21 Ocak 2012, Cumartesi 12:05:16

İŞTE ATANAN İSİMLER...

Türk Hava Yolları, Genel Müdür Yatırım ve Teknoloji Yardımcılığı görevine Ahmet Bolat’ı, Genel Müdür Ticari Yardımcılığı görevine de Abdullah Soner Akkurt'u atadı...
  • 800 olarak verdiğiniz rakamda hata var büyük bir olasılıkla. THY'de bu yönetimin göreve başladığı 2003 yılından bu yana haksız yere ekmeğiyle oyanan personel sayısının 7000 kişiyi bulduğu belirtiliyor bazı verilere göre ve de düzmece nedenlerle sürekli olarak işten çıkarttıkları insanların yerine fazlasıyla kendi yakınlarını,tanıdıklarını dolduruyorlar şirkete durmaksızın.
  • Tabi ki her iktidar kendi adamları ile çalışmak ister. Ama hiç bir iktidar bu güne kadar suçsuz yere kimseyi işinden atmadı. Siz yandaşlarınıza yer açmak için 2006 yılından beri bu şirketten 800 kişi attınız. Emekliliğine ne kadar var, kaç çocuğu var, ne kadar borcu var baktınız mı. İçimden geçeni ALLAH'ım biliyor, sizin kıldığınız namazda tuttuğunuz oruçta nasıl kabul olacak merak ediyorum. Sizi öbür tarafa havale ediyorum.
  • milli irade dediğiniz şey haketmeyen insanları hiç haketmedikleri kadar yüksek mertebelere getirip,insanları memleketine,onun buna yakınlıgına,hemşerin olup olmadığına göre sınıflandırıp,haksiz yere işten personelini atıp,aç bırakarak, kendi tanıdığını işe koymaksa olmaz olsun böyle bir irade. müslüman olduklarını söyleyip kul hakkı yiyenlere yazıklar olsun.biraz adam olup hak ve adaletten yana olun,hak yemeyin ve haksızlıklara dur deyin.anlayana kıssadan hisse....
  • Her iktidar kendi adamıyla çalışmak ister ne demek ya ne dediğinin farkında mısın? O zaman bu ülkede neden okuyoruz neden uzman oluyoruz? Okumayalım o zaman iktidara katılalım nede olsa iş böyle bulunur mu diyelim? Sizin gibiler yüzünden işinin eğitimi almış inanların kul hakkı yeniyor (din inançtan bahsedilirken) bu gibi soyad memleket vs uyan insanlar bir anda Thy'de şefte oluyor kabin memuru da oluyor hatta kaptan da oluyor. Ah ah yazık yazık bu ülkenin vatandaşı olarak uyanıyorum halimizden! (umarım yayınlarsınız ne yazsak yayınlanmıyor nedense? )
  • senin milli irade dedigin buysa,is bitmis,gecmis olsun
  • Rizeli kendi yeğenini neden daha üst makama getirmiyor soyadı tam tuttuğu için mı? Ama artık ayıp sayıp kalmadı ki hersey alenen yapılıyor yoksa indi yeri için mı saklıyor hoş yeğenine sorduğunuzda yok ya aynı memleketi olmak soyad benzerliği tamamen şans diyor
  • Bende Amerika'da okudum doktora yaptım kalktım TR ye dondüm ama nedense böyle bir kariyere sahip olamadım yıllardır çalışırım ama hep tirmalamisimdir böyle 2004 gir ve 7 yılda GMY ol öğrenmedim su is hayatinİ ogrenemedim
  • her iktidar kendi ekibiyle çalışmak ister. bu son derece doğal iken hala anlamayan varsa yapacak bir şey yok.
  • Aylık aldıkları ücreti açıklanır mı? Bunlar halka açık şirket değil mi, ücret bilgilerinin bir yerlerde yayınlanması gerek. Bu bademler kaça gidiyor acaba?
  • ne utanmalari kalmis,ne arlanmalari,din bezirganlarinin,cok yazik cok
THY'den konuyla ilgili yapılan açıklama:

Türk Hava Yolları A.O. Yönetim Kurulu, Genel Müdür Yatırım ve Teknoloji Yardımcılığı görevine Dr. Ahmet Bolat'ın, Genel Müdür Ticari Yardımcılığı görevine de Abdullah Soner Akkurt'un atanmasını kararlaştırdı.
 
2005 yılında Türk Hava Yolları’nda Yatırım Yönetimi Başkanı olarak göreve başlayan Dr.  Ahmet Bolat  ayrıca Sun Express Hava Yolları’nda da 2011 yılı Haziran ayından bu yana Yönetim Kurulu üyesidir. THY Genel Müdür (Yatırım ve Teknoloji) Yardımcılığı’ na getirilen Dr.  Ahmet Bolat  lisans eğitimini İstanbul Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünde tamamladı. Dr.  Ahmet Bolat, Yöneylem Araştırması ve Endüstri Mühendisliği programlarında Stanford Üniversitesinden  Master ve Michigan Üniversitesinden de Doktora dereceleri almıştır. Michigan Üniversitesinde bir dönem ders verdikten sonra Kral Suud Üniversitesinde Doçent ve Profesör olarak öğretim üyeliği yapmıştır. Dr.  Ahmet Bolat'ın Hava Yolları ve Hava Limanları Operasyonları da dahil olmak üzere, Optimizasyon konularında uluslararası dergilerde yayınlanmış çok sayıda makalesi bulunmaktadır.



