02 Eylül 2011, Cuma 12:45:37

İŞTE OLAY YERİNDEN GÖRÜNTÜLER (VİDEO HABER)

Türk Hava Yolları'nın TC-JDM kuyruk tescilli Airbus A340 tipi yolcu uçağı bugün TSİ 04:31'de Hindistan Mumbai Uluslararası Havaalanı'nda pistten çıktı. 97 yolcusu bulunan uçakta yaralanan olmazken, Hindistan televizyonları olayı böyle görüntüledi.
  • UÇUŞ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ, EĞİTİM KALİTENİZ NİYE BU KADAR ZAYIF. NİÇİN BU PİLOTLARI SIKMIYORSUNUZ? BİRKAÇ KAPTANA KONTROL KAYBETTİRSENİZ ,İŞİ CİDDİYE ALIRLAR. BAL GİBİ PİLOTAJ KAZALARI BUNLAR.KAZALARI YAPAN CPT.LARDA NEDENSE HEP İYİ CPT.LAR DENİLİYOR.ALLAH VASATLARINDAN KORUSUN. İYİLER BUNLARSA THY.
  • Sende Kına yakarsın..
  • sonra da bu 2. pilotlar ben neymişim deyip kendilerini astronot ilan ediyorlar.. CRM felan hak getire.. uçuş disiplini, kokpit disiplini güme gidiyor.
  • Geçmiş olsun. Evet, herkesin başına gelebilecek bir durum ama THY için veriler iyi değil. Daha geçenlerde yapılan değerlendirmede en emniyetli havayolu sıralamasında ilk 10'a bile giremediklerini okumuştum. Olan kazaların çoğu ufak (Amsterdam kazası hariç) ama sanki kazalarda bir süreklilik söz konusu. Bu hem imaj açısından kötü hem de büyük kaza faktörünü arttıran bir etken. Kazalar her yerde, her şirkete oluyor ama biz de sorunlardan bir tanesi (çok var bu sadece biri:-) kazalardan ders çıkarılmaması ve kazanın tekrarlanmaması için gerekli tedbirlerin alınmaması. Eğer bir tedbir alınıyorsa da yeterli olmadığı anlaşılıyor. Görünen sonuçlar bana bunu söylüyor.
  • çok şükür ki kimsenin yara bile almadığı şu kaza için yorumlar yapılmış ve ne alakası varsa thy yönetimine kadar dil uzatılmış. şaşılacak iş doğrusu. bilen de bilmeyen de konuşuyor daha doğrusu klavyenin başına geçiyor veriyor veriştiriyor. bu thy nin değil de başka hava yolu şirketinin başına gelmiş olsa çok eminim yine bir şeyler yazılıp çizilirdi hiç birşey bilinmiyor olmasına rağmen. milletçe çoğunlukla yapıcı değil yıkıcı yorumlar yapan bir milletiz. bu her konuda böyle. Her konu hakkında konuşmayı çok seven milletiz. Olaylara biraz daha yapıcı baksak ne olur ki? illa bir kimsenin hatasını arayıp yüzüne vuracağız. büyükler ne demiş göz olma, göz olup her şeyi gören göz olma. bir de dön kendine göz ol. bilmiyorsak susalım yazmayalım...
  • YAPILACAK ILK IS TUM UCUS ISLETMENIN EN YUKARIDAN EN ASAGIYA KADAR TUM YONETIMIN DEGISTIRILMESIDIR...ACILEN...HEM DE COK ACIL... THY DEKI UCUCULARIN % 99.9 UNUN KANAATIDIR BU..CIDDIYE ALIN LUTFEN
  • BOM - IST yolcu sayısı 234 idi...
  • herkes bilerek yada bilmeyerek birseyler yaziyor, bende yazayim dedim. YAZDIM!!! :) Gecmis olsun THY.
  • AMSTERDAM KAZASINDAN ZERRE KADAR DERS ALMAMIŞ BİR THY Yİ ÇOK DAHA VAHİM VAKALAR BEKLİYOR....(BU UYARIYA ÇOK DİKKAT EDİN, YAKINDA NE KADAR DOĞRU BİR İKAZ OLDUĞUNU ANLAYACAKSINIZ)
  • THY'nin doluluk oranı gözüme çarptı, 270 yolcu kapasiteli uçakta 97 kişi... 3'te bir.. sonra neden biletler pahalı diyoruz, bu doluluk oranları ile giderse THY'nin sonu hiç de iyi değil...
Yaşanan kazanın ardından Türk Hava Yolları uçağı Hint televizyonu tarafından böyle görüntülendi...



