23 Aralık 2008, Salı 08:50:53

İŞTE THY'NİN YENİ GÖZBEBEĞİ

Türk Hava Yolları’nın kiraladığı Boeing 777 tipi uçaklar Malezya’daki tesislerde THY renklerine boyandı. Uçağın fotoğrafı Türk medyasında ilk kez AirportHaber’de…
  • airport haber ucak malezyadan gelecek ve reg/vt-jee dedi ama ucak Filton(Ingiltere) dan geldi reg/vt-jed iyi takip!
  • Aşağıdaki haber İngiliz "The Earth Times" hner sitesinden alıntıdır. THY'nin ekibiyle birlikte wet-lease yaptığı Hindistan Jet Airways'in bir 777 pilotunun halidir. " London - The pilot of a Boeing 777 due to fly from London to Mumbai in India was taken off the plane by police after a breath test showed he had consumed excessive amounts of alcohol at a Christmas party the night before, Britain's Sun newspaper reported Tuesday. It said armed police swooped the cockpit of the Indian-based Jet Airways plane at London's Heathrow airport to arrest 62-year-old Michael Harr shortly before take-off. Among the 300 passengers on last Sunday's flight were relatives of people involved in the terrorist attacks in Mumbai, said the Sun. It described the jet's first officer as a former US Marine who had previously worked for Delta Airlines in the US.
  • Krizden dolayı şimdiye kadar büyüyen havayolları küçülmeye geçti çünkü ne likiditeleri var ne de sağlam bir mali yapıları, çoğu ya orta büyüklükteki şirketler ya da çok büyük şirketler. Hepsi birleşerek, şimdiye kadarki uçak siparişlerini almayarak işçi çıkartarak vb küçülüyorlar. Ortaya bi hizmet açığı çıkıyor THY gibi sağlam firmalar için bu ortam tam büyümek için ideal uçakları ve siparişleri ucuza getirmek için mükemmel fırsat. O kadar hat açılıyor eldeki uçak sayılarına göre seferler arttırıyor. THY 'nın büyümekten korkusu yok anladığım kadarı ile ama ortada kalan bi potansiyeli nasıl uçarayacağım korkusu var o yüzden biraz hızlı uçak arayışına girdi. Bu aralar bulunan iyi uçakalrı alırlar sanırım filoya. (Nitekim 4 tane airbus alındı kaşla göz arasında) bu 777'ler müthiş hepimize hayırlı olsun. THY'yi 5 yıl sonra 200 uçaklık filosuyla görmek istiyorum.
  • İŞTE UÇAK..İŞTE KONFOR..THY SON DERECE İSABETLİ BİR KARAR VERMİŞ.THY'YE DE BU YAKIŞIRDI ZATEN.MASRAFA GELİNCE..BUNA GELENE KADAR NERELERE PARA AKITILIYOR!BRAVO TÜRK HAVA YOLLARI VE İYİ UÇUŞLAR!
  • Thy ye maddi zarar yazdıracağı kesinde, inşaallah başka türlü patlamaz.
  • "meraklı arkadaşımızın da dediği gibi gerçekten bu tarz şeyleri thy de görmek çok güzel bir duygu fakat ekonomik kriz ortamında thy nin bu şekilde uçak alması gerçekten plansız gibi gözüküyor
  • Kim Tutar seni ... king of sky .... it is ready to serve .. insallah gelen ucakların 10 777-300 15'de 787 olur .. Airbus'a kıl oluyorum .....
  • thy plansız büyüyor şimdi alkış tutanlar o zaman küfredecek
  • Frankfurt Havalimaninda bu ucaklari baska havayollarinda her gördügümde gözümü ayiramiyorum, ama artik TKda görecegim, cok mutluyum. Iste Türkiye, iste Türk Hava Yollari farki. Iste 777 farki. THY uzun menzilde kesinlikle filosunu 777/787 yönünde kullanmalidir. Uzun menzilde takilip durmasin artik Airbus'a. Yöneticilere duyrulur.
  • inş. binmek veya yakından görmek nasip olur canavar ya kırkbirkere maş:P

Türk Hava Yolları, Jet Airways’ten kiraladığı Boeing 777-300 ER tipi uçaklara kavuşmak için gün sayıyor. Yarın İstanbul’da olması beklenen Boeing 777 tipi uçaklar Malezya’da THY renklerine boyanıyor.

Boyama işlemi süren THY’nin gözbebeği Boeing 777 tipi uçağın fotoğrafını ilk kez AirportHaber yayınlıyor. 

