15 Mart 2010, Pazartesi 11:29:46

İŞTE THY'NİN 'ŞEYTAN' UÇAĞI

Türk Hava Yolları, İspanyol Barselona kulübenden sonra sponsor olduğu Manchester United takımı için de bir uçağını İngiliz kulübün renklerine boyattı. O uçakla İngiltere’ye giden THY heyeti bugün Old Trofford’da sözleşmeyi imzalayacak.
  • Hayırlı olsun.Başarılarının devamı dileğiyle...
  • Ya yazılması gereken sadece iki kelimeyken nedir bu komik yorumlar ya. ..İşiniz mi yok ? Vaktiniz mi çok.? Bravo THY...
  • Diğer haberde, tören ingiltere saati ile 15:00 da başlayacak yazıyor.bu da tsi 17:00 demektir.ama bu haberde 16:00 da başlayacak yazıyor.bir yanlışlık mı var bu işte,yoksa ben mi yanlış biliyorum ingiltere ile aramızda 2 saat fark olduğunu.
  • :D arkadasa... Boya ile sticker arasindaki farki anlamana sevindikte, neden hala dunyanin buyuk sirketleri sponsor aldiklari ucaklarini boyarken bizimkiler stickliyo onu soyle bakalim..
  • Allah islah etsin THY için atıp tutanları.
  • boya değil yazan arkadaşa iyiki yazdın biz boya zannetmiştik bunu..yazmasan ölürsün dimi stıcker olduğunu yok thy gözetiminde yapıldı çok iyisin ya hemen açık bulun açık bulmaya çalışma kendi açıklarını kapa önce..
  • uçak THY gözetiminde daha önce barcelona uçağını da stıckerla kaplayan logo-sky(çizge havacılık tarafından ) yine stıckerla kaplanmıştır. elinize sağlık çocuklar .......
  • Herşeyi bir tarafa bırakın Thy yi gerçekten kutlamak lazım. Bazı şeyler vardır parasını verseniz dahi başaramassınız çünkü zordur karşı taraf sizinle çalışmak istemez. Ama şimdi THY dünyanın en ünlü klüplerinden birisi olan ki diğeri Barcelona onunda sponsoru oldu.Manchester United Klübünün taşıyıcı sponsoru oldu. Thy global anlamda markalaşması tanınma, bilinme açısından inanılmaz bir olay. Bunu başarmak çok zordur. Barcelona ve Unted takımını dünyada tanımayan, bilmeyen yok. Şimdi THY BÜTÜN DÜNYA TANIYACAK VE BİLİCEK MARKA BİLİNCİ OLUŞACAK. tEBRİKLER THY YÖNETİMİ..
  • thy düşmanlarına gün doğdu,birazdan badem bıyıklıdan başlayıp sırasıyla deve takunyadan bahsederler.ne mutlu türküm diyene.iyikiki varsın thy.kartepeli ismail
  • Maalesef geç yayınladınız, yabancı sitelerde uçağın havadayken resimleri var. Bir de rica, resmin üzerine şu telif hakkı yazısını biraz daha soluk koysanız, resimden bir şey anlaşılmıyor.

Türk Hava Yolları Kırmızı Şeytanlar’ı bu uçakla taşıyacak. İngiliz Manchester United takımına sponsor olan Türk Hava Yolları, bir uçağını takımın renklerine boyattı.

Teknik A.Ş’de Manchester United logosu ile boyanan THY’nin TC-JFV kuyruk tescilli Boeing 737-800 tipi uçağı yıldızlar karmasını taşıyacak.

Uçak dün THY heyetini de alarak İngiltere’ye uçtu. İngiliz kulübü ile bugün Old Trafford’da 3.5 yıllık resmi sponsorluk sözleşmesi imzalayacak.

İmza töreni Türkiye saati ile saat 16:00’da yapılacak. Tören Airport TV’den canlı olarak ekranlara gelecek.

THY daha önce de İspanyol Barcelona kulübü ile resmi sponsorluk anlaşması imzalamıştı.

İŞTE THY'NİN ŞEYTAN UÇAĞI

İŞTE THY'NİN ŞEYTAN UÇAĞI

İŞTE THY'NİN ŞEYTAN UÇAĞI

©AirportHaber

İŞTE THY'NİN 'ŞEYTAN' UÇAĞI

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Misafir ~ 14 yıl önce
Hayırlı olsun.Başarılarının devamı dileğiyle...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ya yazılması gereken sadece iki kelimeyken nedir bu komik yorumlar ya. ..İşiniz mi yok ? Vaktiniz mi çok.? Bravo THY...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Diğer haberde, tören ingiltere saati ile 15:00 da başlayacak yazıyor.bu da tsi 17:00 demektir.ama bu haberde 16:00 da başlayacak yazıyor.bir yanlışlık mı var bu işte,yoksa ben mi yanlış biliyorum ingiltere ile aramızda 2 saat fark olduğunu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
:D arkadasa... Boya ile sticker arasindaki farki anlamana sevindikte, neden hala dunyanin buyuk sirketleri sponsor aldiklari ucaklarini boyarken bizimkiler stickliyo onu soyle bakalim..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Allah islah etsin THY için atıp tutanları.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
boya değil yazan arkadaşa iyiki yazdın biz boya zannetmiştik bunu..yazmasan ölürsün dimi stıcker olduğunu yok thy gözetiminde yapıldı çok iyisin ya hemen açık bulun açık bulmaya çalışma kendi açıklarını kapa önce..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
uçak THY gözetiminde daha önce barcelona uçağını da stıckerla kaplayan logo-sky(çizge havacılık tarafından ) yine stıckerla kaplanmıştır. elinize sağlık çocuklar .......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Herşeyi bir tarafa bırakın Thy yi gerçekten kutlamak lazım. Bazı şeyler vardır parasını verseniz dahi başaramassınız çünkü zordur karşı taraf sizinle çalışmak istemez. Ama şimdi THY dünyanın en ünlü klüplerinden birisi olan ki diğeri Barcelona onunda sponsoru oldu.Manchester United Klübünün taşıyıcı sponsoru oldu. Thy global anlamda markalaşması tanınma, bilinme açısından inanılmaz bir olay. Bunu başarmak çok zordur. Barcelona ve Unted takımını dünyada tanımayan, bilmeyen yok. Şimdi THY BÜTÜN DÜNYA TANIYACAK VE BİLİCEK MARKA BİLİNCİ OLUŞACAK. tEBRİKLER THY YÖNETİMİ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
thy düşmanlarına gün doğdu,birazdan badem bıyıklıdan başlayıp sırasıyla deve takunyadan bahsederler.ne mutlu türküm diyene.iyikiki varsın thy.kartepeli ismail

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Maalesef geç yayınladınız, yabancı sitelerde uçağın havadayken resimleri var. Bir de rica, resmin üzerine şu telif hakkı yazısını biraz daha soluk koysanız, resimden bir şey anlaşılmıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000