02 Ocak 2014, Perşembe 17:50:57

İŞTE SALDIRILAN THY OFİSİ!

Libya’da saldırıya uğrayarak hayatını kaybeden THY Muhasebe Şefi Uğur Tezcan’ın öldürüldüğü ofisin görüntülerine Airporthaber ulaştı.
  • Iste thy yonetimi iste turkiye'yi yonetenler iste calisanina,vatandasina verdigi deger!!! Adamlar futursuzca insanlara hem de yabancilara hem de sozum ona musluman kardeslerine boyle bir saldiriyi yapiyorlar biz hala o pisliklerin ulkelerine ucuyoruz !!! Kaptanlarimizin kacirilmasi olayinda ulkemizin ve thy yonetiminin tavri ortadaydi simdi de ortada!!! Bunlar yetmiyor bir de guvenligi sifir olan bir yerde ucuz olsun diye ofis tutan mudur ve buna onay verenler hala gorev basindalar !!! Yaziklar olsun thy'na da yonetimine de !!!!
  • Bunlara ucak seferi koymak fazla bile.Ben THY nin yerinde olsam hemen seferleri durdururum.Herturlu pislik,rezalet,hirsizlik bu insanlarin icinde fazlasiyla mevcut.Hersey para kazanmak icin olmamali,personelin ve ucaklarin guvenligide dusunulmeli
  • Bunu yapan serefsizler kardeşimizi bizden alan mahlukatlar geri kalan omurlerinin her anını izdirap çekerek geçirsinler.Ölmesinler acı çekerek sürünsünler !!!
  • Fotoğraflar daha da içimi acıttı.Kamera nasıl olmaz aklım almıyor .THY ofislerinde çoğunlukla kamera var üstelik havalimanında .Acaba amaç hırsızlık süsü vermek miydi ?Allah rahmet eylesin
  • Allah evlerine ateşler salsın.
  • Allah rahmet eylesin..Gündem de kendine yer bulamaması da ayrı üzücü. Piyango çıksa ne yaparsınız haberleriyle geçiyor kaç gündür
  • Allah rahmet eylesin. Bunu yapanlar cezalarini bulur insallah
  • Kendisine allahtan rahmet,kederli ailesine sabırlar dilerim. Yaralı bayana da acil şifalar versin rabbim. Merhumun helvasını yedik,dua ettik.. Mekanı cennet olsun inşallah :( cok acı boyle ihrenc vakalarda insanımızı kaybetmek. Hayat bukadar ucuz olmamalı. Güvenlik tedbirleri ekstradan gerek şirket masaya yatırsın bu konuyu.lübnan daki kacırma,libya daki saldırı,vb Buna benzer daha cok riskli bölgede hizmet veriyor thy.
  • Guvenlik tedbiri olmayan Bir ofise personeli gonderen Mudur bey vicdan azabi duyuyormu acaba.??
  • Yurek paracalayici :-(((

Libya’nın başkenti Trablus’taki THY ofisinde tadilat çalışmasını yürüten kişilerce demir çubuklarla dövülerek öldürülen THY Muhasebe Şefi Uğur Tezcan’ın öldürüldüğü ofisin fotoğrafları Airporthaber’e ulaştı.

Bina içerisinde tadilat yapan işçilerin saldırısı sonucu  Uğur Tezcan hayatını kaybederken demir çubuklarla öldüresiye dövülen Satış Şefi Nadide Nur Duman ağır şekilde yaralanmıştı.

Tezcan’ın cenazesi THY uçağıyla Türkiye’ye getirildikten sonra toprağa verilirken Nadide Nur Duman ambulans uçakla tedavi için İstanbul’a getirilmişti.

Türk Dışişleri Bakanlığı’nın olayın soruşturulması ve faillerin bulunarak cezalandırılması için girişimleri sürerken olaya ait fotoğraflar ortaya çıktı.

Hunharca saldırının izlerinin hissedildiği olaya ait fotoğraflarda, yerde saldırıya uğrayan THY çalışanlarına ait kan izleri dikkat çekiyor.

