19 Mart 2009, Perşembe 11:52:23

İşte SunExpress'in 20. yıl özel uçağı

Türk Hava Yolları ve Lufthansa ortaklığında 1989 yılında kurulan SunExpress Havayolları, sektörde 20. yılını kutluyor.
  • Check in hizmetini yer hizmetleri kuruluşu verebilir. Demek ki iyi denetlenmiyorlar. Kimin verdiğinden ziyade nasıl verildiği daha önemlidir. Sorumlusu sunexpress olmuyor mu ?
  • check-in hizmetini sunexpress ya da firmalar değil havaalanının yer hizmetleri verir.
  • Türkiyede yer bulunmayınca binilecek havayolu kategorisinde. Tanıtımını yapamıyor. Ve check in de biraz daha güleryüzlü olmalı.
  • ne zaman bir SunExpress haberi olsa illa alman ortaklı şirket olduğunu bahane ederek laf atanlar var. memleketi satıyor baştaki şahsiyetler ona ses çıkaran yok. tabi oralardan çıkarları var. bunun dışında daha başka bir şey soylemeye gerek yok SunExpress 2006 yılında başladı iç hat uçuşlarına ve bugunku ulaştığı noktaya bakarsanız başarılı olduğunu görürsünüz, tabi bakanlar önce "görmeyi" öğrenmesi gerek
  • sunexpress i tebrik ediyoruz nice kazasız uçuşlar diliyoruz eskişehirede uçuş istiyoruz eskişehir-antalya,eskişehir-istanbul eskişehir-izmir seferlerini bekliyoruz
  • Vallahi ne yalan söyleyeyim arkdaşın bir tanesi tebrik etmiş hatta edememiş teprikler yazmış ve bu arkadaş catering den bahsetmiş sunexpressi ben çok seviyorum zaten ben ya sunexpress ile ya da pegasusla ucuyorum adana'ya ama sunexpres daha kaliteli ve diğer firmalara göre daha uygun fiyatta.host ve hostesler de gayet hoş ve uygun.Ayrıca Sun'da Su bedava bravo derim firmaların %90 ında 500ml su 20.03.2009 itibariyle 2 tl.
  • teprikler sunexpress, fakat arkadas kalite yazmis hangi kaliteden bahsediyorsun cözemedim! uzun zamandir sunexpress ile yolculuk yapmadigini düsünüyorum en son uctugum ve kendi cevremden duydugum kadar fiasko tek kelime ile özetliyorum teprik ederim basarilar fakat kaliteyide göz önünde bulundurun ilk etapda host ve hosteslerinizle baslayip cateringe kadar birdüzenleme yapiniz
  • ayni disiplin, ayni basari ile kaliteden ödün vermeden, nice güzel ucuslara, sunexpress...
  • Şirketimiz prensiplerinden bir an olsun ödün vermeden yoluna devam etmektedir..Güvenliği ve emniyeti her zaman birinci sırada tutarak yolumuza devam etmekteyiz.Büyüyoruz,gelişiyoruz,Sunexpress ailesi olarak onur ve gurur duyuyoruz. nice güvenli uçaşlara..nice yıllara SunExpress..
  • alman diyen arkadaşa sadece bir bilgi vereyim. T.C.'de sağladığı 1000 kişilik istihdam. 3 ile çarptığında 3000 kişi ekmek yiyor. Keşke tanıdığım bütün şirketler bu şirket gibi 1000 kişiye istihdam sağlasa, SSK'sını ve gelir vergisini tam ödese ve keşke alman olsa!!! saygılarımla, Kurallar, güvenlik ve istikrarından kaybetmeyen bir şirketi takdir etmek varken, tipik kıskanç olana erişemeyeceğini bu hizmet kalitesine ulaşamayacağını bilen bir şahısın eleştirisini gördük yine. SunEpress'e başarıların ve büyümenin devamını diliyoruz.

