15 Ocak 2010, Cuma 17:50:11

İŞTE THY'NİN BARCA UÇAĞI

Türk Hava Yolları Barcelona’ya sponsor olmasının ardından bugün B737-800 tipi uçağını Barca renklerine boyadı…
  • Ne Boyası be. Rulolara bakın. Her yerde sticker var. Kalbim bu gece Barcelona da. Viva Barcelona
  • Bilindigi gibi THY Barca'yi Sampiyonlar Ligi maclarina ve uluslararasi maclara tasiyacak. Yani tabiiki Avrupa ici ucucaklar. Bu renklerle dunyanin en cirkin logojeti olarak un kazanabilir.
  • ucagin henuz bitmis halini gormeden dizayn ve iscilik konusunda yapilan yorumu hakli bulmuyorum. ayrica dunyanin en buyuk takimina sponsor olmus turkiyenin en buyuk havayolunun boyle onemli ve tarihi bir reklami isi en bilene yaptiracagindan hic suphem yok saygilar
  • Uçak çok kıro olmuş. Barca renklerinden beyaza geçişler daha yumşak yapılabilirmiş. tabii son hali buysa. Acemi badanacıya vermişlerde çapraz dört şerit atmış gibi duruyor.
  • barcanin yurtici veya avrupa ici ucuslarinda bizim tasimamiz zaten sozkonusu degil. cografi olarak anlamli parkurlarda sefer icra edecegiz. bunu da tabi ki charter parasini alarak yapacagiz. yoksa barca'ya bedavaya ucak verecegimizi yada bedavaya tasiyacagimizi mi zannediyordunuz??? hem konuyu bilmiyorsunuz hemde kafayi calistirmiyorsunuz.
  • arkadaslar bu ucagi barca'ya vermiyoruz. tipki star alliance da yaptigimiz gibi filomuzdaki ucaklardan birini barca'nin renklerine boyadik. bu ucak normal tarifesini icra edecek. ispanyaya gonderildigi falan da yok. p.tesi yapilacak imza toreni icin, c.tesi bcn'ye gidecek olan yonetim ve gazetecileri tarifeli seferle tasiyip, kendi tarifesine devam edecek. agzi olan konusuyor walla.
  • Zor değil arkadaşlar, 737 nin ortasını 7 yapın uçak 777 olsun. Ne anlayacak saf İspanyollar????
  • UÇAK BÜYÜK SANIRIM 185 KİŞİLİK OLSA TARAFTARDAMI BİNECEK UÇAĞA
  • Ben akşam 5.30 a kadar ordaydım böyle bi olay yoktu. ne zaman yaptılar bu işi...
  • bence en iyisini yapmışlar. 737-800 ün menzili zaten belli 4.750 km . okyanus aşırı yada uzun uçuşlarda mecbur 777 yada 340-330 kullanmak zorundalar. hem her uçuşta 777 kullanılmasıda israf gibi geliyor bana..

Barcelona’ya 3 yıllığına sponsor olan ve 6 milyon Euro sponsorluk bedeli ödeyecek olan Türk Hava Yolları, bugün Boeing 737-800 tipi yolcu uçağını İspanyolların dünyaca ünlü futbol takımı Barcelona’nın renklerine boyadı.

Uçağın kanat kısmı ile kuyruk kısmı arasını bordo mavi renklerdeki çıkartmalarla boyayan THY, uçağı yarın öğlen saatlerinde İspanya’ya gönderecek.

Uçağın boyama işleminin gece saatlerinde bitmesi bekleniyor.

THY'nin Barcelona uçağı

THY'nin Barcelona uçağı

©AirportHaber Özel

İŞTE THY'NİN BARCA UÇAĞI

Yorumlar Tüm Yorumlar (21)

Misafir ~ 14 yıl önce
Ne Boyası be. Rulolara bakın. Her yerde sticker var. Kalbim bu gece Barcelona da. Viva Barcelona

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bilindigi gibi THY Barca'yi Sampiyonlar Ligi maclarina ve uluslararasi maclara tasiyacak. Yani tabiiki Avrupa ici ucucaklar. Bu renklerle dunyanin en cirkin logojeti olarak un kazanabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ucagin henuz bitmis halini gormeden dizayn ve iscilik konusunda yapilan yorumu hakli bulmuyorum. ayrica dunyanin en buyuk takimina sponsor olmus turkiyenin en buyuk havayolunun boyle onemli ve tarihi bir reklami isi en bilene yaptiracagindan hic suphem yok saygilar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Uçak çok kıro olmuş. Barca renklerinden beyaza geçişler daha yumşak yapılabilirmiş. tabii son hali buysa. Acemi badanacıya vermişlerde çapraz dört şerit atmış gibi duruyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
barcanin yurtici veya avrupa ici ucuslarinda bizim tasimamiz zaten sozkonusu degil. cografi olarak anlamli parkurlarda sefer icra edecegiz. bunu da tabi ki charter parasini alarak yapacagiz. yoksa barca'ya bedavaya ucak verecegimizi yada bedavaya tasiyacagimizi mi zannediyordunuz??? hem konuyu bilmiyorsunuz hemde kafayi calistirmiyorsunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
arkadaslar bu ucagi barca'ya vermiyoruz. tipki star alliance da yaptigimiz gibi filomuzdaki ucaklardan birini barca'nin renklerine boyadik. bu ucak normal tarifesini icra edecek. ispanyaya gonderildigi falan da yok. p.tesi yapilacak imza toreni icin, c.tesi bcn'ye gidecek olan yonetim ve gazetecileri tarifeli seferle tasiyip, kendi tarifesine devam edecek. agzi olan konusuyor walla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Zor değil arkadaşlar, 737 nin ortasını 7 yapın uçak 777 olsun. Ne anlayacak saf İspanyollar????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
UÇAK BÜYÜK SANIRIM 185 KİŞİLİK OLSA TARAFTARDAMI BİNECEK UÇAĞA

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ben akşam 5.30 a kadar ordaydım böyle bi olay yoktu. ne zaman yaptılar bu işi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bence en iyisini yapmışlar. 737-800 ün menzili zaten belli 4.750 km . okyanus aşırı yada uzun uçuşlarda mecbur 777 yada 340-330 kullanmak zorundalar. hem her uçuşta 777 kullanılmasıda israf gibi geliyor bana..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000