19 Nisan 2012, Perşembe 12:27:00

İŞTE THY'NİN YENİ KARGO MERKEZİ

Türk Hava Yolları (THY), Almanya'nın Frankfurt kentindeki havaalanında dünya çapında hizmet verecek yeni bir kargo merkezini hizmete açtı.
  • Hem başkanın ve müdürlerin arkasından küfür edin hem de burda yalakalık yapın...erkeğin,adamın hasısınız hepiniz!!!!!
  • KARGO BAŞKANI'NA BAŞARILAR DİLERİZ BENCE ARTIK DEĞİŞİM ZAMANI VE DEĞİŞİM OLDUDA OLMAYADA DEVAM EDECEK BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLERİZ
  • İSİM VEREREK YORUM YAZANLAR BIRAKIN YALAKLIĞI,YAĞCILIĞI...İKİSİ DE BU ŞİRKETE TORPİLLE GİRMİŞ ADAMLAR..BÖLGE MÜDÜRÜNE SORUN THY NA NASIL GİRMİŞ? NE KADAR ZAMANDA MÜDÜR OLMUŞ? DAHA ÖNCE HAVACILIK TECRÜBESİ VARMIYMIŞ? HANGİ HAVAYOLU ŞİRKETİNDE VEYA KARGOSUNDANE KADAR SÜRE ÇALIŞMIŞ? SİZ DE NEYİN NE OLDUĞUNU BİLİYORSUNUZ AMA ÇIKARINIZ YÜZÜNDEN YALAKALIK YAPIYORSUNUZ..BRAVO AYNEN DEVAM!!!!
  • biliyor ki yazıyor bakın damat yönetim kurulu başkan falan biz ne de olsa uzak kaldık artık rezilliğe devam utanamaları da yok bunların kulundan utanmazlar allattan da utanmazlar allah ile aldatmaya devam devam edin siz nasıl olsa ilahi adalette hesapları sorulacaktır kul hakkı bu burnunuzdan gelecektir.
  • Neredesiniz ey AKP avukatları,bakın ne yorumlar yapıyorlar.Başlayın savunmaya.
  • MALUM yorumu yollayan arkadasim, bence haksizlik yapiyorsun. Siz Cengiz Aygünü taniyormusunuz. Cok degerli bir arkadas. Istasyon sefi iken kargoya alindi. gercekten cok basarili, sirket icin cok güzel seyler yapmistir, kargodada cok basarilara imza atacagina eminim. Insanlari bu kadar cabuk karalamyin.
  • Bölge müdürü Sn Mehmet Kizilkaya ve bölge sefi Sn Cengiz Aygün ikiside cilgin adam. Allah yolunuzu acik etsin. Kimse tutamaz sizi. Dogru yoldasiniz. Kim tutar sizi.
  • yazık yazaık hem de çok yazık thy nin nereden nereye geldiği ortada ama içlerinizde bazıları bunu kabul etmemek için her türlü, lafı esirgemiyor içimizdeki irlandalılar diyelim.. yabancılar hayran kalıyor thy ama kendi halkımız nefret ediyor inanılır gibi değil şükür etmeyene bir şey gelmez, de olmaz sadece insanoğlu işde..
  • Thy nin kabadayı tavırlı ,yönetim kurulundan birinin damadı olarak işe direk kargo başkan yardımcısı olarak girip 6 ayda başkan olan yani tepeden torpilli 30 lu yaşlardaki başkan ve diğer kendisi gibi torpilli kargo müdürleri ile thy kargo batmaya mahkumdur ve batacaktır da....
  • ee ne de olsa başkan yönetim kurulundan birinin damadı..bundan iyi torpil mi olur?? bulamadak şöyle bir kayınpeder beee....
Türk Hava Yolları (THY), Almanya'nın Frankfurt kentindeki havaalanında dünya çapında hizmet verecek yeni bir kargo merkezini hizmete açtı.

Açılışa Frankfurt Başkonsolosluğu'ndan Muavin Konsolos Ömer Bedir, Turkish Kargo Başkanı Ali Türk, THY Orta ve Güney Avrupa Kargo Bölge Müdürü Mehmet Kızılkaya ve THY'nin Avrupa bölge müdürleri katıldı.

Her hafta THY'ye ait 6 kargo ve 28 yolcu uçağı uçuşunun bulunduğu Frankfurt havaalanındaki yeni operasyon merkezinden Almanya, Fransa, İngiltere, İrlanda, İtalya, İspanya, Portekiz, İsviçre ve Danimarka'ya gerçekleştirilen tüm kargo taşımacılığının kontrolü sağlanacak.

Uluslararası lojistik şirketi Çelebi ile işbirliği yaparak kurulan Turkish Cargo ana merkezinde 12 uzman ekip görev alıyor.