2004 yılında Türk Hava Yolları’nda Uzman olarak  göreve başlayan Abdullah Soner Akkurt, Türk Hava Yolları’nda sırasıyla Uzmanlık, Mühendislik, Pazarlamave Satış Bölge Müdürlüğü, Başkan Yardımcılığı ve Kargo Başkanı olarak görev yaptı. THY Genel Müdür (Ticari) Yardımcılığı görevine getirilen Abdullah Soner Akkurt, İstanbul Teknik Üniversitesinde Lisans ve Amerika Birleşik Devletlerinde Malzeme Mühendisliği dalında Yüksek Lisansını tamamladı. Arçelik ve Assan Kibar Holding' de Ar-Ge Mühendisliği ve yöneticiliği yaptı. 
 
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
İŞTE ATANAN İSİMLER...

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

Misafir ~ 12 yıl önce
800 olarak verdiğiniz rakamda hata var büyük bir olasılıkla. THY'de bu yönetimin göreve başladığı 2003 yılından bu yana haksız yere ekmeğiyle oyanan personel sayısının 7000 kişiyi bulduğu belirtiliyor bazı verilere göre ve de düzmece nedenlerle sürekli olarak işten çıkarttıkları insanların yerine fazlasıyla kendi yakınlarını,tanıdıklarını dolduruyorlar şirkete durmaksızın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Tabi ki her iktidar kendi adamları ile çalışmak ister. Ama hiç bir iktidar bu güne kadar suçsuz yere kimseyi işinden atmadı. Siz yandaşlarınıza yer açmak için 2006 yılından beri bu şirketten 800 kişi attınız. Emekliliğine ne kadar var, kaç çocuğu var, ne kadar borcu var baktınız mı. İçimden geçeni ALLAH'ım biliyor, sizin kıldığınız namazda tuttuğunuz oruçta nasıl kabul olacak merak ediyorum. Sizi öbür tarafa havale ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
milli irade dediğiniz şey haketmeyen insanları hiç haketmedikleri kadar yüksek mertebelere getirip,insanları memleketine,onun buna yakınlıgına,hemşerin olup olmadığına göre sınıflandırıp,haksiz yere işten personelini atıp,aç bırakarak, kendi tanıdığını işe koymaksa olmaz olsun böyle bir irade. müslüman olduklarını söyleyip kul hakkı yiyenlere yazıklar olsun.biraz adam olup hak ve adaletten yana olun,hak yemeyin ve haksızlıklara dur deyin.anlayana kıssadan hisse....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Her iktidar kendi adamıyla çalışmak ister ne demek ya ne dediğinin farkında mısın? O zaman bu ülkede neden okuyoruz neden uzman oluyoruz? Okumayalım o zaman iktidara katılalım nede olsa iş böyle bulunur mu diyelim? Sizin gibiler yüzünden işinin eğitimi almış inanların kul hakkı yeniyor (din inançtan bahsedilirken) bu gibi soyad memleket vs uyan insanlar bir anda Thy'de şefte oluyor kabin memuru da oluyor hatta kaptan da oluyor. Ah ah yazık yazık bu ülkenin vatandaşı olarak uyanıyorum halimizden! (umarım yayınlarsınız ne yazsak yayınlanmıyor nedense? )

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
senin milli irade dedigin buysa,is bitmis,gecmis olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Rizeli kendi yeğenini neden daha üst makama getirmiyor soyadı tam tuttuğu için mı? Ama artık ayıp sayıp kalmadı ki hersey alenen yapılıyor yoksa indi yeri için mı saklıyor hoş yeğenine sorduğunuzda yok ya aynı memleketi olmak soyad benzerliği tamamen şans diyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bende Amerika'da okudum doktora yaptım kalktım TR ye dondüm ama nedense böyle bir kariyere sahip olamadım yıllardır çalışırım ama hep tirmalamisimdir böyle 2004 gir ve 7 yılda GMY ol öğrenmedim su is hayatinİ ogrenemedim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
her iktidar kendi ekibiyle çalışmak ister. bu son derece doğal iken hala anlamayan varsa yapacak bir şey yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Aylık aldıkları ücreti açıklanır mı? Bunlar halka açık şirket değil mi, ücret bilgilerinin bir yerlerde yayınlanması gerek. Bu bademler kaça gidiyor acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ne utanmalari kalmis,ne arlanmalari,din bezirganlarinin,cok yazik cok

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000