03 Kasım 2018, Cumartesi 12:37:27

İşte THY'nin yeni reklam filmi!

Türk Hava Yolları'nın yeni reklam filmi ortaya çıktı.
  • Parayi batililara verin onlar da uzerinize bomba yagdirsin pkk’yi beslesin
  • FB ve GS neden bu sene bu kadar kötü. Uluslararası iyi oyıncuları yok. Peki neden milli ve yerli futbolcularla bunu yapamıyor. Demekki vizyon yok. UEFA ve Şampiyonlar ligi kupasını bu sene neden alamıyor. Çünkü işi her anlamı ile ehline vermek lazım. Yerli ve milliye fırsat verelim ancak hak ediyorsa. Bak Ardaya, bizdeki profesyonellik bu kadar. Dünyada vizyon sahibi kişilerle çalışmak size vizyon katar.
  • Gladyatör ü çeken dünya çapında bir yönetmen ile çalışmak akıllıca olmuş. Kısa video merak uyandırıyor, bir sonrakini izleme ihtiyacı oluşturmuş insanda. Akılda kalan ve akıllıca olmuş. Tabi nereden baktığınızada bağlı. Bizimkilerde çekerdi diyerek olmuyor bu iş. Bir sürü film çekiliyor uluslararası başarı neden gelmiyor o zaman. Dünya çapında havayolu olmak için dünya çapında kendini kanıtlamış bu işi yapabilen tecrübeli kişiler ile çalışmanız gerekiyor. Doğru bir karar ve güzel bir iş olmuş. tebrikler.
  • Reklamın iyisi kötüsü olmaz derler ,reklam filminde keşke tgs calisanlarida olsaydi.Aclik sinirindaki maaşlariyla dunyada ses getirirdi
  • O kule ne la oyle ayni kobraya benzemis. Lale nere kobra nere?
  • Milyon doları klasik ortaköy süleymaniye vs. Klişe istanbul görüntü çekimine vermişler. Pek bi esprisi yok. Hatta hiçbişey yok.
  • ridley ordan burdan kesmiş biçmiş havalimanını yeşillendirmiş denemeler yapmış üzerine de bilmem kaç milyon dolar teşvik primi almış kaming sunnn şu filmi harcadığınız paranın 1000'de 1'iyle yetenekli Türk amatör yönetmenlere hazırlatabilirdiniz. tasarruf önce kafada yapılırsa verimli olur. milletin kaynaklarını boşa harcamamış olursunuz.
  • Milli yönetmenimiz Nuri Bilge Ceylan varken neden yabancılara çektiriyorsunuz
  • Tum havacilik camiasinin begenmemesi ve kosulsuz sartsiz nefret kusmasi icin bicilmis kaftan. Yorumlari gorun simdi. Bence guzel olmus ayri konu.
  • Keşke bu reklamlarda ki üstün başarıyı, şirketin tüm alanlarına yayabilsek. Yönetimde yabancılara mı yer versek, reklamlarımızda yaptığımız gibi ?

Türk Hava Yolları'nın yeni reklam filmi ortaya çıktı.

Dünyaca ünlü ödüllü yönetmen Ridley Scott'ın yönettiği reklam filmi İstanbul'da çekilirken, Hollywood filmlerini aratmayan sahneler dikkat çekiyor. 

İşte THY'nin paylaştığı yeni reklam filmi:


 

İşte THY'nin yeni reklam filmi!

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Para ~ 5 yıl önce
Parayi batililara verin onlar da uzerinize bomba yagdirsin pkk’yi beslesin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hopbala ~ 5 yıl önce
FB ve GS neden bu sene bu kadar kötü. Uluslararası iyi oyıncuları yok. Peki neden milli ve yerli futbolcularla bunu yapamıyor. Demekki vizyon yok. UEFA ve Şampiyonlar ligi kupasını bu sene neden alamıyor. Çünkü işi her anlamı ile ehline vermek lazım. Yerli ve milliye fırsat verelim ancak hak ediyorsa. Bak Ardaya, bizdeki profesyonellik bu kadar. Dünyada vizyon sahibi kişilerle çalışmak size vizyon katar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
misafir ~ 5 yıl önce
Gladyatör ü çeken dünya çapında bir yönetmen ile çalışmak akıllıca olmuş. Kısa video merak uyandırıyor, bir sonrakini izleme ihtiyacı oluşturmuş insanda. Akılda kalan ve akıllıca olmuş. Tabi nereden baktığınızada bağlı. Bizimkilerde çekerdi diyerek olmuyor bu iş. Bir sürü film çekiliyor uluslararası başarı neden gelmiyor o zaman. Dünya çapında havayolu olmak için dünya çapında kendini kanıtlamış bu işi yapabilen tecrübeli kişiler ile çalışmanız gerekiyor. Doğru bir karar ve güzel bir iş olmuş. tebrikler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ~ 5 yıl önce
Reklamın iyisi kötüsü olmaz derler ,reklam filminde keşke tgs calisanlarida olsaydi.Aclik sinirindaki maaşlariyla dunyada ses getirirdi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
berkcantug ~ 5 yıl önce
olur mu kardesim oyle sey? dugun masrafı cok
Kobra ~ 5 yıl önce
O kule ne la oyle ayni kobraya benzemis. Lale nere kobra nere?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Banel ~ 5 yıl önce
Milyon doları klasik ortaköy süleymaniye vs. Klişe istanbul görüntü çekimine vermişler. Pek bi esprisi yok. Hatta hiçbişey yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
deneme? ~ 5 yıl önce
ridley ordan burdan kesmiş biçmiş havalimanını yeşillendirmiş denemeler yapmış üzerine de bilmem kaç milyon dolar teşvik primi almış kaming sunnn şu filmi harcadığınız paranın 1000'de 1'iyle yetenekli Türk amatör yönetmenlere hazırlatabilirdiniz. tasarruf önce kafada yapılırsa verimli olur. milletin kaynaklarını boşa harcamamış olursunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Milli Yerli ~ 5 yıl önce
Milli yönetmenimiz Nuri Bilge Ceylan varken neden yabancılara çektiriyorsunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Osman tanburaci ~ 5 yıl önce
Tum havacilik camiasinin begenmemesi ve kosulsuz sartsiz nefret kusmasi icin bicilmis kaftan. Yorumlari gorun simdi. Bence guzel olmus ayri konu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gavur yapıyor ~ 5 yıl önce
Keşke bu reklamlarda ki üstün başarıyı, şirketin tüm alanlarına yayabilsek. Yönetimde yabancılara mı yer versek, reklamlarımızda yaptığımız gibi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000