19 Temmuz 2011, Salı 14:42:30

İŞTE THY'NİN ULTRA LÜKS CIP SALONU

Türk Hava Yolları geçtiğimiz Nisan ayında kapatarak tadilata başlattığı CIP Lounge Salonu’nu hizmete soktu.
  • ATATÜRK RESMİ KONULMUŞ MU ACABA?
  • Elite Plus kart sahiplerine dinlenme ve dus odalarinda oncelik taninsin, THY para kazandiran yolcusuna daha ozen gostermeli.
  • çalışanlar açlık sınırının altında çalışırken bu kadar lüks harcama neden diyoruz bazılarının derdide hala otopark doğru bizim araba alacak paramız olmadığı için onları anlamıyoruz
  • Ana girişin karşısındaki viraja polisin gözünün içine baka baka arabalar park ediyor ve kimse kılını dahi kıpırdatmıyor...Viraja park eden umursamaz,bencil vatandaşları ve buna izin veren trafik polislerini ve onları denetlemeyen mülki idare amiri ve trafik büro amirini kınıyorum.. Hele mesai çıkışı THY genel müdürlük önü tam bir facia..Allah için gelsin bir yetkili görsün neler oluyor...Siz böyle umursamazlığa devam edin ki biz daha çok rezil olalım,daha çok sorun yaşayalım,daha çok kavga edelim,daha çok kaza olsun,daha çok adam yaralansın veya ölsün...
  • özellikle ana nizamiyeye bağlanan tüm yollara park ediliyor; şeritler daralıyor, tehlike daha da artıyor.....kaza halinde suçlu kim ?
  • Yav salon kime yakışıyor. Maaşıma zam alamadım diyor birisi siz hala güzel olmuş diyorsunuz, ben de arakdaşın birisinin yazdığına katılıyorum uçaklarıda ayırın.
  • salon çok yakışıyor, imaj vs önemli iyi de ahl ye gelen yolların üstü,sağı,solu her tarafı da açık otopark olmuş..isteyen istediği yere fütürsuzca park ediyor,arabasını yıkıyor,termosdan çayını içiyor ortada ne trafik polisi var ne mülki idare amiri ne devlet namına bir yetkili??? bu da imaj değil mi? bu rezillik yakışıyor mu ülkemizin en büyük havalimanına??? dış hatlara gelen hemen her yabancı yolcu bu park olayını sorup duruyor biz de rezil oluyoruz... hal böyle olduktan sonra sen en iyi salonu açsan ne olur????
  • aclık sınırının altında bir maaşla çalısıyoruz eziliyoruz insancayaşamak istıyoruz 830 tl maaş alıyorum 500 tl ev kirası veriyorum nası yaşayacagız 1,5 yıldır zam yampıyosunuz hiçmi allah korkunuz yok .
  • Hayret kacirmazdi o böyle olayları....Yaslanıyor galiba:)
  • Kiskananlar yarilsin, kim tutar seni Thy. Klas, kalite, bol bol kullanacagiz. Tesekkurler Thy. İrlandalilar girmesin. Gurur duydum.
Üç milyon lira harcanan salonda yok yok...

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Katı’nda hizmete giren yeni CIP Salonu, dünyanın bir çok yerinde bulunan CIP salonundan çok daha fazla özelliğe sahip...

14 farklı değişik deneyim bölümü bulunan ultra lüks salonun açılışı Atatürk Havalimanı Mülki İdari Amiri Ahmet Aydın, Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil, DHMİ Başmüdürü Celal Özuğur, TAV CEO’su Sani Şener, Mali Şubeden Sorumlu Emniyet Müdürü Ercan Çakmak, DOCO Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Doğudan ve THY Yönetim Kurulu Üyesi Gülsüm Azeri tarafından yapıldı.

