10 Şubat 2015, Salı 10:47:12

İŞTE THY'NİN MART AYINDAKİ ROTALARI

Benzersiz uçuş ağı sayesinde yolcularına Dünya’nın neredeyse her noktasını keşfetme olanağı sağlayan Türk Hava Yolları, Mart ayında sefer düzenleyeceği yeni destinasyonlarla bu imkânı daha da keyifli kılıyor.
  • Allah yolunu acik etsin. Uzaylar. THY. Nin olsun insallah. Birde buralara. 747. Ile. Yakisir. Hayirli olsun.
  • arkadaş ha direk yazmış ha non stop. Ne kadar çok eleştirmen veya başkasının yanlışınıarayan var memlekette.
  • Almanya'da Kassel şuan için gözükmüyor. Baden-Baden bu yaza açılacak gibi duruyor.
  • Soru yanlış diyen arkadaş bana non stop ile direct farkını anlatırmısın? Bir de manila via singapore olsa onun adı ne olurdu?
  • Seattle aktarmalı Honolülü olsa tadından yenmez.
  • Evet Manila direkt
  • A 340-300 ile uçulacak
  • Nijerya őnemli bir ülke ve petrolü var hali hazirda bir kaç tane büyük firmalar türkiyeden yatırım yapmaya karar verdiler ve arsa satın alma işlemlerine başladılar bile.amerikalilar İngilizler Fransızlar ağırlıkta Nijerya'da farlar sömürüyorlar ülkenin petrolün. Ciddi ticari potansiyeli olan ve nüfusu olan bir ulkedir
  • Manila direkt mi olacak acaba?
  • 2 ay önce Taipei'den Guangzhou aktarmalı döndüm, gerçek bir işkence idi. Haftada 7 gün başlıyorlar.. Dolacağına şüphem yok. Uçak tipleri ne acaba ?

Dünya’nın en çok ülkesine ve sayıca en fazla enternasyonel noktasına uçan havayolu şirketi unvanına sahip Türk Hava Yolları, yolcularına dünyanın her köşesini ulaşılabilir kılmak adına geliştirdiği strateji planını hız kesmeden faaliyete geçiriyor ve önümüzdeki Mart ayında üç yeni enternasyonel destinasyonu geniş uçuş ağına dâhil ediyor.

Afrika kıtasında uçuş sağlayacağı 38. nokta olan Abuja’ya 3 Mart 2015 itibariyle Salı, Perşembe, Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri olmak üzere haftada 5 gün karşılıklı olarak sefer düzenliyor.

Nijerya Federal Cumhuriyeti’nin başkenti Abuja’ya İstanbul’dan tüm vergiler dâhil gidiş-dönüş 449 Euro, Abuja’dan İstanbul’a ise yine tüm vergiler dâhil gidiş-dönüş 679 Dolar’dan başlayan açılışa özel ücretlerle seyahat edilebilir.



Bir diğer yeni destinasyon; Taipei’ye seferler ise, 31 Mart 2015’ten itibaren haftada 7 gün olmak üzere İstanbul’dan karşılıklı olarak icra edilecek.

İstanbul’dan Taipei’ye tüm vergiler dâhil gidiş-dönüş 697 Euro’dan başlayan açılışa özel ücretlerle seyahat edilebilir.



Filipinler’in başkenti Manila uçuşları ise 30 Mart 2015 itibariyle Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi günleri olmak üzere haftada 3 gün karşılıklı olarak icra edilecek.

İstanbul’dan Manila’ya tüm vergiler dâhil gidiş-dönüş 583 Euro’dan başlayan açılışa özel ücretlerle seyahat edilebilir.

İŞTE THY'NİN MART AYINDAKİ ROTALARI

Yorumlar Tüm Yorumlar (21)

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Allah yolunu acik etsin. Uzaylar. THY. Nin olsun insallah. Birde buralara. 747. Ile. Yakisir. Hayirli olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Non-stop ~ 9 yıl önce
arkadaş ha direk yazmış ha non stop. Ne kadar çok eleştirmen veya başkasının yanlışınıarayan var memlekette.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Almanya'da Kassel şuan için gözükmüyor. Baden-Baden bu yaza açılacak gibi duruyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Soru yanlış diyen arkadaş bana non stop ile direct farkını anlatırmısın? Bir de manila via singapore olsa onun adı ne olurdu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tabiiki ~ 9 yıl önce
"Non-stop" adindan anlasildigi gibi iki nokta arasinda hic durmadan yolculugunu tamamlar. "Direct" ucus iki nokta arasinda nonstop ucuyor gibi gozukse de en az bir kere baska bir noktada durabilir. Bu ucuslarda ucus numarasi tekdir, yolcular genelde ayni ucakla yolculuga devam eder. "Connecting" ucuslarda ise iki nokta arasindaki bir noktada genelde ucak degistirilir ve iki ayri ucus numarasi vardir. IST-SIN-MNL ucusunda eger ayni ucak ve ucus numarasi ile devam ediliyorsa "Direct", ucak ve ucus numarasi degisiyorsa "Connecting" ucus olurdu.
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Seattle aktarmalı Honolülü olsa tadından yenmez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
12 saat dilimi fark ~ 9 yıl önce
20 saat civarinda bir ucus olur, tadini bilemiyecegim. Su anda THY/United ile bir aktarmali opsiyonlar zaten var, mesela IST-LAX-HNL, IST-ORD-HNL ve IST-IAH-HNL, bu sene IST-SFO-HNL geliyor.
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Evet Manila direkt

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Soru yanlis ~ 9 yıl önce
"Direct" diye soran arkadas, "non-stop" mi demek istiyor tahminimce. Arada fark var.
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
A 340-300 ile uçulacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camaro ~ 9 yıl önce
Nijerya őnemli bir ülke ve petrolü var hali hazirda bir kaç tane büyük firmalar türkiyeden yatırım yapmaya karar verdiler ve arsa satın alma işlemlerine başladılar bile.amerikalilar İngilizler Fransızlar ağırlıkta Nijerya'da farlar sömürüyorlar ülkenin petrolün. Ciddi ticari potansiyeli olan ve nüfusu olan bir ulkedir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Manila direkt mi olacak acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yunus ~ 9 yıl önce
2 ay önce Taipei'den Guangzhou aktarmalı döndüm, gerçek bir işkence idi. Haftada 7 gün başlıyorlar.. Dolacağına şüphem yok. Uçak tipleri ne acaba ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000