken, El Kasım çıkışlı uçuşun ise 05:00'te icra edileceği öğrenildi.

Öte yandan son alınan bilgilere göre Türk Hava Yolları (THY), Antalya'dan Ürdün'ün başkenti Amman'a haftalık 2 uçuş gerçekleştirecek. Seferlerin 16 Haziran tarihi itibariyle başlayacağı ve yüksek sezon boyunca devam edeceği öğrenildi. 

Antalya-Bağdat seferlerini de haftalık 2 frekans olarak belirleyen Türk Hava Yolları, karşılıklı seferlere 16 Haziran'da başlayacak.

BODRUM-KUVEYT SEFERLERİ DE BAŞLIYOR

Türk Hava Yolları ayrıca Bodrum-Kuveyt arasında uçak seferlerinin de başlatılacağını duyurdu. THY'den yapılan açıklamada, Bodrum-Kuveyt arasındaki seferlerin 30 Haziran 2017 tarihinden itibaren haftada 1 frekans olarak başlatılacağı ve yüsek sezonda icra edileceği belirtildi.


©AirportHaber

İşte THY'nin yeni rotası

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Bekir kıntaş ~ 7 yıl önce
Merhabalar öncelikle yeni rotanız harika ve devamında bekleriz thy,den ama herzaman bunu demişimdir neden?dünyanın birçok ülkesinden direk seferler açılmıyor bu bizim eksiklerimiz inşallah bu eksiklikler en yakın zamanda giderilir saygılar sunuyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hakan ~ 7 yıl önce
Once baskentinizden duzgun seferler koysaniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camarothy ~ 7 yıl önce
fransizlar almanlar ingilizler çoktan afrikayi ortadoğunu paylaştilar ki thy de afrikaya ciddi sefer koydu yeni ulkelere tabi ki avrupali havayillarinin hiç işine gelmedi malesef ama yapacam bir şey yoktur..tipki avrupalilarin yapilmasina karşi çiktiklari istanbuldaki 3.havalimani olduğu gibi..çevresel nedenlermiş yok ya..o zaman neden sen terminallerini buyutuyorsun neden yeni post inşa ediyorsun neden geç bunlari...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tarbizan ~ 7 yıl önce
El tarbizan bin kasimi airport rum airlines hahah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Airbus 320 ~ 7 yıl önce
Verin 737 ye gitsin bunlarıda..ehehehe

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tebrik ~ 7 yıl önce
Oldukça mantıklı bir strateji. Bakalım devamı gelecek mi hatların..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tencere Kapak ~ 7 yıl önce
Tam tencere Kapak olmuş desene, Trabzon-Arab. :-))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kapak mı? ~ 7 yıl önce
2 yıl önce Gana ya gittim. Çok bakir bir ülke. Heryeri dökülen minik bir havalimanı. THY boeing 737 ile indiğimizde orada bekleyen dev bir air france uçağı vardı. Yani adamlar Paris Akra tencere kapak muhabbeti yapmıyor.
Evet kapak ~ 7 yıl önce
Bence
Ercan ~ 7 yıl önce
Sen necisin bakalım, Jewish or ???

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000