20. yaşına merhaba diyen SunExpress, bu kapsamda özel olarak tasarlanmış logolarla giydirilen uçağını, uçurmaya başladı.

İşte SunExpress’in 20. yılını temsil eden özel logolu o uçağı:

SunExpress (TC-SUJ)

İşte SunExpress'in 20. yıl özel uçağı

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Misafir ~ 15 yıl önce
Check in hizmetini yer hizmetleri kuruluşu verebilir. Demek ki iyi denetlenmiyorlar. Kimin verdiğinden ziyade nasıl verildiği daha önemlidir. Sorumlusu sunexpress olmuyor mu ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
check-in hizmetini sunexpress ya da firmalar değil havaalanının yer hizmetleri verir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Türkiyede yer bulunmayınca binilecek havayolu kategorisinde. Tanıtımını yapamıyor. Ve check in de biraz daha güleryüzlü olmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ne zaman bir SunExpress haberi olsa illa alman ortaklı şirket olduğunu bahane ederek laf atanlar var. memleketi satıyor baştaki şahsiyetler ona ses çıkaran yok. tabi oralardan çıkarları var. bunun dışında daha başka bir şey soylemeye gerek yok SunExpress 2006 yılında başladı iç hat uçuşlarına ve bugunku ulaştığı noktaya bakarsanız başarılı olduğunu görürsünüz, tabi bakanlar önce "görmeyi" öğrenmesi gerek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
sunexpress i tebrik ediyoruz nice kazasız uçuşlar diliyoruz eskişehirede uçuş istiyoruz eskişehir-antalya,eskişehir-istanbul eskişehir-izmir seferlerini bekliyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Vallahi ne yalan söyleyeyim arkdaşın bir tanesi tebrik etmiş hatta edememiş teprikler yazmış ve bu arkadaş catering den bahsetmiş sunexpressi ben çok seviyorum zaten ben ya sunexpress ile ya da pegasusla ucuyorum adana'ya ama sunexpres daha kaliteli ve diğer firmalara göre daha uygun fiyatta.host ve hostesler de gayet hoş ve uygun.Ayrıca Sun'da Su bedava bravo derim firmaların %90 ında 500ml su 20.03.2009 itibariyle 2 tl.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
teprikler sunexpress, fakat arkadas kalite yazmis hangi kaliteden bahsediyorsun cözemedim! uzun zamandir sunexpress ile yolculuk yapmadigini düsünüyorum en son uctugum ve kendi cevremden duydugum kadar fiasko tek kelime ile özetliyorum teprik ederim basarilar fakat kaliteyide göz önünde bulundurun ilk etapda host ve hosteslerinizle baslayip cateringe kadar birdüzenleme yapiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ayni disiplin, ayni basari ile kaliteden ödün vermeden, nice güzel ucuslara, sunexpress...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Şirketimiz prensiplerinden bir an olsun ödün vermeden yoluna devam etmektedir..Güvenliği ve emniyeti her zaman birinci sırada tutarak yolumuza devam etmekteyiz.Büyüyoruz,gelişiyoruz,Sunexpress ailesi olarak onur ve gurur duyuyoruz. nice güvenli uçaşlara..nice yıllara SunExpress..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
alman diyen arkadaşa sadece bir bilgi vereyim. T.C.'de sağladığı 1000 kişilik istihdam. 3 ile çarptığında 3000 kişi ekmek yiyor. Keşke tanıdığım bütün şirketler bu şirket gibi 1000 kişiye istihdam sağlasa, SSK'sını ve gelir vergisini tam ödese ve keşke alman olsa!!! saygılarımla, Kurallar, güvenlik ve istikrarından kaybetmeyen bir şirketi takdir etmek varken, tipik kıskanç olana erişemeyeceğini bu hizmet kalitesine ulaşamayacağını bilen bir şahısın eleştirisini gördük yine. SunEpress'e başarıların ve büyümenin devamını diliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000