27 Mart 2012, Salı 15:05:11

İŞTE TASSA 2012

Türkiye Kabin Memurları Derneği TASSA'nın yeni yönetim kurulu seçildi. İzzet Levi'nin ardından THY Kabin amirleri Ersin Paşa Kılıç ve Turgay Taştepe önderliğinde seçilen yeni yönetim hedeflerini açıkladı.
  • eski yönetim kurulu, yeni yönetim kurulu, şubedekiler de orada eee işte böyle mi seçilir tassa yönetimi? körler sağırlar birbirini ağırlar şeklindeler... nerede diğer üyeler? yüzlerce, üye neden oy kullanmaya gelmedi? bir avuç insanla genel kurul yapıp hala gülümseyebiliniyormuş meğer : ))
  • eskileri kim ibra etti haberi olan var mı?
  • Ne gzüel söylemişsin gerçekten insan da biraz karakter olur,bir şey söyler aslan gibi arkasında durur efendim,öyle gizli ayzıların arkasında saklanmaz çok karakterliyse bu benim der gündeme oturur..Allahtan senin karakterinde değiliz,gerçek bir looser vaziyetindesin,ama karakter sonra edinilecek bir şey değil dolayısıyla yalakalık da senin gibi gölgede saklanmayı tercih eden papiciklerin işi,bize uymaz,işimiz olmaz..Alahtan bize tebiye,nezaket ve büyüğü küçüğü öğreten düzgün amirlerimiz ve yöneticilerimiz vardı çok merak ediyorum sizi kim yetiştirdi ve ne yazık sizde birilerini yetiştiriyorunuz!!! İşte bu mesleğin bir emektarı olarak beni en çok bu üzüp,korkutuyor..Yani senin yolun yol değil,duruşunu hiç konuşmam,haddini bileceksin
  • yanlış bilmiyorsam derneğe en fazla üye THY'den sonra Pegasusta, dolayısıyla bizlerin orada olması ve oy kullanmamız gayet doğal, herşeyden bu kadar şüphelenmeyin.
  • Tasin altina elini koymayan, kendine guvenmeyen kisiler, aday olmayanlar, oy kullanmayanlar lafim size; susun golge etmeyin...destek olmuyorsanizda kostek olmayin, inanmiyorsaniz uyelikten cikin...ya da hazirlanin, ekibinizi kurun bir sonraki secimlere adayliginizi koyun.. Eski bir tk steward olarak arkadaslarimiza cani gonulden basari dilerim.
  • THY' nin yüz aklarından biridir,Eleştirilerinizi bilerek ,düşünerek yapın...Şimdiki çalışanın değerini bilmeyen ,emeğe saygısı olmayan,kendi şahsi eksiklikleri ile kabinin cefasını yıllarca çekmiş kaliteli Md lerle uğraşıp görevden aldıran KHB,GNL MD gibi değil....
  • Tassa nın yaptıgı hiç birşey yok sadece ekiplerden para götürürler sonra kendilerine orda burda yemek düzenlerler,hakkımı helal etmiyorum bunlara
  • yalakalara gel yalakalara:) siz utanmasanız isminiz bile yazar sonra nurcine bakın ben boyle yazdım nurcin hanımcım iyi etmişmiyim dersiniz:) nurcin hanıım çay içermisiniz nurcin hanım şöyle böyle peşinde dolanan kücük köpecikler gibisiniz cok acıyorum insanda biraz karakter olur:)
  • isimlerinizi soyleyin diyen arkadas da sanki ismimi soylesem hapse attırcak ne kekolar var yarabbim
  • Tassaya bir kuruş ödemem artık
Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali'nde bulunan Ali Sirmen toplantı salonunda yapılan konuşmaların ardından seçilen yeni yönetim öncelikli hedeflerinin üyelerin bir arada buluşup sosyalleşebileceği bir çatı yaratmak olduğu ifade edildi.

Başından sonuna kadar sadece AirportHaber'in takip ettiği Olağan Genel Kurul’da tartışılan en önemli konusu, TASSA’nın mal ve mülklerini satın alma ve satma konusunda yaşandı.

Ataköy 7-8. Kısım’da yer alan TASSA Genel Merkez binasının diğer özel havayolu şirketlerinde bulunan kabin memurları tarafından uzak kaldığı için kullanılamadığını belirten yeni yönetimden Ersin Paşa Kılıç, bu ofisin yerine çok daha kullanışlı ve merkezi bir konumda mekanı genel merkez yapmayı planladıklarını açıkladı.

Bazı kabin memurları 20 senedir Genel Merkez olarak kullanılan ofisin çok büyük zorluklarla alındığını ve satılamayacağını sert bir şekilde dile getirince, salonda tansiyon bir anda yükseldi.