Dünya çapında 200 hedefe yapılacak olan tüm kargo taşımacılığı, Frankfurt'ta kurulan kargo merkezinden yönetilecek.

Açılışta konuşan THY Orta ve Güney Avrupa Kargo Bölge Müdürü Mehmet Kızılkaya Frankfurt'ta hizmete açılan Cargo City'nin, 15 bin metrekarelik bir alan üzerinde, en yüksek teknoloji ve güvenlik sistemleriyle donatılmış durumda olduğunu belirterek, ''Çelebi ile olan yeni işbirliğimiz Frankfurt'taki deneyimli Turkish Cargo ekibimizin verimine ek avantaj sağlayacaktır. Almanya en önemli pazarlarımızdan birisi. Burada yılda yüzde 22'lik bir büyüme elde etmek istiyoruz'' dedi.

Turkish Cargo Başkanı Ali Türk de yaptığı konuşmada, THY'nin bir yıl içerisinde dünya sıralamasında 41. sıradan 26. sıraya çıktığını vurgulayarak, ''THY 2011 yılında Avrupa'nın en iyi hava yolu seçilmiştir. Dünya çapında 85 ülkede 200 hedefe 180 uçaklık bir filo ile uçuyoruz'' dedi.
İŞTE THY'NİN YENİ KARGO MERKEZİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Misafir ~ 12 yıl önce
Hem başkanın ve müdürlerin arkasından küfür edin hem de burda yalakalık yapın...erkeğin,adamın hasısınız hepiniz!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
KARGO BAŞKANI'NA BAŞARILAR DİLERİZ BENCE ARTIK DEĞİŞİM ZAMANI VE DEĞİŞİM OLDUDA OLMAYADA DEVAM EDECEK BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLERİZ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
İSİM VEREREK YORUM YAZANLAR BIRAKIN YALAKLIĞI,YAĞCILIĞI...İKİSİ DE BU ŞİRKETE TORPİLLE GİRMİŞ ADAMLAR..BÖLGE MÜDÜRÜNE SORUN THY NA NASIL GİRMİŞ? NE KADAR ZAMANDA MÜDÜR OLMUŞ? DAHA ÖNCE HAVACILIK TECRÜBESİ VARMIYMIŞ? HANGİ HAVAYOLU ŞİRKETİNDE VEYA KARGOSUNDANE KADAR SÜRE ÇALIŞMIŞ? SİZ DE NEYİN NE OLDUĞUNU BİLİYORSUNUZ AMA ÇIKARINIZ YÜZÜNDEN YALAKALIK YAPIYORSUNUZ..BRAVO AYNEN DEVAM!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
biliyor ki yazıyor bakın damat yönetim kurulu başkan falan biz ne de olsa uzak kaldık artık rezilliğe devam utanamaları da yok bunların kulundan utanmazlar allattan da utanmazlar allah ile aldatmaya devam devam edin siz nasıl olsa ilahi adalette hesapları sorulacaktır kul hakkı bu burnunuzdan gelecektir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Neredesiniz ey AKP avukatları,bakın ne yorumlar yapıyorlar.Başlayın savunmaya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
MALUM yorumu yollayan arkadasim, bence haksizlik yapiyorsun. Siz Cengiz Aygünü taniyormusunuz. Cok degerli bir arkadas. Istasyon sefi iken kargoya alindi. gercekten cok basarili, sirket icin cok güzel seyler yapmistir, kargodada cok basarilara imza atacagina eminim. Insanlari bu kadar cabuk karalamyin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bölge müdürü Sn Mehmet Kizilkaya ve bölge sefi Sn Cengiz Aygün ikiside cilgin adam. Allah yolunuzu acik etsin. Kimse tutamaz sizi. Dogru yoldasiniz. Kim tutar sizi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
yazık yazaık hem de çok yazık thy nin nereden nereye geldiği ortada ama içlerinizde bazıları bunu kabul etmemek için her türlü, lafı esirgemiyor içimizdeki irlandalılar diyelim.. yabancılar hayran kalıyor thy ama kendi halkımız nefret ediyor inanılır gibi değil şükür etmeyene bir şey gelmez, de olmaz sadece insanoğlu işde..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Thy nin kabadayı tavırlı ,yönetim kurulundan birinin damadı olarak işe direk kargo başkan yardımcısı olarak girip 6 ayda başkan olan yani tepeden torpilli 30 lu yaşlardaki başkan ve diğer kendisi gibi torpilli kargo müdürleri ile thy kargo batmaya mahkumdur ve batacaktır da....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ee ne de olsa başkan yönetim kurulundan birinin damadı..bundan iyi torpil mi olur?? bulamadak şöyle bir kayınpeder beee....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000