25 Şubat 2011, Cuma 16:00:35

İSTANBUL-SIMFEROPOL UÇUŞLARI YAPILAMADI

Türk Hava Yolları'nın bugün yapılması planlanan İstanbul-Simferopol-İstanbul seferleri karşılıklı olarak iptal edildi.
  • 1994 yılında C-90 uçağıyla bir hava taksi görevinde yanlışlıkla mevcut pistlere parelel 3 ncü bir pist olan hava kuvvetleri pistine iniyorduk.buna radar ve biz sebep olduk.yine radarın ikaszıyla son anda ortadaki piste yönelerek inişimizi yaptık.Sonuç:1-şartlar VFR olsa bile son yaklaşmaya kadar IFR prosedürler(ILS-VOR-NDB) uygulanmalı2- Yaklaşma paternleri(STAR) tam uygulanmalıdır.Fokker-27
  • bizde zaten sürekli uzay mekiği ile uçuyoruz simferopole :))
  • Malesef sizin gibi öğrenmeyi körelten insanlarımız yüzünden öğrenememişiz. Bu durum kötü bir olay mı şimdi ? Lütfen yapmayalım böyle şeyler arkadaşlar.
  • Cahil cahil yorum yapmayin! O pisti SSCB uzay mekigi indirmek icin yapmisti. Biz de yapabilsek keske.
  • Hakikatende öyle hemen google earth ten baktım , herhalde oradaki çiftçiler daha dişli , arsaları vermemişler yada hükümet istimlak edememiş , Burada olsa donuna kadar alır bide borca sokarlar adamı :)
  • hayatımda gördüğüm en aptal pistlerden birine sahip simferopol havalimanı. önlü arkalı 2 pisti var. uçak teker koyduktan sonra uçağın terminal alanına gitmesi tam 20 dakika

Türk Hava Yolları'nın bugün gerçekleştireceği TK461 sefer ysayılı İstanbul-Simferopol uçuşu ile TK462 sefer sayılı Simferopol-İstanbul uçuşları karşılıklı olarak iptal edildi.

Uçuşların, Simferopol Havalimanı'ndaki aşırı rüzgar nedeniyle iptal edildiği öğrenildi. Edinilen bilgiye göre, hava şartlarının yarına kadar böyle devam edeceği seferlerin ancak yarından itibaren normale döneceği belirtildi.

©AirportHaber.com

İSTANBUL-SIMFEROPOL UÇUŞLARI YAPILAMADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 13 yıl önce
1994 yılında C-90 uçağıyla bir hava taksi görevinde yanlışlıkla mevcut pistlere parelel 3 ncü bir pist olan hava kuvvetleri pistine iniyorduk.buna radar ve biz sebep olduk.yine radarın ikaszıyla son anda ortadaki piste yönelerek inişimizi yaptık.Sonuç:1-şartlar VFR olsa bile son yaklaşmaya kadar IFR prosedürler(ILS-VOR-NDB) uygulanmalı2- Yaklaşma paternleri(STAR) tam uygulanmalıdır.Fokker-27

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bizde zaten sürekli uzay mekiği ile uçuyoruz simferopole :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Malesef sizin gibi öğrenmeyi körelten insanlarımız yüzünden öğrenememişiz. Bu durum kötü bir olay mı şimdi ? Lütfen yapmayalım böyle şeyler arkadaşlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Cahil cahil yorum yapmayin! O pisti SSCB uzay mekigi indirmek icin yapmisti. Biz de yapabilsek keske.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Hakikatende öyle hemen google earth ten baktım , herhalde oradaki çiftçiler daha dişli , arsaları vermemişler yada hükümet istimlak edememiş , Burada olsa donuna kadar alır bide borca sokarlar adamı :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
hayatımda gördüğüm en aptal pistlerden birine sahip simferopol havalimanı. önlü arkalı 2 pisti var. uçak teker koyduktan sonra uçağın terminal alanına gitmesi tam 20 dakika

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000