Öteyandan bir başka fotoğrafta saldırının sebebine ilişkin ipucu olabilecek bir ayrıntı dikkat çekiyor. THY ofisindeki para kazasının zorlanarak açılmaya çalışılması, saldırının soygun amaçlı yapılmış olması ihtimalini güçlendiriyor.







©AirportHaber Özel

İŞTE SALDIRILAN THY OFİSİ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

iste !!! ~ 10 yıl önce
Iste thy yonetimi iste turkiye'yi yonetenler iste calisanina,vatandasina verdigi deger!!! Adamlar futursuzca insanlara hem de yabancilara hem de sozum ona musluman kardeslerine boyle bir saldiriyi yapiyorlar biz hala o pisliklerin ulkelerine ucuyoruz !!! Kaptanlarimizin kacirilmasi olayinda ulkemizin ve thy yonetiminin tavri ortadaydi simdi de ortada!!! Bunlar yetmiyor bir de guvenligi sifir olan bir yerde ucuz olsun diye ofis tutan mudur ve buna onay verenler hala gorev basindalar !!! Yaziklar olsun thy'na da yonetimine de !!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
capt ~ 10 yıl önce
Bunlara ucak seferi koymak fazla bile.Ben THY nin yerinde olsam hemen seferleri durdururum.Herturlu pislik,rezalet,hirsizlik bu insanlarin icinde fazlasiyla mevcut.Hersey para kazanmak icin olmamali,personelin ve ucaklarin guvenligide dusunulmeli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sürünsünler ~ 10 yıl önce
Bunu yapan serefsizler kardeşimizi bizden alan mahlukatlar geri kalan omurlerinin her anını izdirap çekerek geçirsinler.Ölmesinler acı çekerek sürünsünler !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Değer miydi ? ~ 10 yıl önce
Fotoğraflar daha da içimi acıttı.Kamera nasıl olmaz aklım almıyor .THY ofislerinde çoğunlukla kamera var üstelik havalimanında .Acaba amaç hırsızlık süsü vermek miydi ?Allah rahmet eylesin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Allah evlerine ateşler salsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
üzücü ~ 10 yıl önce
Allah rahmet eylesin..Gündem de kendine yer bulamaması da ayrı üzücü. Piyango çıksa ne yaparsınız haberleriyle geçiyor kaç gündür

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Allah rahmet eylesin. Bunu yapanlar cezalarini bulur insallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Obuşu.. ~ 10 yıl önce
Kendisine allahtan rahmet,kederli ailesine sabırlar dilerim. Yaralı bayana da acil şifalar versin rabbim. Merhumun helvasını yedik,dua ettik.. Mekanı cennet olsun inşallah :( cok acı boyle ihrenc vakalarda insanımızı kaybetmek. Hayat bukadar ucuz olmamalı. Güvenlik tedbirleri ekstradan gerek şirket masaya yatırsın bu konuyu.lübnan daki kacırma,libya daki saldırı,vb Buna benzer daha cok riskli bölgede hizmet veriyor thy.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Guvenlik tedbiri olmayan Bir ofise personeli gonderen Mudur bey vicdan azabi duyuyormu acaba.??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 10 yıl önce
Bu olayda müdürün suçu ne? Libyanın en güvenli binasında bir ofis. saldırganlar ise tadilat işçileri. Benim Çalıştığım ofise de zaman zaman tadilata geliniyor. kimimiz ne kadar tanıyoruz ki bu işçileri?
Tripoli ~ 10 yıl önce
Ofis Tripoli'nin en guvenli binasinda. Buyukelciliklerin oldugu, girislerde X-ray cihazlarinin bulundugu bir bina. Saldirinin ofise tadilat icin gelenler tarafindan yapilmasi ve Ugur Tezcan tarafından simaen taninmalari nedeniyle bir tehlike olacagini dusunmemistir. Allah kimsenin basina boyle bir aci vermesin. Saldiri tanidik birinden gelince bunu onleyecek hicbir guvenlik sistemi yok maalesef dunyada.
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Yurek paracalayici :-(((

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000