01 Şubat 2012, Çarşamba 10:42:14

İŞTE AHL'NİN SON HALİ

Balkanlardan gelen soğuk hava kütlesi birçok yerde sefer iptallerine neden oldu. Yolcular Atatürk Havalimanı'nda mahsur kaldı. Yaklaşık 3 gündür devam eden kar yağışı nedeniyle sadece Türk Hava Yolları'nın toplam 400'den fazla seferi iptal edildi.
  • izlandadaki volkan olayinda bizim limanlardada buna benzer manzaralar vardi.. ama bir an önce askeri tip yataklar kuruldu, yolculara yiyecekler..icecekler(bedava) dagitildi, telefon hatlari arttirildi(arayan yolculari dogru yönlendirip havalimanina gelmelerini engellemek icin ), cocuklarla ilgilenen service ekipleri araliksiz görev yapti..vesaire.. acaba ahl de yolcular icin ne tür önlem alindi.. bilen yazsin lütfen merak ediyorum.. ahl service veya careteam leri nasil calisiyor..
  • burada en çok zorluk çeken ve mağduriyet yaşayan yer personeli
  • (XYZ) havayolları uçuyor!!!! siz neden uçmuyorsunuz??=&^+%+''^cv*/ sorsuna cevabı olan varmı lütfen yardımmmm !!!!
  • acaba ahl tv diyorum olamazmi,suanki durumlari canli izlesek.
  • bu durumu fırsat bilen ahl deki kafeler,flags deki rstorantlar fahiş fiyatla çay,kahve,yiyecek,su vs satmaya devam ediyorlar duyuyor musun ey mülki idare amiri,tav ı yönetenler????? yazıklar olsun bu kazanç haramdır çoluğunuzdan çoçuğunuzdan çıkacak bunların acısı..3,5 tl ye ufak su olur mu Allah tan korkun...
  • erken mesaiye çağırdılar ama gelebilmek için taksi bile bulamıyoruz.. nereyi arasak taksi yok diyo. servislerle bile nasıl gelecez merak ediyorum.
  • Bu kadar eziyete gerek yok insanlara. Havadurumu göz önünde bulundurulup havalimanını uçuşa kapatsalar dah iyiydi. Ama İstanbul statü gereği sonuna kadar zorluyor. Kar yağışı devam ettikçe işler çok zor. Çalışanlar bile alana gelemiyor. Hatta kaptanlar ve kabin mürettebatı. Bu kış herkesi çok zorlayacak.
  • Bu gibi durumlarda dünyanın her yerinde iptaller yaşanıyor, yalnız eğer bu haber yetkililerin açıklamalarına göre yapılmışsa; havaalanı uçuşlara açık karşı meydanlarda hava kötü iptaller ondan ifadesi sıkıntılı bir ifade. Normaldekinden daha az sıklıkla iniş ve kalkışa izin veriyorsanız tabii ki iptaller olacaktır bunu böyle açıklamanız lazım zira hava muhalefetidir buna kimsenin itirazı olmaz. Tutupta İstanbul'da sorun yok demek gülünç bir açıklama oluyor o zaman havanın günlük güneşlik olduğu yerde bunu okuyan kişi ne düşünür.
  • Birde çalışanların halini düşünün... Kar yağışı ALLAH tan gelen bir şey. Uçak seferlerinin olmaması güzel bir şey çünkü önce yolcuların can güvenliği önemli olan...
Zarar gün geçtikçe büyüyor. Kara kış şirketlerin kabusu olmaya devam ediyor.

Atatürk Havalimanı'nın uçuşlara açık olmasına rağmen gidilecek meydanlarda yaşanan yoğun kar yağışı nedeniyle birçok havayolu şirketini iptal etti.

Yolculara uçuşlarından 3 saat önce çağrı merkezlerinden bilgi almaları söylenmesine rağmen birçok yolcu Atatürk Havalimanı'na uçuş olabilir ihtimaliyle gelmeye devam ediyor.

Havalimanı'na gelen yollarda da yoğun kar yağışı nedeniyle trafik sıkışıklığı yaşanırken, apronda da durum farksız...

De-icing sırası nedeniyle saatlerce kuyruk bekleyen uçaklar saatlerce rötara girmeye devam ediyor. 

Yaşanan iptallere rağmen 2 günlük süreçte 97.560 Dış Hat yolcusu  Atatürk Havalimanı'nı kullanırken, iç hatlarda bu sayı 56.956'da kaldı.



























İŞTE AHL'NİN SON HALİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 12 yıl önce
izlandadaki volkan olayinda bizim limanlardada buna benzer manzaralar vardi.. ama bir an önce askeri tip yataklar kuruldu, yolculara yiyecekler..icecekler(bedava) dagitildi, telefon hatlari arttirildi(arayan yolculari dogru yönlendirip havalimanina gelmelerini engellemek icin ), cocuklarla ilgilenen service ekipleri araliksiz görev yapti..vesaire.. acaba ahl de yolcular icin ne tür önlem alindi.. bilen yazsin lütfen merak ediyorum.. ahl service veya careteam leri nasil calisiyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
burada en çok zorluk çeken ve mağduriyet yaşayan yer personeli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
(XYZ) havayolları uçuyor!!!! siz neden uçmuyorsunuz??=&^+%+''^cv*/ sorsuna cevabı olan varmı lütfen yardımmmm !!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
acaba ahl tv diyorum olamazmi,suanki durumlari canli izlesek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bu durumu fırsat bilen ahl deki kafeler,flags deki rstorantlar fahiş fiyatla çay,kahve,yiyecek,su vs satmaya devam ediyorlar duyuyor musun ey mülki idare amiri,tav ı yönetenler????? yazıklar olsun bu kazanç haramdır çoluğunuzdan çoçuğunuzdan çıkacak bunların acısı..3,5 tl ye ufak su olur mu Allah tan korkun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
erken mesaiye çağırdılar ama gelebilmek için taksi bile bulamıyoruz.. nereyi arasak taksi yok diyo. servislerle bile nasıl gelecez merak ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bu kadar eziyete gerek yok insanlara. Havadurumu göz önünde bulundurulup havalimanını uçuşa kapatsalar dah iyiydi. Ama İstanbul statü gereği sonuna kadar zorluyor. Kar yağışı devam ettikçe işler çok zor. Çalışanlar bile alana gelemiyor. Hatta kaptanlar ve kabin mürettebatı. Bu kış herkesi çok zorlayacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bu gibi durumlarda dünyanın her yerinde iptaller yaşanıyor, yalnız eğer bu haber yetkililerin açıklamalarına göre yapılmışsa; havaalanı uçuşlara açık karşı meydanlarda hava kötü iptaller ondan ifadesi sıkıntılı bir ifade. Normaldekinden daha az sıklıkla iniş ve kalkışa izin veriyorsanız tabii ki iptaller olacaktır bunu böyle açıklamanız lazım zira hava muhalefetidir buna kimsenin itirazı olmaz. Tutupta İstanbul'da sorun yok demek gülünç bir açıklama oluyor o zaman havanın günlük güneşlik olduğu yerde bunu okuyan kişi ne düşünür.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Birde çalışanların halini düşünün... Kar yağışı ALLAH tan gelen bir şey. Uçak seferlerinin olmaması güzel bir şey çünkü önce yolcuların can güvenliği önemli olan...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000