11 Mayıs 2012, Cuma 08:44:43

İŞTE THY'NİN 4 AYLIK YOLCU SAYISI

Türk Hava Yolları (THY) Ocak - Nisan döneminde yolcu sayısının yüzde 18.7 artışla 11.1 milyona ulaştığını açıkladı
  • izmire git gel 78 lira idi, ayda 1 git gel yapardım iki kere thy ile uçmak nasip oldu keske fıyatları hep boyle tutabılselerde her daim thy ile uçabilsek.
  • Gülüyorum sadece...
  • load factor açıklamada yer almış: ocak-nisan 5.7 puan artışla yüzde 73.9. uzun hatların doluluk oranı yüksek olur, o yüzden beklenen bir gelişme. ayrıca yolcudan kasıt zaten ücretli yolcudur. havacılıkta ücretsiz uçana yolcu denmez.
  • fiyatları düşürünce nasıl da doluyormuş uçaklar hele şükür anladılar.geç oldu ama buna şükür.vizyon sıkıntısı çeken dar görüşlü thy yöneticilerine bir ders olur belki.ben bile ucuz diye 3 bilet aldım gezdim avrupada.
  • Birazdan "globally foss" ve arkadaslarının soracagı soruları gerçekten merak ettiğim ve onemlı oldugunu dusundugum icin olumlu bir dille ben sorayım. Birincisi cok fazla ucak alınıyor; yolcu sayısının artması normal. Ama acaba load factor nedir? Bir de bu yolcularda ücretli yolcu oranı nedir? Bunları da acıklamadan bu veriler su an bana eksik duruyor. Umarım bu soruların cevapları da güzel rakamlardır da THY'de birseyler duzeliyor diye seviniriz.

THY’den Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) gönderilen Nisan ayı trafik verilerine göre, Dış Hatlar'da Business/ Comfort class ve dıştan dışa transfer yolcu sayılarında da Ocak-Nisan 2011 dönemine kıyasla sırasıyla yüzde 51.5 ve yüzde 41.4 artış sağlandı. Yolcu doluluk oranı ise Ocak-Nisan’da 5.7 puan artışla yüzde 73.9 olarak gerçekleşti.

İŞTE THY'NİN 4 AYLIK YOLCU SAYISI

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

ucuz olunca bilet ~ 12 yıl önce
izmire git gel 78 lira idi, ayda 1 git gel yapardım iki kere thy ile uçmak nasip oldu keske fıyatları hep boyle tutabılselerde her daim thy ile uçabilsek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
JJ ~ 12 yıl önce
Gülüyorum sadece...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cevap ~ 12 yıl önce
load factor açıklamada yer almış: ocak-nisan 5.7 puan artışla yüzde 73.9. uzun hatların doluluk oranı yüksek olur, o yüzden beklenen bir gelişme. ayrıca yolcudan kasıt zaten ücretli yolcudur. havacılıkta ücretsiz uçana yolcu denmez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
**** ~ 12 yıl önce
fiyatları düşürünce nasıl da doluyormuş uçaklar hele şükür anladılar.geç oldu ama buna şükür.vizyon sıkıntısı çeken dar görüşlü thy yöneticilerine bir ders olur belki.ben bile ucuz diye 3 bilet aldım gezdim avrupada.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
heroon ~ 12 yıl önce
Birazdan "globally foss" ve arkadaslarının soracagı soruları gerçekten merak ettiğim ve onemlı oldugunu dusundugum icin olumlu bir dille ben sorayım. Birincisi cok fazla ucak alınıyor; yolcu sayısının artması normal. Ama acaba load factor nedir? Bir de bu yolcularda ücretli yolcu oranı nedir? Bunları da acıklamadan bu veriler su an bana eksik duruyor. Umarım bu soruların cevapları da güzel rakamlardır da THY'de birseyler duzeliyor diye seviniriz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000