İŞTE OLAY YERİNDEN GÖRÜNTÜLER (VİDEO HABER)

Yorumlar Tüm Yorumlar (50)

Misafir ~ 13 yıl önce
UÇUŞ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ, EĞİTİM KALİTENİZ NİYE BU KADAR ZAYIF. NİÇİN BU PİLOTLARI SIKMIYORSUNUZ? BİRKAÇ KAPTANA KONTROL KAYBETTİRSENİZ ,İŞİ CİDDİYE ALIRLAR. BAL GİBİ PİLOTAJ KAZALARI BUNLAR.KAZALARI YAPAN CPT.LARDA NEDENSE HEP İYİ CPT.LAR DENİLİYOR.ALLAH VASATLARINDAN KORUSUN. İYİLER BUNLARSA THY.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sende Kına yakarsın..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
sonra da bu 2. pilotlar ben neymişim deyip kendilerini astronot ilan ediyorlar.. CRM felan hak getire.. uçuş disiplini, kokpit disiplini güme gidiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Geçmiş olsun. Evet, herkesin başına gelebilecek bir durum ama THY için veriler iyi değil. Daha geçenlerde yapılan değerlendirmede en emniyetli havayolu sıralamasında ilk 10'a bile giremediklerini okumuştum. Olan kazaların çoğu ufak (Amsterdam kazası hariç) ama sanki kazalarda bir süreklilik söz konusu. Bu hem imaj açısından kötü hem de büyük kaza faktörünü arttıran bir etken. Kazalar her yerde, her şirkete oluyor ama biz de sorunlardan bir tanesi (çok var bu sadece biri:-) kazalardan ders çıkarılmaması ve kazanın tekrarlanmaması için gerekli tedbirlerin alınmaması. Eğer bir tedbir alınıyorsa da yeterli olmadığı anlaşılıyor. Görünen sonuçlar bana bunu söylüyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
çok şükür ki kimsenin yara bile almadığı şu kaza için yorumlar yapılmış ve ne alakası varsa thy yönetimine kadar dil uzatılmış. şaşılacak iş doğrusu. bilen de bilmeyen de konuşuyor daha doğrusu klavyenin başına geçiyor veriyor veriştiriyor. bu thy nin değil de başka hava yolu şirketinin başına gelmiş olsa çok eminim yine bir şeyler yazılıp çizilirdi hiç birşey bilinmiyor olmasına rağmen. milletçe çoğunlukla yapıcı değil yıkıcı yorumlar yapan bir milletiz. bu her konuda böyle. Her konu hakkında konuşmayı çok seven milletiz. Olaylara biraz daha yapıcı baksak ne olur ki? illa bir kimsenin hatasını arayıp yüzüne vuracağız. büyükler ne demiş göz olma, göz olup her şeyi gören göz olma. bir de dön kendine göz ol. bilmiyorsak susalım yazmayalım...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
YAPILACAK ILK IS TUM UCUS ISLETMENIN EN YUKARIDAN EN ASAGIYA KADAR TUM YONETIMIN DEGISTIRILMESIDIR...ACILEN...HEM DE COK ACIL... THY DEKI UCUCULARIN % 99.9 UNUN KANAATIDIR BU..CIDDIYE ALIN LUTFEN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
BOM - IST yolcu sayısı 234 idi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
herkes bilerek yada bilmeyerek birseyler yaziyor, bende yazayim dedim. YAZDIM!!! :) Gecmis olsun THY.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
AMSTERDAM KAZASINDAN ZERRE KADAR DERS ALMAMIŞ BİR THY Yİ ÇOK DAHA VAHİM VAKALAR BEKLİYOR....(BU UYARIYA ÇOK DİKKAT EDİN, YAKINDA NE KADAR DOĞRU BİR İKAZ OLDUĞUNU ANLAYACAKSINIZ)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
THY'nin doluluk oranı gözüme çarptı, 270 yolcu kapasiteli uçakta 97 kişi... 3'te bir.. sonra neden biletler pahalı diyoruz, bu doluluk oranları ile giderse THY'nin sonu hiç de iyi değil...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000