03 Haziran 2015, Çarşamba 10:10:08

İşte THY'nin yeni reklamı

Türk Hava Yolları yine ses getirecek bir reklam filmini yayınladı.
  • Çocuğun yaptığı extreme sporun adı ne ya aracsız teleferıge benzeyen?
  • Harika bi reklam filmi olmuş. Normalde reklam sevmeyen ben bile bayildimm.. kotu yorum yapanlar baska copluqe :)
  • Bu kadar uzun reklam olur mu? Abartmayı hep sevmişizdir ...Kısa metrajlı film iiçeriği için güzel ancak reklam için hayır...
  • HİKAYE GÜZEL. BİZİM BELLİ SEVİYEDEKİ HALKIMIZIN BEĞENECEĞİ MUTLAK. ÇEKİMLERDE, OYUNCULARDA. BU KADAR METHİYEDEN SONRA THY' Yİ VE YAPIMCILARI KUTLAYAMADIĞIM İÇİN ÜZGÜNÜM. REKLAMCILAR ARTIK MÜMKÜN OLAN EN KISA SÜREDE, EN ÇARPICI MESAJLARI NASIL VEREBİLECEKLERİNİ DÜŞÜNÜYORLAR.KALDI Kİ THY BU REKLAMI 8 SENE ÖNCE VERSEYDİ ANLAŞILABİLİRDİ. ŞU ANDA YAPILMASININ MUTLAK TANITIM DIŞI BİR AMACI VARDIR VE DE İSRAFTIR.KUSURUMA BAKMAYIN.
  • HİKAYE GÜZEL. ÇEKİMLERDE. TEBRİK EDEMEDİĞİM İÇİN ÜZGÜNÜM. ARTIK REKLAMCILAR MÜMKÜN OLAN EN KISA SÜREDE EN ÇARPICI MESAJLARI VERMEYE ÇALIŞIYORLAR.BU DENLİ UZUN BİR ANLATIM ZATEN RANTABL DEĞİL. BU REKLAMI THY 8 SENE ÖNCE YAPSAYDI UYARDI BELKİ. ŞİMDİ YAPILMASININ BELLİ Kİ BİR AMACI VAR ?
  • Reklamımizda oynayan Onur kıvrak a çok teşekkür ederiz
  • çaktırmadan parti propagandası ile sinonimlik yaratmak için thy nin bütçesi ve ismi kullanarak çekilmiş film. dhmi'nin yaptığı alanla thy'nin ne alakası var?
  • Tgs calisaniyim reklam muhtesem olmuş Ayrica firmamizi seviyoruz begemeyen gitsin ucretler tatminkar işler süper Ayrica tgs thynin istirakidir et tirnak...
  • Tgs işçilerine 3 kuruş para vermez allahsızlar, reklama ve sponsorluğa paraları dağıtırlar. İnşallah batarsınız
  • Thy çalışanı olmaktan sonsuz gurur duyuyorum. İstanbul hat bakım... Herkese sevgiler!

Türk Hava Yolları yine ses getirecek bir reklam filmini yayınladı. Daha önce çektiği bir çok reklam filmi oldukça ilgi çeken Milli havayolu, bu kez de Ordu-Giresun temalı reklamıyla sıra dışı bir çalışmaya imza attı.

Uçak korkusu yaşayan ve kaleci olmak isteyen bir çocuğun hikayesinin anlatıldığı reklamda, 'Hayallerine ulaşmak için hiçbir engel tanımayan Türkiye, memleketin her köşesine kolayca ulaşsın diye' vurgusu yapıldı.

İşte Ordu-Giresun Havalimanı'nın da içinde olduğu THY reklamı:

İşte THY'nin yeni reklamı

Yorumlar Tüm Yorumlar (50)

extreme ~ 9 yıl önce
Çocuğun yaptığı extreme sporun adı ne ya aracsız teleferıge benzeyen?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gülşen ~ 9 yıl önce
Harika bi reklam filmi olmuş. Normalde reklam sevmeyen ben bile bayildimm.. kotu yorum yapanlar baska copluqe :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
NessBoz ~ 9 yıl önce
Bu kadar uzun reklam olur mu? Abartmayı hep sevmişizdir ...Kısa metrajlı film iiçeriği için güzel ancak reklam için hayır...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
REKLAM ANLAYIŞI ~ 9 yıl önce
HİKAYE GÜZEL. BİZİM BELLİ SEVİYEDEKİ HALKIMIZIN BEĞENECEĞİ MUTLAK. ÇEKİMLERDE, OYUNCULARDA. BU KADAR METHİYEDEN SONRA THY' Yİ VE YAPIMCILARI KUTLAYAMADIĞIM İÇİN ÜZGÜNÜM. REKLAMCILAR ARTIK MÜMKÜN OLAN EN KISA SÜREDE, EN ÇARPICI MESAJLARI NASIL VEREBİLECEKLERİNİ DÜŞÜNÜYORLAR.KALDI Kİ THY BU REKLAMI 8 SENE ÖNCE VERSEYDİ ANLAŞILABİLİRDİ. ŞU ANDA YAPILMASININ MUTLAK TANITIM DIŞI BİR AMACI VARDIR VE DE İSRAFTIR.KUSURUMA BAKMAYIN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
reklam. ~ 9 yıl önce
HİKAYE GÜZEL. ÇEKİMLERDE. TEBRİK EDEMEDİĞİM İÇİN ÜZGÜNÜM. ARTIK REKLAMCILAR MÜMKÜN OLAN EN KISA SÜREDE EN ÇARPICI MESAJLARI VERMEYE ÇALIŞIYORLAR.BU DENLİ UZUN BİR ANLATIM ZATEN RANTABL DEĞİL. BU REKLAMI THY 8 SENE ÖNCE YAPSAYDI UYARDI BELKİ. ŞİMDİ YAPILMASININ BELLİ Kİ BİR AMACI VAR ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Türk Hava Yolları ~ 9 yıl önce
Reklamımizda oynayan Onur kıvrak a çok teşekkür ederiz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yemezler ~ 9 yıl önce
çaktırmadan parti propagandası ile sinonimlik yaratmak için thy nin bütçesi ve ismi kullanarak çekilmiş film. dhmi'nin yaptığı alanla thy'nin ne alakası var?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Tgs calisaniyim reklam muhtesem olmuş Ayrica firmamizi seviyoruz begemeyen gitsin ucretler tatminkar işler süper Ayrica tgs thynin istirakidir et tirnak...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Tgs işçilerine 3 kuruş para vermez allahsızlar, reklama ve sponsorluğa paraları dağıtırlar. İnşallah batarsınız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Thy çalışanı olmaktan sonsuz gurur duyuyorum. İstanbul hat bakım... Herkese sevgiler!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000