Yeni yönetimden Paşa Kılıç, 20 sene önce Ataköy’deki o ofisi alan yönetimin ne zor şartlarda aldığını bildiğini, satın alma ve satma yetkisinin bu ofis üzerinde kullanılmayacağını, kiralama yöntemine gidileceğini açıkladı.

TASSA’nın yeni genel merkez olarak baktığı yerlerden birisinin de Yenikapı’da İDO’nun bulunduğu bölge olduğu ve şartlarda anlaşılırsa yeni genel merkezin buraya taşınacağı ifade edildi.

Daha sonra yeni yönetimden Ersin Paşa Kılıç, meslek hukuku ve 9000 kişinin çalıştığı kabin memuru sektöründe 1400 üyesi bulunan TASSA’nın adından söz ettirecek bir dernek olması gerektiğini sözlerine ekledi.

Yapılan seçimle Ersin Paşa Kılıç ve Turgay Taştepe'nin önderliğini yaptığı yeni yönetim, önümüzdeki günlerde toplanarak, TASSA’nın yeni başkanını belirleyecek.

TASSA'nın Yeni Yönetim Kurulu şu isimlerden oluşuyor:

Asil

Ersin Paşa Kılıç

Turgay Taştepe

Gamze Özüşanlı Gezer

Seval Gengonul Ercan

Serhat Sökücü

Tuğçe Bayraktaş

Ayşe Sıla Kalkan

Birsen Lale

Sinem Tekin(PGS)

Denetleme Kurulu

Tülay Yalçın Van Damme

Aslı Dibek

Ömer Umut Baykula










İŞTE TASSA 2012

Yorumlar Tüm Yorumlar (31)

Misafir ~ 12 yıl önce
eski yönetim kurulu, yeni yönetim kurulu, şubedekiler de orada eee işte böyle mi seçilir tassa yönetimi? körler sağırlar birbirini ağırlar şeklindeler... nerede diğer üyeler? yüzlerce, üye neden oy kullanmaya gelmedi? bir avuç insanla genel kurul yapıp hala gülümseyebiliniyormuş meğer : ))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
eskileri kim ibra etti haberi olan var mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Ne gzüel söylemişsin gerçekten insan da biraz karakter olur,bir şey söyler aslan gibi arkasında durur efendim,öyle gizli ayzıların arkasında saklanmaz çok karakterliyse bu benim der gündeme oturur..Allahtan senin karakterinde değiliz,gerçek bir looser vaziyetindesin,ama karakter sonra edinilecek bir şey değil dolayısıyla yalakalık da senin gibi gölgede saklanmayı tercih eden papiciklerin işi,bize uymaz,işimiz olmaz..Alahtan bize tebiye,nezaket ve büyüğü küçüğü öğreten düzgün amirlerimiz ve yöneticilerimiz vardı çok merak ediyorum sizi kim yetiştirdi ve ne yazık sizde birilerini yetiştiriyorunuz!!! İşte bu mesleğin bir emektarı olarak beni en çok bu üzüp,korkutuyor..Yani senin yolun yol değil,duruşunu hiç konuşmam,haddini bileceksin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
yanlış bilmiyorsam derneğe en fazla üye THY'den sonra Pegasusta, dolayısıyla bizlerin orada olması ve oy kullanmamız gayet doğal, herşeyden bu kadar şüphelenmeyin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Tasin altina elini koymayan, kendine guvenmeyen kisiler, aday olmayanlar, oy kullanmayanlar lafim size; susun golge etmeyin...destek olmuyorsanizda kostek olmayin, inanmiyorsaniz uyelikten cikin...ya da hazirlanin, ekibinizi kurun bir sonraki secimlere adayliginizi koyun.. Eski bir tk steward olarak arkadaslarimiza cani gonulden basari dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
THY' nin yüz aklarından biridir,Eleştirilerinizi bilerek ,düşünerek yapın...Şimdiki çalışanın değerini bilmeyen ,emeğe saygısı olmayan,kendi şahsi eksiklikleri ile kabinin cefasını yıllarca çekmiş kaliteli Md lerle uğraşıp görevden aldıran KHB,GNL MD gibi değil....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Tassa nın yaptıgı hiç birşey yok sadece ekiplerden para götürürler sonra kendilerine orda burda yemek düzenlerler,hakkımı helal etmiyorum bunlara

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
yalakalara gel yalakalara:) siz utanmasanız isminiz bile yazar sonra nurcine bakın ben boyle yazdım nurcin hanımcım iyi etmişmiyim dersiniz:) nurcin hanıım çay içermisiniz nurcin hanım şöyle böyle peşinde dolanan kücük köpecikler gibisiniz cok acıyorum insanda biraz karakter olur:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
isimlerinizi soyleyin diyen arkadas da sanki ismimi soylesem hapse attırcak ne kekolar var yarabbim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Tassaya bir kuruş ödemem artık

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000