Açılışta konuşan THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu salonun özelliklerini çok beğendiğini, bu salonun dünyanın en iyi CIP salonlarından biri olacağını, yolcuların rahatları için her tür imkanı sunduklarını belirtti. Temel Kotil ise, rakiplerinin artık Avrupa değil Uzakdoğu havalimanları olduğunu ve İstanbul’u hub yapmak amacıyla böyle bir CIP salonunun da etkili olacağını ifade etti.

400 Metrekare’den 3000 Metrekare’ye
3000 Metrekarelik alana kurulan salonda yolcular için her türlü konfor düşünüldü. 22 Nisan’da başlayan ve 3 ay kadar kısa bir sürede hizmete giren klasik modern çizgileri taşıyan yeni CIP salonunda Kütüphane, Bilardo Salonu, Çocuk Oyun Salonu, Cep Sineması, Dinlenme Odaları, Masaj Salonları, Mescit, Video Konferans Bölümü, Dünya Mutfaklarından oluşan yemek salonları, 16 farklı dilde yayın yapan Haber Odası ve Özel Pasaport girişi bulunuyor.

İŞTE THY'NİN ULTRA LÜKS CIP SALONU

Yorumlar Tüm Yorumlar (24)

Misafir ~ 13 yıl önce
ATATÜRK RESMİ KONULMUŞ MU ACABA?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Elite Plus kart sahiplerine dinlenme ve dus odalarinda oncelik taninsin, THY para kazandiran yolcusuna daha ozen gostermeli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
çalışanlar açlık sınırının altında çalışırken bu kadar lüks harcama neden diyoruz bazılarının derdide hala otopark doğru bizim araba alacak paramız olmadığı için onları anlamıyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ana girişin karşısındaki viraja polisin gözünün içine baka baka arabalar park ediyor ve kimse kılını dahi kıpırdatmıyor...Viraja park eden umursamaz,bencil vatandaşları ve buna izin veren trafik polislerini ve onları denetlemeyen mülki idare amiri ve trafik büro amirini kınıyorum.. Hele mesai çıkışı THY genel müdürlük önü tam bir facia..Allah için gelsin bir yetkili görsün neler oluyor...Siz böyle umursamazlığa devam edin ki biz daha çok rezil olalım,daha çok sorun yaşayalım,daha çok kavga edelim,daha çok kaza olsun,daha çok adam yaralansın veya ölsün...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
özellikle ana nizamiyeye bağlanan tüm yollara park ediliyor; şeritler daralıyor, tehlike daha da artıyor.....kaza halinde suçlu kim ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yav salon kime yakışıyor. Maaşıma zam alamadım diyor birisi siz hala güzel olmuş diyorsunuz, ben de arakdaşın birisinin yazdığına katılıyorum uçaklarıda ayırın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
salon çok yakışıyor, imaj vs önemli iyi de ahl ye gelen yolların üstü,sağı,solu her tarafı da açık otopark olmuş..isteyen istediği yere fütürsuzca park ediyor,arabasını yıkıyor,termosdan çayını içiyor ortada ne trafik polisi var ne mülki idare amiri ne devlet namına bir yetkili??? bu da imaj değil mi? bu rezillik yakışıyor mu ülkemizin en büyük havalimanına??? dış hatlara gelen hemen her yabancı yolcu bu park olayını sorup duruyor biz de rezil oluyoruz... hal böyle olduktan sonra sen en iyi salonu açsan ne olur????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
aclık sınırının altında bir maaşla çalısıyoruz eziliyoruz insancayaşamak istıyoruz 830 tl maaş alıyorum 500 tl ev kirası veriyorum nası yaşayacagız 1,5 yıldır zam yampıyosunuz hiçmi allah korkunuz yok .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Hayret kacirmazdi o böyle olayları....Yaslanıyor galiba:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Kiskananlar yarilsin, kim tutar seni Thy. Klas, kalite, bol bol kullanacagiz. Tesekkurler Thy. İrlandalilar girmesin. Gurur duydum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000