23 Mart 2012, Cuma 10:41:05

İŞTE THY'NİN YAZ TARİFESİ...

Türk Hava Yolları 25 Mart tarihinden itibaren yaz tarifesine geçiyor...
  • AHL de uzun senelerdir çalışanlar ve yeni işe başlayanlar bu tabloya alışık değiller.daha yeni yeni öğreniyorlar.aktif bir hub zaten böyledir arkadaşlar.hep çalışır ve hep kalabalıktır.işten öyle zevk alırsınız ve profesyonellik öyle öğrenilir zaten.yatağa girincede ohh be dersin bugün çok yoruldum ve deliksiz bir uyku çekersin.işte zevki budur...heathrowa bakın biraz.tokyoya bakın yada frankfurta...adamlar nasıl çalışıyorlar.kulelerin etrafı vızır vızır...nefes almaya bile vakitleri yok adamların...bostona bakın...haritanın üstü kapanmış gözükmüyor...ama adamlar yandık bittik demiyor...zorluklardan kaçmayın savaşın...amsterdamdaki ATC nin yoğun bir sabahtaki konuşması var youtube da açın bakın...adam nasıl zevk alıyor işinden...
  • adamlar transit yolcuları canları sıkılmasın diye boğaziçi turuna yolluyorlar denizde geziyorlar.ankarada ne vereceksin adamlara? neyi göstereceksin? dağları taşlarımı? 2 tane cafeniz var havalimanında onlar kazansın diyemi bukadar HUB HUB HUB demeniz...buz gibi şehir ankara.ayrıca heryer gübre kokuyor.körüklerin içi bile gübre kokuyor inince.manzara yok doğa yok tarih yok hiçbirşey yok.
  • Esenboğa gibibir havalimanı varkenTK'nın yaptığı akılalır değil. Ortadoğu'da2-3 kez ucutkları şehirlerin birer frekansını ankaraya versinler.Avrupa'da da yine aynı şekilde frekansını 1-2 ESBya versinler, Anadolujet'ikapatsınlar, Ankara süper bir hub olur. Hatta aktarmada tercih sebebi olur.
  • AHL'deki pist sayisi fiziki olarak 3 olsada efektif olarak 1.4 dur.Soyle izah edeyim, AHL'de ayni anda ucaklar inip kalkabiliyormu?Kalkamadiklarina gore ve de AHL'de gercek anlamda paralel pist olmadigi icin ne yazikki sayi ancak 1.4 gibi oluyor.
  • önümüzdeki kış tarifesinde seve seve ankara'yı 2.hub olarak ilan edecekler. başka çare yok. sabiha gökçen alternatiftir diyor bazı saflar da. sabiha gökçene 2. paralel pist yapılmadan kendine ancak yeter bu haliyle.
  • ya arkadaş hiç mi bakmıyorsunuz, internetten araştırmıyorsunuz, emirates'in hub'ı Dubai'de paralel iki pist varken Qatar'ın hub'ı Doha'da ise sadece tek pist var, nerden öğrendin 4-5 pist olduğunu? AHL'deki pist sayısı ikisinden de fazla... Ayrıca senin söylediğin iki havayolu da bütün operasyonlarını tek bir Hub üzerinden yapmakta... ama bu sorunun pist sayısıyla falan alakası yok, 2. paralel pist etkin şekilde kullanılamıyor, ayrıca park yeri sıkıntısı çok fazla, vs vs..
  • ağzımıza edileceğinin resmidir. hayırlı olsun demeyi isterdim ama pek hayırlı olmayacağı kesin :D
  • niye güzel bir havalimanı olan ankarayı ikinci hub olarak düşünmezler veya düşünmek istemezler ahl de niye ısrar ediliyor dünya nın hiç bir ülkesinde bir havalimanına yüklenilmez anlamek mümkün değil.
  • Allahını seversen ne iş yaparsın bi söyle be...
  • Sevgili foscu arkadaşım sen canını sıkma , biz THY mize güveniyoruz sen kendine acımaya ve ajitasyon yapmaya devam et. Seni sevmiyoruz.
THY'den yapılan açıklamada:

25 Mart, Pazar günü itibariyle yaz tarifesini uygulamaya başlayacak Türk Hava Yolları, yaz döneminde Bremen, Leipzig, Bilbao ve Edinburg’a sefer başlatacak, kış tarifesinde başlattığı Londra Gatwick seferlerini haftada 14’e arttıracak.

Türk Hava Yolları ayrıca, birlikte icra edilen Nairobi-Darüsselam, Karaçi-Dakka, Lagos-Akra seferlerini 2012 yaz tarifesinde ayrı ayrı icra edecek. Buna göre bu hatlarda haftalık sefer sayıları şöyle olacak;

Nairobi (7)
Darüsselam (4)
Lagos (7)
Akra (4)
Karaçi (4)
Dakka (4)
 
Türk Hava Yolları’nın dış hatlarda uygulayacağı sefer artışları ise şöyle olacak;
 
Kuzey Amerika
4 frekans ile icra edilen Los Angeles 7 frekans ile,
14 frekans ile icra edilen New York 21 frekans ile,
3 frekans ile icra edilen Toronto 4 frekans ile,
5 frekans ile icra edilen Washington 7 frekans ile,
 
Asya
3 frekans ile icra edilen Guangzhou 4 frekans ile,
5 frekans ile icra edilen Osaka 7 frekans ile,
6 frekans ile icra edilen Tokyo 7 frekans ile,
 
Orta Doğu ve Orta Asya
11 frekans ile icra edilen Kuveyt 21 frekans ile,
7 frekans ile icra edilen Riyad 14 frekans ile,
5 frekans ile icra edilen Taşkent 7 frekans ile,
14 frekans ile icra edilen Tahran 21 frekans ile,
 
