18 Ekim 2011, Salı 11:45:47

İŞTE THY’NİN YENİ HATLARI

Türk Hava Yolları, bugün başladığı Dammam seferleriyle iç ve dış hatlarda uçuş noktasını 188’e çıkartırken, 2011 sonuna kadar 4 yeni rotaya daha uçacağını açıkladı.
  • Mogadisu zarar edecek diye bir kural yok bence. Baska ucan yok oraya. Tüm diplomatlari, isinsanlarini ucuracaksiniz. Irak'a ucuslar gibi. Bir Musul biletinden New York bileti gibi gelir elde edersiniz. Ayni mantik ama ucus güvenligi baska. Kimin ne oldugu, ne yaptigi belli olmayan bir nokta. bence biraz riskli. Rusya'da acilim ve genisleme cok önemli. Murmansk'i bekliyoruz. Ayrica San Fransisco direk acilmali bence de.
  • arkadaşlar code sharing olayı var biliyorsunuz illa boş uçağı oraya uçurmak zorunda değilsiniz .
  • bir bilen izah etsin. Damman dan ist ye direk ucmanin ne onemi var???? Hic yoksa haftada bir SFO, ATL,BOS baslatin birader. Selamlar
  • BİZ AVUSTRALYADA YAŞAYAN GURBETÇİ TÜRKLER OLARAK MİLLİ HAVAYOLU ŞİRKETİMİZDEN BURAYA DİREKT SEFER KOYMASINI BEKLİYORUZ.BURADA NEREDEN BAKSANIZ 220.000 KİŞİDEN FAZLAYIZ...VE SÜREKLİOLARAK THY UÇMADIĞI İÇİN YABANCI ŞİRKETLERLE AKTARMALI OLARAK VATANIMIZA DÖNMEK ZORUNDA KALIYORUZ..
  • hayirli olsun diyorum. umarim yakinda alim yaparda bizde o rotada yolculara hizmet ederiz...
  • Manila seferleri nezaman başlayacak,sabırsızlıkla bekliyoruz. Hep söyleniyor ama....
  • mogadişu danda ne kar edilir ama! yahu bu nasıl bir zihniyet tir zarar etmek için o uçakları oraya uçurmaya gerek yok.başka yollarıda var bu işin
  • yeni zelanda (auckland ve diğer sferler ne zaman ?
  • Sanirim ucus izni hala alinmadi... Ve cok buyuk bir ihtimalle olmayacak...
  • THY ile SFO - IST - ADB Gidis- Donus istiyoruz, fakat THY'nin SFO - IST direk ucusu olmadigina gore tabii ki Lufthansa ile daha ekonomik olan SFO - MUC - ADB gidis ve donus'u tercih edecegim. THY ile ucacagim diye LAX'e gitmekten yoruldum. THY' ye hayirli ucuslar temenni ederim. Mogadisu'ya da gidecegimi hic zannetmiyorum. Saygilar.
Dünya’da 46’sı uluslararası, 41’i yurtiçi olmak üzere 187 noktaya uçan Türk Hava Yolları’nın yeni rotası Suudi Arabistan’ın Damman kenti oldu.

Suudi Arabistan’da, Cidde, Riyad ve Medine’nin ardından dün akşam TK 150 sefer sayılı uçuşla 188. noktası olarak Dammam’ı ekleyen Türk Hava Yolları sene sonuna kadar uçuş yaptığı nokta sayısına dört yeni nokta ekleyecek.

THY’den KAP’a yapılan açıklamaya göre kış döneminde filo ve uçuş güvenliğine uygun olarak İstanbul-Gatwick, İstanbul-Novasibirsk, İstanbul-Misrata ve İstanbul – Mogadişu seferlerine başlayacağı bildirildi.

©AirportHaber.com
İŞTE THY’NİN YENİ HATLARI

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Misafir ~ 13 yıl önce
Mogadisu zarar edecek diye bir kural yok bence. Baska ucan yok oraya. Tüm diplomatlari, isinsanlarini ucuracaksiniz. Irak'a ucuslar gibi. Bir Musul biletinden New York bileti gibi gelir elde edersiniz. Ayni mantik ama ucus güvenligi baska. Kimin ne oldugu, ne yaptigi belli olmayan bir nokta. bence biraz riskli. Rusya'da acilim ve genisleme cok önemli. Murmansk'i bekliyoruz. Ayrica San Fransisco direk acilmali bence de.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
arkadaşlar code sharing olayı var biliyorsunuz illa boş uçağı oraya uçurmak zorunda değilsiniz .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bir bilen izah etsin. Damman dan ist ye direk ucmanin ne onemi var???? Hic yoksa haftada bir SFO, ATL,BOS baslatin birader. Selamlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
BİZ AVUSTRALYADA YAŞAYAN GURBETÇİ TÜRKLER OLARAK MİLLİ HAVAYOLU ŞİRKETİMİZDEN BURAYA DİREKT SEFER KOYMASINI BEKLİYORUZ.BURADA NEREDEN BAKSANIZ 220.000 KİŞİDEN FAZLAYIZ...VE SÜREKLİOLARAK THY UÇMADIĞI İÇİN YABANCI ŞİRKETLERLE AKTARMALI OLARAK VATANIMIZA DÖNMEK ZORUNDA KALIYORUZ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
hayirli olsun diyorum. umarim yakinda alim yaparda bizde o rotada yolculara hizmet ederiz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Manila seferleri nezaman başlayacak,sabırsızlıkla bekliyoruz. Hep söyleniyor ama....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
mogadişu danda ne kar edilir ama! yahu bu nasıl bir zihniyet tir zarar etmek için o uçakları oraya uçurmaya gerek yok.başka yollarıda var bu işin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
yeni zelanda (auckland ve diğer sferler ne zaman ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sanirim ucus izni hala alinmadi... Ve cok buyuk bir ihtimalle olmayacak...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
THY ile SFO - IST - ADB Gidis- Donus istiyoruz, fakat THY'nin SFO - IST direk ucusu olmadigina gore tabii ki Lufthansa ile daha ekonomik olan SFO - MUC - ADB gidis ve donus'u tercih edecegim. THY ile ucacagim diye LAX'e gitmekten yoruldum. THY' ye hayirli ucuslar temenni ederim. Mogadisu'ya da gidecegimi hic zannetmiyorum. Saygilar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000