04 Temmuz 2011, Pazartesi 13:15:06

İŞTE ANKARA'DAKİ İLK İCRAAT

Türk Hava Yolları ve OPET'in yarı yarıya ortaklığıyla kurulan THY OPET Havacılık Yakıtları AŞ, Ankara Esenboğa Havalimanı'nda yakıt ikmaline başladı...
  • Her iki kurumu da kutlamak lazım.
  • thy-opet diye şirket kuruldu herkeze hayırlı olsun pastaya bir ortak daha çıktı. türk petrol diye şirket kurmuşlar devlette havacılık yakıtı satacakmış haberi olan varmı jetciler
  • umarım anadolujetin ankaralı kalması için bu ortaklık daha da iyi olur.gidişat sabiha gökçen sahiplenecek yakında anadolujeti ve thy,pegasus onur air den sonra istanbulun 4.havayolu ismi olacak..
  • Tüm güzel işler için yapılan uğraşlar için kolay gelsin ve hayırlısı olsun diyorum.
THY ve OPET ortaklığında 75 milyon dolarlık yatırımla kurulan THY OPET Havacılık Yakıtları AŞ, geçen yıl Temmuz ayında İstanbul Atatürk Havalimanı'nda ilk kez THY uçağına yakıt ikmali yapmıştı. 
 
THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, OPET Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Öztürk, Koç Holding Enerji Grubu Başkanı Erol Memioğu, THY Genel Müdürü Temel Kotil, OPET Genel Müdürü Cüneyt Ağca ve THY OPET Havacılık Yakıtları AŞ Genel Müdürü Aydın Güneş'in katıldığı törenle hizmete giren Turkish OPET'in ikinci durağı Ankara Esenboğa Havalimanı oldu. 
 
38 havalimanında uçaklara yakıt ve depolama hizmeti vermesi planlanan Turkish OPET, Esenboğa Havalimanı'nda Anadolujet uçağına yakıt ikmali yaptı.
 
İşte o görüntü:


 
İŞTE ANKARA'DAKİ İLK İCRAAT

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Her iki kurumu da kutlamak lazım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
thy-opet diye şirket kuruldu herkeze hayırlı olsun pastaya bir ortak daha çıktı. türk petrol diye şirket kurmuşlar devlette havacılık yakıtı satacakmış haberi olan varmı jetciler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
umarım anadolujetin ankaralı kalması için bu ortaklık daha da iyi olur.gidişat sabiha gökçen sahiplenecek yakında anadolujeti ve thy,pegasus onur air den sonra istanbulun 4.havayolu ismi olacak..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Tüm güzel işler için yapılan uğraşlar için kolay gelsin ve hayırlısı olsun diyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000