31 Temmuz 2012, Salı 19:57:09

İŞTE THY'NİN GENCE SERÜVENİ...

Türk Hava Yolları Azerbaycan’daki 3. uçuş noktası Gence’ye olan seferlerine bugün başladı…
  • thy seferlerini arttiricagina ilk once attiklari iscilerin pismanliginin farkina varsin.yoksa thy nin sonu kotuye gidiyor.thy artik ucak ici lukse ve sefer arttirmayi durdurmali.gence ye onur air de sefer yapiyor, thy ye gerek yok.
  • thy seferlerinin bir yenisi olarak genceye ucuyor.thy kendini ryanair sandi galiba.thynin azerbaycana sefer yapmasina gerek yok ki.zaten azerbaycan havayollarinin turkiyeye 4den fazla tarifeli seferleri var.thy nin boyle gereksiz yerlere sefer yapmasi hem thy yi ekonomik acidan kotu etkiliyor hemde bircok seyin duzenini bozuyor
  • ya ne sandınız bu uçuş daha yeni anca bu kadar insan gelir daha insanlar yeni örenilecilek
  • Torkis Airlines...Yahsi yere hosgeldiniz ama bos gelmeyiniz
  • ))))) yok yok artık guvenılır degıl o kadar bıttı o gunler yemneyın ınsanları
  • Tabi ilk seferde ucagin tam dolu olmasi gerekiyordu. Üstün pazarlama ve ekonomi bilginizi konusturmuşsunuz yine.
  • 33 kişi mi !! 133 degıl yanı ?
  • Ya şirketin güvenli olduğuna bürokratlar mı karar veriyor,bunu nasıl başlık yaptınız böyle!
  • İlk gün hatırına bedava bilet verseydiniz de kalabalık görünseydi:) sadece 33 kişi mi?

Azerbaycan’ın en büyük şehirlerinden olan Gence bugün THY ile tanıştı. Türk Hava Yolları Azerbaycan’da Bakü ve Nahçivan’dan sonra Gence’ye TK 330 sefer sayılı TC-JHB kuyruk tescilli Safranbolu uçağıyla 33 yolcusu ile birlikte ilk uçuşunu gerçekleştirerek komşuda coşkuyla karşılandı.

Onur Air’dan sonra Gence şehrine uçan ikinci Türk markası olan THY, seferlerini Salı, Perşembe, Cumartesi ve Pazar olmak üzere haftada 4 gün gerçekleştirecek.

THY uçağı Gence’ye teker koymasının ardından bir havacılık geleneği olan su takı ile karşılandı. Havalimanı apronunda aralarında Ak Parti Elazığ Milletvekili ve aynı zamanda  Türkiye-Azerbeycan Parlamentolar arası dostluk grubu başkan yardımcısı Şuay Alpay ve THY Satış ve Pazarlama Başkanı Akif Konar’ın da bulunduğu THY yolcularını Gence Havalimanı Başmüfettişi Beyler Nejefov karşıladı.

Karşılamanın ardından Ramada otelinde uçuşa ilişkin bir basın toplantısı düzenlendi. Toplantının açılış konuşmasını yapan Havalimanı Başmüfettişi Nejefov, “Türk Hava Yolları dünyanın en büyük markalarından  biri olmasının yanı sıra aynı zamanda en güvenilir havayolu şirketlerinin başında geliyor. Müthiş bir büyüme ile gurur tablosu oluşturuyor. Kendilerine buraya sefer başlatmalarından ötürü şükranlarımı sunuyorum. Bu iki ülke arasındaki dostluğu pekiştirecektir. Hayırlı olsun” dedi.

Nejefov’un ardından mikrofonu devralan THY Satış ve Pazarlama Başkanı Akif Konar ise, “Türk Hava Yolları yaptığı hamlelerle ses getirmeye devam ediyor. Dünyada uçtuğu nokta sayısı ve sürekli büyüyen filosuyla emin adımlarla yolunda ilerliyor. Bu seferle komşumuz ile olan dostluğumuz daha da sağlamlaşacak. Umarım hem kazançlı hem de hayırlı olur” şeklinde konuştu.

Son olarak seferle ilgili görüşlerini aktaran AK Parti Elazığ Milletvekili Şuay Alpay, “Burası benim ata toprağım. Benim dedem Kaçak Mehmet Kasım Azerbaycan için mücadele vermiş ve kurucularındandır. Bu nedenle burası benim için ayrı bir anlam taşıyor. Bu sefer inanıyorum ki hem bol kazançlı olacak hem de iki ülkeyi biraz daha birbirine yaklaştıracak” dedi.

Basın toplantısının ardından katılımcılar arasında hediye alışverişiyle sefer ile ilgili tanıtım kokteyline geçildi.

THY’nin Gence seferleri şu şekilde yapılacak:

 

İŞTE THY'NİN GENCE SERÜVENİ...

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

misafir ~ 12 yıl önce
thy seferlerini arttiricagina ilk once attiklari iscilerin pismanliginin farkina varsin.yoksa thy nin sonu kotuye gidiyor.thy artik ucak ici lukse ve sefer arttirmayi durdurmali.gence ye onur air de sefer yapiyor, thy ye gerek yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
thy seferlerinin bir yenisi olarak genceye ucuyor.thy kendini ryanair sandi galiba.thynin azerbaycana sefer yapmasina gerek yok ki.zaten azerbaycan havayollarinin turkiyeye 4den fazla tarifeli seferleri var.thy nin boyle gereksiz yerlere sefer yapmasi hem thy yi ekonomik acidan kotu etkiliyor hemde bircok seyin duzenini bozuyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
737 ~ 12 yıl önce
ya ne sandınız bu uçuş daha yeni anca bu kadar insan gelir daha insanlar yeni örenilecilek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Torkis Airlines...Yahsi yere hosgeldiniz ama bos gelmeyiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pka ~ 12 yıl önce
))))) yok yok artık guvenılır degıl o kadar bıttı o gunler yemneyın ınsanları

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Tabi ilk seferde ucagin tam dolu olmasi gerekiyordu. Üstün pazarlama ve ekonomi bilginizi konusturmuşsunuz yine.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
777 ~ 12 yıl önce
33 kişi mi !! 133 degıl yanı ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Ya şirketin güvenli olduğuna bürokratlar mı karar veriyor,bunu nasıl başlık yaptınız böyle!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
İlk gün hatırına bedava bilet verseydiniz de kalabalık görünseydi:) sadece 33 kişi mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000