15 Şubat 2012, Çarşamba 09:22:49

İŞTE THY'NİN YENİ ROTASI

Türk Hava Yolları’nın Mogadişu (Somali) uçuşları 6 Mart’ta başlıyor...
  • allah akil fikir versin,ne diyelim,bunlar amerikada 5 universite de bitirseler olmayinca olmuyor,mayada yok
  • Fetonun okulu vardır kesin..
  • eskiden sadece gemi kaçırıyollardı.şimdi kısmetse uçak.somali durmak yok yola devam.allah akıl nasip eylesin.
  • ucun abiler siz ucun. Burokratlar gitsin gelsin, onun bunun cocuklari ucsun, koca koca ucaklar bos ucsun. Zarari halk oder burada sogan ekmek yiyip.
  • Sevgili Somali'nin GSMH si düşünüldüğünde, hele hele bir de buna iç karışıklık eklendiğinde burayı nasıl bir potensiyel pazar olarak görebiliyorsun? Bugüne kadar Türkiye'den aktarmalı olarak Mogadişuya uçan yolcu sayısından haberdarmısın? veya sen hiç Somaliye gittin mi? veya Bakara Pazarında dolaştın mı? Bir analiz et bakalım altından neler çıkacak.
  • Lan Burada Adami Yamyamlar Yer :)
  • herkes çok dar görüşlü.ancak böyle bakir pazarlara açılmakla kar edilir.yoksa sabah akşam avrupa gibi rekabetin yoğun olduğu hatlara uçsan ne olur.bakir pazarlar en iyisi. örneğin grozni koy buraya ucak full gider gelir.böyle hatları bulmak lazım.
  • E bu kafa ile 1 milyar zarar etmeniz çok normal.
  • su an icin cok gereksiz,zarari buyutmekten baska ise yaramaz.masa basindan yapilan arastirmalarla hat acilamaz,kim gitti inceledi,kim olumlu rapor verdi,zarar ederse bu kisiler hesap verecekmi?yeter artik ben cok bilirim diyen yari cahil yoneticilerden bu sirketin ve ulkenin cektigi
  • yahu gidiyorsunuz korsanların kol gezdiği memlekete başka yer yokmuydu:))
Türk Hava Yolları Basın Müşavirliği tarafından yapılan açıklamada THY'nin uçacağı 190. noktanın Mogadişu olacağı belirtildi.

THY'nin Hartum aktarmalı gerçekleştireceği Mogadişu seferleri, Salı ve Perşembe günleri Istanbul Atatürk Havalimanı’ndan Çarşamba ve Cuma günleri Mogadişu’dan olmak üzere haftada iki gün karşılıklı olarak icra edilecek.

Planlanan Mogadişu sefer saatleri;
İstanbul-Hartum (TK686) Kalkış / Varış
Salı-Perşembe 22:15 03:20 (+1)
Hartum-Mogadişu (TK686) Kalkış / Varış
Çarşamba-Cuma 04:10 07:00
Mogadişu-Hartum (TK687) Kalkış / Varış
Çarşamba-Cuma 08:00 11:00
Hartum-İstanbul (TK687) Kalkış / Varış
Çarşamba-Cuma 11:50 15:05

***Tüm saatler yereldir.
***+1: Ertesi gün varış.

İstanbul’dan Mogadişu’ya 7 Nisan 2012 tarihinden önce başlayacak seyahatlerde, gidiş-dönüş tüm vergiler dahil 426 Avro’dan başlayan ücretlerle seyahat edilebilir.
Star Alliance üyesi Türk Hava Yolları şu anda 40 iç hat 149 dış hat olmak üzere dünyada 189 şehire uçuş düzenlemekte olup, yeni başlayacak Mogadişu uçuşları ile birlikte Türk Hava Yolları’nın sefer düzenlediği uçuş nokta sayısı 190’a ulaşacak.

Türk Hava Yolları ve uçuşlar ile ilgili detaylı tüm bilgilere www.thy.com web sitesinden, 444 0849 numaralı Çağrı Merkezi’nden veya satış ofislerinden ulaşılabilir.
İŞTE THY'NİN YENİ ROTASI

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Misafir ~ 12 yıl önce
allah akil fikir versin,ne diyelim,bunlar amerikada 5 universite de bitirseler olmayinca olmuyor,mayada yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Fetonun okulu vardır kesin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
eskiden sadece gemi kaçırıyollardı.şimdi kısmetse uçak.somali durmak yok yola devam.allah akıl nasip eylesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ucun abiler siz ucun. Burokratlar gitsin gelsin, onun bunun cocuklari ucsun, koca koca ucaklar bos ucsun. Zarari halk oder burada sogan ekmek yiyip.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Sevgili Somali'nin GSMH si düşünüldüğünde, hele hele bir de buna iç karışıklık eklendiğinde burayı nasıl bir potensiyel pazar olarak görebiliyorsun? Bugüne kadar Türkiye'den aktarmalı olarak Mogadişuya uçan yolcu sayısından haberdarmısın? veya sen hiç Somaliye gittin mi? veya Bakara Pazarında dolaştın mı? Bir analiz et bakalım altından neler çıkacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Lan Burada Adami Yamyamlar Yer :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
herkes çok dar görüşlü.ancak böyle bakir pazarlara açılmakla kar edilir.yoksa sabah akşam avrupa gibi rekabetin yoğun olduğu hatlara uçsan ne olur.bakir pazarlar en iyisi. örneğin grozni koy buraya ucak full gider gelir.böyle hatları bulmak lazım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
E bu kafa ile 1 milyar zarar etmeniz çok normal.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
su an icin cok gereksiz,zarari buyutmekten baska ise yaramaz.masa basindan yapilan arastirmalarla hat acilamaz,kim gitti inceledi,kim olumlu rapor verdi,zarar ederse bu kisiler hesap verecekmi?yeter artik ben cok bilirim diyen yari cahil yoneticilerden bu sirketin ve ulkenin cektigi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
yahu gidiyorsunuz korsanların kol gezdiği memlekete başka yer yokmuydu:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000