20 Eylül 2011, Salı 11:40:20

"İŞTE SİZE BİR İPUCU"

AirportHaber Genel Koordinatörü Ali Kıdık, bu hafta kabin ve kokpit ekibine bazı tüyolar verdi...
  • 6000 kişi alıyor sadece thy den. ha birde dışarıda yükselen kulelere bak bakalım bunları kim satın alabiliyor. sizin hedefinizin orası olması lazım. 500 bine 1 milyona ev alıyorlar. araştırın didikleyin. vicdanın rahatlar o zaman. yerinizde oturacağınıza çalışın kendinize yatırım yapın. abarta abarta bi hal oldunuz maaşları.
  • KİRALAMA SİSTEMİ ÖRNEKLERİ DÜNYADA MEVCUT. İYİDE OLUR.ÇOK YÜKSEK OLAN MAAŞLARADA ÇEKİ DÜZEN GELİR.ÖZELLERLE ,THY MAAŞLARININ YAKLAŞMASI KAMU VİCDANINIDA RAHATLATIR.TÜRKİYEDE KAÇ KİŞİ BU MAAŞLARI ALABİLİYOR.
  • yıllarca nöbetten birilerinin yerine sefere gitmekten bıktım. kaytarıkçılar şirket malı deniz yemeyen keriz mentalitesi ile biz uçarken bodrum dingildiyerek bize keriz muamelesi yapıyordu. İşte gün geldi devran döndü. Çok iyi para kazanıyoruz. buradaki esas sorun kazandığımızı hak ediyor muyuz?
  • arkadaslar yatın kalkın thy e dua edın ...gelın ozel sektorun halını bır gorun içler açısı sızın aldıgınız bır maası bızler 3 ayda alıyoruz ..ha yaptıgımız uçuslar gerçekten sızınklerınden farkı yok ...aramızda uçurum gıtgıde buyuyo bu gıdıse kımsede dur dıyemıyor..
  • Karsilastirin inanmiyosaniz basbakan yada mustesari maasindan birazcik fazla thy deki 30 kusur baskanin ikramiyeyleveline gecen maas. Genel mudur yardimcilari ve ustleri tasnif disi zaten onlar gokten zenbille inerken gormedinizmi:))) Baskanlarinda kalitesi ortada en az 2 ser yabanci dil en az bogazici mezunu ustune master ve doktora disari ciktiklari an en az thy de aldiklarinin 3 katini alirlar hah hah hah:)))))))))
  • işte siz ve sizin gibiler yüzünden bu haldesiniz...yazıklar olsun
  • ARKADASLAR ARTIK SIKILDIK BU SIRKETE BIR TURLU GIREMEYIP HAZIMSIZ HAZIMSIZ YORUM YAPANLARDAN.LUTFEN BIZI RAHAT BIRAKINDA CALISTIGIMIZ SIRKET HAKKINDA YORUM YAPALIM.EVET BIZ COK MAAS ALIYORUZ VÊ TORPILLE GIRDIK BU SIRKETE.SIZDE YAPABILSEYDINIZ AMA YAPAMADINIZ DAHA NEDEN KONUSUYORSUNUZ KI
  • Yazınızdaki her satırın altına imzamı atarım, ama biri hariç! Hangi torpille gelirse gelsin başaramayan gider nevi bir cümleniz var ya hani. O zaman Genel Müdürlükteki Bşkanların bunca zarardan sonra direk evlerine gönderilmeleri lazım:))))
Geçen hafta yazdığı yazı nedeniyle bazı personel tarafından eleştirildiğini ifade eden Kıdık, bu hafta daha detaylı açıklamalar yaptı.

Türk Hava Yolları kabin ve kokpit ekibinin para konusuna fazla takıldığını ifade eden deneyimli gazeteci, amacının onlara yol göstermek olduğunu ifade etti. Yazdığı yazıda anlatılmak istenen konuların es geçildiğini belirten Kıdık, bu yazısında çok önemli bir noktaya değindi.

*THY hangi kararı alacak?
*Kabin ve kokpiti neler bekliyor?
*İşten çıkarmalar sürecek mi?
*Neden 'THY üzerinden geçinen asalaklar var' dedi

İşte o yazı:



"İŞTE SİZE BİR İPUCU"

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 13 yıl önce
6000 kişi alıyor sadece thy den. ha birde dışarıda yükselen kulelere bak bakalım bunları kim satın alabiliyor. sizin hedefinizin orası olması lazım. 500 bine 1 milyona ev alıyorlar. araştırın didikleyin. vicdanın rahatlar o zaman. yerinizde oturacağınıza çalışın kendinize yatırım yapın. abarta abarta bi hal oldunuz maaşları.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
KİRALAMA SİSTEMİ ÖRNEKLERİ DÜNYADA MEVCUT. İYİDE OLUR.ÇOK YÜKSEK OLAN MAAŞLARADA ÇEKİ DÜZEN GELİR.ÖZELLERLE ,THY MAAŞLARININ YAKLAŞMASI KAMU VİCDANINIDA RAHATLATIR.TÜRKİYEDE KAÇ KİŞİ BU MAAŞLARI ALABİLİYOR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
yıllarca nöbetten birilerinin yerine sefere gitmekten bıktım. kaytarıkçılar şirket malı deniz yemeyen keriz mentalitesi ile biz uçarken bodrum dingildiyerek bize keriz muamelesi yapıyordu. İşte gün geldi devran döndü. Çok iyi para kazanıyoruz. buradaki esas sorun kazandığımızı hak ediyor muyuz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
arkadaslar yatın kalkın thy e dua edın ...gelın ozel sektorun halını bır gorun içler açısı sızın aldıgınız bır maası bızler 3 ayda alıyoruz ..ha yaptıgımız uçuslar gerçekten sızınklerınden farkı yok ...aramızda uçurum gıtgıde buyuyo bu gıdıse kımsede dur dıyemıyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Karsilastirin inanmiyosaniz basbakan yada mustesari maasindan birazcik fazla thy deki 30 kusur baskanin ikramiyeyleveline gecen maas. Genel mudur yardimcilari ve ustleri tasnif disi zaten onlar gokten zenbille inerken gormedinizmi:))) Baskanlarinda kalitesi ortada en az 2 ser yabanci dil en az bogazici mezunu ustune master ve doktora disari ciktiklari an en az thy de aldiklarinin 3 katini alirlar hah hah hah:)))))))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
işte siz ve sizin gibiler yüzünden bu haldesiniz...yazıklar olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ARKADASLAR ARTIK SIKILDIK BU SIRKETE BIR TURLU GIREMEYIP HAZIMSIZ HAZIMSIZ YORUM YAPANLARDAN.LUTFEN BIZI RAHAT BIRAKINDA CALISTIGIMIZ SIRKET HAKKINDA YORUM YAPALIM.EVET BIZ COK MAAS ALIYORUZ VÊ TORPILLE GIRDIK BU SIRKETE.SIZDE YAPABILSEYDINIZ AMA YAPAMADINIZ DAHA NEDEN KONUSUYORSUNUZ KI

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yazınızdaki her satırın altına imzamı atarım, ama biri hariç! Hangi torpille gelirse gelsin başaramayan gider nevi bir cümleniz var ya hani. O zaman Genel Müdürlükteki Bşkanların bunca zarardan sonra direk evlerine gönderilmeleri lazım:))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000