19 Eylül 2009, Cumartesi 08:22:05

İstanbul uçuşları Yunanistan'ı karıştırdı!

Yunanistan’da 4 Ekim erken genel seçimleri öncesi partiler arasındaki rekabet İstanbul yüzünden kızıştı.
  • Sadece Olimpic mi ucacak Istanbul-Atina arasinda. Rekabet iyidir. Özel sirketlerin de katilmasi kaliteyi yükselte bilir, fiayatlari da makul bir seviyeye düsürebilir(eger fiyatlar yüksekse).

Sosyalist PASOK ile merkez sağcı Yeni Demokrasi partileri arasındaki suçlama düellosunun nedeni İstanbul-Atina uçak seferleri. Geçen Mart ayında özelleştirilen Olimpik havayollarını satın alan MİG Holding’in Başkanı Andreas Vgenopulos, Yunan hükümetinin rakibi “Aegean Air” şirketine iltimaslı davrandığını öne sürdü.

Yunan Dışişleri Bakanlığı ile sivil havacılık teşkilatı yetkililerinden oluşan bir heyetin geçen haziranda İstanbul-Atina hattına THY ve Olimpik havayollarından başka şirketlere de sefer koyma imkanı sağlayan bir anlaşma imzaladıklarını, ancak açıklama yapmadıklarını belirtti. İstanbul-Atina hattında seferlere başlayan özel Aegean şirketinin mutabakattan haberdar olmasının şüphe yarattığını ifade eden Vgenopulos “herhalde Dışişleri’nin önünden geçerken tesadüfen duydular” dedi.

(Hürriyet)

İstanbul uçuşları Yunanistan'ı karıştırdı!

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Sadece Olimpic mi ucacak Istanbul-Atina arasinda. Rekabet iyidir. Özel sirketlerin de katilmasi kaliteyi yükselte bilir, fiayatlari da makul bir seviyeye düsürebilir(eger fiyatlar yüksekse).

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000