04 Ekim 2016, Salı 18:35:40

İşte İstanbul Yeni Havalimanı pistinin son hali

İstanbul Grand Airport (İGA) sosyal medya hesabından paylaştığı video ile yeni havalimanında yapımı devam eden pist-1'in son halini paylaştı. Türk Hava Yolları'na da teklif yapılan twite THY'den cevap gecikmedi.
  • 3.havalimani acilsin, avrupanin önemli havayollari kriz yasar. 2023 de avrupa nasil olcak cok merak ediyorum.
  • IGA artik ya acilacak ya da acilacak. Buradan artik geriye donus yok. 2018 Nisan olmasa bile Ekim 2018 hedefi tutturulabilir saniyorum. Mevcut havaalani artik limite ulasti. Su anda gorulen rahatlama gecici, teror ve Darbe rezaleti etkisi. Seney Haziran'dan itibaren ayni sorunlar yasanmaya devam eder.
  • Ekiplerin cogu atakoy florya yesilkoy halkalida oturuyor 2018 de bitecek sekilde halkali-yeni havalimani metrosunu unutmayalim lutfen gayrettepe metrosuna el atildi ama halkali metrosundan haber yok
  • Para bitti.
  • Tgs alim var mi?
  • amaçlandı ve atamızın adı gitti İGA diye devam ederler
  • bu kadar kısa sürede harika işler yapılıyor , süper ama içime sindiremediğim şey ise demekki çok zengin bir ülkeyiz aynı anda iki boğaz köprüsü metro hatları havalimanı falan filan yapılıyor ( devlet garantisi yada desteği ile ) ama ,dediğim nokta asgari ücret 1300 TL emekli maaşı 1300 TL bu işte bir tuhaflık yokmu sayın yetkililer. Zenginsek belli bir kesime değil topyekün zengin olalım.
  • KSFO gibi paralel take off/landing olacak mı acaba?
  • Görüntülerdeki durum hoş değil. Bu havalimanı nasıl olacak da 2018 de açılacak. Görüntülere bakılırsa 3 senelik iş var neredeyse. Bence bu işi başka bir şirkete devretsinler, onlar bitirsin bunlar da sonra işletir. Ama bu sık sık İGA reklamları ile bir yerlere varılamaz aksine o yerlerden uzaklaşılıyor.
  • Bence güzel olmuş hemen bu hafta açılışını yapsınlar bu millet uçmayı hakediyor

İstanbul'da yapımı devam eden yeni havalimanının pist çalışmaları devam ediyor. 

İstanbul Grand Airport'un sosyal medya hesabından paylaşılan videoda pist hakkında kısa bilgiler verildi. 

2018 yılının ilk çeyreğinde açılması planlanan yeni havalimanının ilk fazında yer alacak Pist-1'in uzunluğu 3 bin 750 metre, genişliği ise 60 metre olacak. Öte yandan Türk Hava Yolları ile etkileşimli paylaşılan gönderiye, THY de çok geçmeden cevap verdi. 

İGA'nın "İstanbul Yeni Havalimanı’nda Pist 1 çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Sizi bekliyoruz :) @TK_TR" gönderisine THY'nin cevabı ise "İstanbul Yeni Havalimanı çalışmaları biter bitmez yeni evimize iniş yapmayı sabırsızlıkla bekliyoruz! @igairport" oldu.

İşte İstanbul Yeni Havalimanı pistinin son hali

Yorumlar Tüm Yorumlar (51)

Cok iyi ~ 8 yıl önce
3.havalimani acilsin, avrupanin önemli havayollari kriz yasar. 2023 de avrupa nasil olcak cok merak ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
komik ~ 8 yıl önce
sen ampulu gectin, florasan tozu cekiyorsun herhalde?
Bu Alan ~ 8 yıl önce
IGA artik ya acilacak ya da acilacak. Buradan artik geriye donus yok. 2018 Nisan olmasa bile Ekim 2018 hedefi tutturulabilir saniyorum. Mevcut havaalani artik limite ulasti. Su anda gorulen rahatlama gecici, teror ve Darbe rezaleti etkisi. Seney Haziran'dan itibaren ayni sorunlar yasanmaya devam eder.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dostum ~ 8 yıl önce
en küçük esnaftan tut en büyük fabrikalara kadar krizi görmüyormusun sen. Hava yollarında çalışanlar için yarın garantisi yok. neyin rahatlığı ile böyle yazıyorsunuz anlayamadım.
Ekip ~ 8 yıl önce
Ekiplerin cogu atakoy florya yesilkoy halkalida oturuyor 2018 de bitecek sekilde halkali-yeni havalimani metrosunu unutmayalim lutfen gayrettepe metrosuna el atildi ama halkali metrosundan haber yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ekibe ~ 8 yıl önce
Kardeş belediye seni buradan duymaz :)
Para ~ 8 yıl önce
Para bitti.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ~ 8 yıl önce
Tgs alim var mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tgsciye ~ 8 yıl önce
özledik seni nerelerdeydin
isim gitti. ~ 8 yıl önce
amaçlandı ve atamızın adı gitti İGA diye devam ederler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kim ~ 8 yıl önce
Atan kim?
harika ! ~ 8 yıl önce
bu kadar kısa sürede harika işler yapılıyor , süper ama içime sindiremediğim şey ise demekki çok zengin bir ülkeyiz aynı anda iki boğaz köprüsü metro hatları havalimanı falan filan yapılıyor ( devlet garantisi yada desteği ile ) ama ,dediğim nokta asgari ücret 1300 TL emekli maaşı 1300 TL bu işte bir tuhaflık yokmu sayın yetkililer. Zenginsek belli bir kesime değil topyekün zengin olalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
7 ~ 8 yıl önce
KSFO gibi paralel take off/landing olacak mı acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
evet ~ 8 yıl önce
evet olacak
aman hocam ~ 8 yıl önce
Paralel filan yazmayin simdi havalimanini filan basarlar
İGA iyi gazlama ~ 8 yıl önce
Görüntülerdeki durum hoş değil. Bu havalimanı nasıl olacak da 2018 de açılacak. Görüntülere bakılırsa 3 senelik iş var neredeyse. Bence bu işi başka bir şirkete devretsinler, onlar bitirsin bunlar da sonra işletir. Ama bu sık sık İGA reklamları ile bir yerlere varılamaz aksine o yerlerden uzaklaşılıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Santiye sefi ~ 8 yıl önce
Yazdigina bakilirsa 2018 de bitecegini anlaman icin 3 sene gerek.bence bu yorum yazma isini baska birisine devretmelisin aksi takdirde boyle gereksiz dusuncelerle bi yere varamazsin
Vatan ~ 8 yıl önce
Bence güzel olmuş hemen bu hafta açılışını yapsınlar bu millet uçmayı hakediyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000