 
Avrupa
23 frekans ile icra edilen Amsterdam 28 frekans ile,
18 frekans ile icra edilen Barcelona 21 frekans ile,
7 frekans ile icra edilen Belgrad 14 frekans ile,
21 frekans ile icra edilen Berlin 28 frekans ile,
5 frekans ile icra edilen Birmingham 7 frekans ile,
7 frekans ile icra edilen Bologna 14 frekans ile,
24 frekans ile icra edilen Brüksel 28 frekans ile,
14 frekans ile icra edilen Köln 16 frekans ile,
18 frekans ile icra edilen Kopenhag 21 frekans ile,
2 frekans ile icra edilen Donetsk 8 frekans ile,
14 frekans ile icra edilen Genova 18 frekans ile,
7 frekans ile icra edilen Göteburg 10 frekans ile,
21 frekans ile icra edilen Hamburg 25 frekans ile,
7 frekans ile icra edilen Manchester 10 frekans ile,
24 frekans ile icra edilen Moskova 28 frekans ile,
21 frekans ile icra edilen Münih 26 frekans ile,
10 frekans ile icra edilen Oslo 14 frekans ile,
9 frekans ile icra edilen Piriştina 14 frekans ile,
18 frekans ile icra edilen Stockholm 21 frekans ile,
4 frekans ile icra edilen Selanik 6 frekans ile,
3 frekans ile icra edilen Torino 7 frekans ile,
21 frekans ile icra edilen Viyana 28 frekans ile icra edilecek.
 
2012 Yaz döneminde açacağı yeni hatlar ve frekans artışları ile Türk Hava Yolları, Avrupa’nın en hızlı büyüyen havayolu olma niteliğini bir kez daha kanıtladı.
İŞTE THY'NİN YAZ TARİFESİ...

Yorumlar Tüm Yorumlar (21)

Misafir ~ 12 yıl önce
AHL de uzun senelerdir çalışanlar ve yeni işe başlayanlar bu tabloya alışık değiller.daha yeni yeni öğreniyorlar.aktif bir hub zaten böyledir arkadaşlar.hep çalışır ve hep kalabalıktır.işten öyle zevk alırsınız ve profesyonellik öyle öğrenilir zaten.yatağa girincede ohh be dersin bugün çok yoruldum ve deliksiz bir uyku çekersin.işte zevki budur...heathrowa bakın biraz.tokyoya bakın yada frankfurta...adamlar nasıl çalışıyorlar.kulelerin etrafı vızır vızır...nefes almaya bile vakitleri yok adamların...bostona bakın...haritanın üstü kapanmış gözükmüyor...ama adamlar yandık bittik demiyor...zorluklardan kaçmayın savaşın...amsterdamdaki ATC nin yoğun bir sabahtaki konuşması var youtube da açın bakın...adam nasıl zevk alıyor işinden...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
adamlar transit yolcuları canları sıkılmasın diye boğaziçi turuna yolluyorlar denizde geziyorlar.ankarada ne vereceksin adamlara? neyi göstereceksin? dağları taşlarımı? 2 tane cafeniz var havalimanında onlar kazansın diyemi bukadar HUB HUB HUB demeniz...buz gibi şehir ankara.ayrıca heryer gübre kokuyor.körüklerin içi bile gübre kokuyor inince.manzara yok doğa yok tarih yok hiçbirşey yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Esenboğa gibibir havalimanı varkenTK'nın yaptığı akılalır değil. Ortadoğu'da2-3 kez ucutkları şehirlerin birer frekansını ankaraya versinler.Avrupa'da da yine aynı şekilde frekansını 1-2 ESBya versinler, Anadolujet'ikapatsınlar, Ankara süper bir hub olur. Hatta aktarmada tercih sebebi olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
AHL'deki pist sayisi fiziki olarak 3 olsada efektif olarak 1.4 dur.Soyle izah edeyim, AHL'de ayni anda ucaklar inip kalkabiliyormu?Kalkamadiklarina gore ve de AHL'de gercek anlamda paralel pist olmadigi icin ne yazikki sayi ancak 1.4 gibi oluyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
önümüzdeki kış tarifesinde seve seve ankara'yı 2.hub olarak ilan edecekler. başka çare yok. sabiha gökçen alternatiftir diyor bazı saflar da. sabiha gökçene 2. paralel pist yapılmadan kendine ancak yeter bu haliyle.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ya arkadaş hiç mi bakmıyorsunuz, internetten araştırmıyorsunuz, emirates'in hub'ı Dubai'de paralel iki pist varken Qatar'ın hub'ı Doha'da ise sadece tek pist var, nerden öğrendin 4-5 pist olduğunu? AHL'deki pist sayısı ikisinden de fazla... Ayrıca senin söylediğin iki havayolu da bütün operasyonlarını tek bir Hub üzerinden yapmakta... ama bu sorunun pist sayısıyla falan alakası yok, 2. paralel pist etkin şekilde kullanılamıyor, ayrıca park yeri sıkıntısı çok fazla, vs vs..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ağzımıza edileceğinin resmidir. hayırlı olsun demeyi isterdim ama pek hayırlı olmayacağı kesin :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
niye güzel bir havalimanı olan ankarayı ikinci hub olarak düşünmezler veya düşünmek istemezler ahl de niye ısrar ediliyor dünya nın hiç bir ülkesinde bir havalimanına yüklenilmez anlamek mümkün değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Allahını seversen ne iş yaparsın bi söyle be...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Sevgili foscu arkadaşım sen canını sıkma , biz THY mize güveniyoruz sen kendine acımaya ve ajitasyon yapmaya devam et. Seni sevmiyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000