13 Ekim 2013, Pazar 09:33:54

İŞTE THY'NİN YENİ ADRESİ

Türk Hava Yolları'nın (THY) Toronto’dan sonra Kanada’daki ikinci uçuş noktası olacak Montreal seferleri 2014’ün ilk çeyreğinde başlayacak.
  • Tüm çıkışlar ,inişle sonlanır. Ne kadar yüksek o kadar sert düşüş demektir. Kemerlerinizi bağlamanız da yarar etmez. AKILLI OLUN.
  • Vancouver, San Francisco, Miami, Atlanta, Detroit, Denver, Phoenix, Seattle, Newark, Dallas, Honolulu, Calgary peyderpey açılmalıdır.
  • güzel haber fakat en kısa zamanda sfo ve atl hatları da açılmalı... en kısa zamanda bunlardan birisine bile uçulmaya başlansa çok yararlı olur bence. özellikle sfo star alliance üyesi united'ın hub'ı olduğu için iyi olabilir.
  • Bu haber bayram sekeri oldu :)
  • Mutlaka mexico city vancouver san fransisco ve dunyanin en islek havalimani atlantaya ucmasi lazim
  • MİAMİ YE BEKLİYORUZ.DAHA ÖNCE UÇUYORLARDI.2 KİZ KULELERDEN SONRA UÇUŞLAR DURDURULDU.YİNE BEKLİYORUZ..HADİ THY.MİAMİ YE YE YEEE YEEEEEE...
  • Bu kötü bir şaka olsa gerek, adamlarda San Francisco yok, gidip nerelerle ugrasiyorlar. Tamam Montreal de olmasi gereken bir yer ama San Francisco nun olmamasi hem prestij hem para kayibidir. Avrupa nin en iyi hava yolu San Francisco ya ucmuyor bu hic yakismiyor!! Bir an önce acilsa iyi olur!!!
  • Guney Afrikada DURBANa da mutlaka gec kalinmadan uculmasi gerekli.
  • Vancouver ve Seattle'a da umarım uçuşlar başlar bir an önce..
  • Her gittiği ülkede başarılı olan şirketine katkı sağlayan ve Torontoya müdür olarak atandıktan sonra Montreal ucuslarının başlaması için büyük emek ve çaba sarf eden toronto müdürü Tarkan İnce bence bir teşekkürü hak ediyor Tarkan bey,in başarılarının devamını diliyorum.tşk.

Türkiye’nin Ottawa Büyükelçiliği'nden yapılan yazılı açıklamada Türk ve Kanada makamlarının arasında bir süredir devam eden görüşmelerde mutabakata varıldığı bildirildi.

Açıklamada mutabakat çerçevesine bağlı olarak Türk Hava Yolları'nın (THY) 2014 yılının ilk çeyreğinde İstanbul-Montreal-İstanbul uçuşlarına başlayacağı belirtilirken, Montreal ve çevresinde yaşayan vatandaşlara daha rahat ve hızlı ulaşım imkanı sağlayacak uçuşların Türkiye ile Kanada arasındaki ekonomik, ticari, kültürel, turistik ve siyasi ilişkilerin gelişmesine de büyük fayda sağlamasının beklendiği vurgulandı.

İŞTE THY'NİN YENİ ADRESİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Doğa Kuralı ~ 10 yıl önce
Tüm çıkışlar ,inişle sonlanır. Ne kadar yüksek o kadar sert düşüş demektir. Kemerlerinizi bağlamanız da yarar etmez. AKILLI OLUN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Vancouver, San Francisco, Miami, Atlanta, Detroit, Denver, Phoenix, Seattle, Newark, Dallas, Honolulu, Calgary peyderpey açılmalıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
november mike yankee ~ 10 yıl önce
güzel haber fakat en kısa zamanda sfo ve atl hatları da açılmalı... en kısa zamanda bunlardan birisine bile uçulmaya başlansa çok yararlı olur bence. özellikle sfo star alliance üyesi united'ın hub'ı olduğu için iyi olabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bu haber bayram sekeri oldu :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sero ~ 10 yıl önce
Mutlaka mexico city vancouver san fransisco ve dunyanin en islek havalimani atlantaya ucmasi lazim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
istanbulli ~ 10 yıl önce
2014 yılı içerisinde mexico city uçuşları başlıyor merka etmeyin
okuyucu ~ 10 yıl önce
MİAMİ YE BEKLİYORUZ.DAHA ÖNCE UÇUYORLARDI.2 KİZ KULELERDEN SONRA UÇUŞLAR DURDURULDU.YİNE BEKLİYORUZ..HADİ THY.MİAMİ YE YE YEEE YEEEEEE...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
?.. ~ 10 yıl önce
2 kiz?
okuyucu ~ 10 yıl önce
Newyork manhattandaki dünya ticaret merkezleri saldırıda vurulan 2 kulelerden sonra thy miami uçuşlarını durdurdu.2 kiz kuleler onlar.
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bu kötü bir şaka olsa gerek, adamlarda San Francisco yok, gidip nerelerle ugrasiyorlar. Tamam Montreal de olmasi gereken bir yer ama San Francisco nun olmamasi hem prestij hem para kayibidir. Avrupa nin en iyi hava yolu San Francisco ya ucmuyor bu hic yakismiyor!! Bir an önce acilsa iyi olur!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DURBAN ~ 10 yıl önce
Guney Afrikada DURBANa da mutlaka gec kalinmadan uculmasi gerekli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Batı Kanada ~ 10 yıl önce
Vancouver ve Seattle'a da umarım uçuşlar başlar bir an önce..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BAŞARILAR ~ 10 yıl önce
Her gittiği ülkede başarılı olan şirketine katkı sağlayan ve Torontoya müdür olarak atandıktan sonra Montreal ucuslarının başlaması için büyük emek ve çaba sarf eden toronto müdürü Tarkan İnce bence bir teşekkürü hak ediyor Tarkan bey,in başarılarının devamını diliyorum.tşk.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000