Fotoğraftaki Boeing 777 tipi uçağın kuyruk bölümünde henüz Hindistan bayrağının durduğu gözlenirken, boyama işleminin bugün tamamlanması bekleniyor.

VT-JEE kuyruk tescilli Boeing 777-300 ER, yarın gece İstanbul’da olacak.

THY B777-300

Fotoğraf: Airliners.net

İŞTE THY'NİN YENİ GÖZBEBEĞİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

TK ~ 15 yıl önce
airport haber ucak malezyadan gelecek ve reg/vt-jee dedi ama ucak Filton(Ingiltere) dan geldi reg/vt-jed iyi takip!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aa ~ 15 yıl önce
Aşağıdaki haber İngiliz "The Earth Times" hner sitesinden alıntıdır. THY'nin ekibiyle birlikte wet-lease yaptığı Hindistan Jet Airways'in bir 777 pilotunun halidir. " London - The pilot of a Boeing 777 due to fly from London to Mumbai in India was taken off the plane by police after a breath test showed he had consumed excessive amounts of alcohol at a Christmas party the night before, Britain's Sun newspaper reported Tuesday. It said armed police swooped the cockpit of the Indian-based Jet Airways plane at London's Heathrow airport to arrest 62-year-old Michael Harr shortly before take-off. Among the 300 passengers on last Sunday's flight were relatives of people involved in the terrorist attacks in Mumbai, said the Sun. It described the jet's first officer as a former US Marine who had previously worked for Delta Airlines in the US.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Death Grind ~ 15 yıl önce
Krizden dolayı şimdiye kadar büyüyen havayolları küçülmeye geçti çünkü ne likiditeleri var ne de sağlam bir mali yapıları, çoğu ya orta büyüklükteki şirketler ya da çok büyük şirketler. Hepsi birleşerek, şimdiye kadarki uçak siparişlerini almayarak işçi çıkartarak vb küçülüyorlar. Ortaya bi hizmet açığı çıkıyor THY gibi sağlam firmalar için bu ortam tam büyümek için ideal uçakları ve siparişleri ucuza getirmek için mükemmel fırsat. O kadar hat açılıyor eldeki uçak sayılarına göre seferler arttırıyor. THY 'nın büyümekten korkusu yok anladığım kadarı ile ama ortada kalan bi potansiyeli nasıl uçarayacağım korkusu var o yüzden biraz hızlı uçak arayışına girdi. Bu aralar bulunan iyi uçakalrı alırlar sanırım filoya. (Nitekim 4 tane airbus alındı kaşla göz arasında) bu 777'ler müthiş hepimize hayırlı olsun. THY'yi 5 yıl sonra 200 uçaklık filosuyla görmek istiyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ALTITUDE ~ 15 yıl önce
İŞTE UÇAK..İŞTE KONFOR..THY SON DERECE İSABETLİ BİR KARAR VERMİŞ.THY'YE DE BU YAKIŞIRDI ZATEN.MASRAFA GELİNCE..BUNA GELENE KADAR NERELERE PARA AKITILIYOR!BRAVO TÜRK HAVA YOLLARI VE İYİ UÇUŞLAR!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
future ~ 15 yıl önce
Thy ye maddi zarar yazdıracağı kesinde, inşaallah başka türlü patlamaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 15 yıl önce
"meraklı arkadaşımızın da dediği gibi gerçekten bu tarz şeyleri thy de görmek çok güzel bir duygu fakat ekonomik kriz ortamında thy nin bu şekilde uçak alması gerçekten plansız gibi gözüküyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
seyyah ~ 15 yıl önce
Kim Tutar seni ... king of sky .... it is ready to serve .. insallah gelen ucakların 10 777-300 15'de 787 olur .. Airbus'a kıl oluyorum .....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
meraklı ~ 15 yıl önce
thy plansız büyüyor şimdi alkış tutanlar o zaman küfredecek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sevdasi ~ 15 yıl önce
Frankfurt Havalimaninda bu ucaklari baska havayollarinda her gördügümde gözümü ayiramiyorum, ama artik TKda görecegim, cok mutluyum. Iste Türkiye, iste Türk Hava Yollari farki. Iste 777 farki. THY uzun menzilde kesinlikle filosunu 777/787 yönünde kullanmalidir. Uzun menzilde takilip durmasin artik Airbus'a. Yöneticilere duyrulur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
host ~ 15 yıl önce
inş. binmek veya yakından görmek nasip olur canavar ya kırkbirkere maş:P

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000