11 Eylül 2010, Cumartesi 14:41:08

Isparta, THY'den sefer istedi

Türk Hava Yolları (THY)'nın Isparta - İstanbul arasında haftada üç kez yapılan seferlerin 5 güne çıkarması istendi.
  • Mardin e istanbuldan gün de iki sefer bekliyoruz.Doluluk ordanı %85 90 larda.ve havaalanı kapancak diye bir soylenti varmış.Bakım için.Site yonetiminden ricamız konu hakkında bizi bilgilendirirse çok iyi olur.Tahminen 1 yıl kapanacakmış.Günde 3-4 uçak inip kalkıyor ve 3 büyük ile her gün defer var.
  • uçaklar boş gidip geliyo dahada ne seferi istemek kolay uçakları doldurun ilk önce sonra isteyin...
  • Uşak haftada 5 gün uçağı %90 dolduruyor. Ne zaman kafam esip bilet sayfasını açsam kontenjana 2 gibi sayılar yazıyor. Artık siteden mi kaynaklanır bilemem ama uşak bu yoğunlukla haftada 5 gün A319 alıyorsa ve sefer veya uçak büyüklüğü artmıyorsa 3 gün yarı dolu uçak çalışan ısparta için haftada 5 gün az bile... 10 gün istesinler :) sonra anadolujet ile denizli arasında olanlar olur. Demedi demeyin :) saygılar. Ucuyorum.com fatih64
  • Adem az bile demiş, dunyanın merkezi Isparta'ya en aşağı günlük 2 sefer yakışır... :) Dünyada uçacak yermi kalmadı???
  • Isparta halkı sadece istemeyi biliyor. Fakat iş uygulamaya gelince yoklar. Seferlerin durumuna baksınlar ondan son istesinler. Gerçi onlar ilk hattın açıldığı günden beri istiyorlar... Yazık gerçekten yazık THY'nin Ispartaya yaptıgı masraflara yazık... DEĞMEZ... Isparta uçuşları tamamen siyasi....
  • MEVCUT DURUMDA ISPART ELİNE SUNULAN YATI SEFERİ NİMETİNİ :%48 ORANINDA DOLDURABİLİYOR NEYMİŞ HAFTADA 5 GÜLDÜRMEYİN ALLAHAŞKINA.DUA ETSİNLER HAT KAPANMASIN.
  • seferı arttrtın demekle bu işler olmaz,sonucta bu bir ticarı bır ıs kar-zarar hesabı yapılır,dolluk oranlarına bakılır ve gereklı gorulurse zaten hıcbır istege gerek kalmaksızın sefer artısı yapılır
  • Zaten şu an 3 sefer yapılıyor haftada bunun doluluk oranı nedir acaba eğer full gidip full geliyorsa sefer sayısı arttırılabilir ancak doluluk oranı düşekse o zaman da sefer koymaya gerek yok derim..
Azine Turizm ve Seyahat Acentesi sahibi Adem Demiralay, Isparta Süleyman Demirel Havalimanı'ndan İstanbul'a düzenlenen uçak seferlerinin 5 güne çıkarılmasının ticaret ve iş dünyası açısından ciddi bir kolaylık sağlayacağını kaydetti. Sefer sayısının artması ile birlikte tur şirketlerinin de Isparta'ya olan ilgisinin artacağını savunan Demiralay, 'Isparta'ya şöyle bir baktığımızda gerçekten gezilecek, görülecek pek çok yerin olduğunu ve bizim de bunu ülkemize ve dünyaya tanıtmamız gerektiğini düşünüyoruz. İnsanların aklına turizm denince sadece deniz, güneş ve kum geliyor. Aslına bakarsanız turizm bundan ibaret değildir.' dedi.

Turizmin içerisine doğa turizmi, sağlık turizmi, yayla turizmi, inanç turizmi, kayak turizmi gibi birçok şeyi sokmanın mümkün olduğunu ifade eden Demiralay, bunların hepsinin Isparta'da mevcut olduğunu anlattı. Demiralay, turizm potansiyelini en iyi şekilde değerlendirmek için gerekli tanıtımı sağlayarak bütün yerli ve yabancı turistlerin Isparta'ya gelmesine katkıda bulunmaya çalıştıklarını aktardı. İnsanların tatil için gezip dinlenmek için artık tur acentelerini tercih ettiklerini ifade ederek, 'Biz de bütün bunları dikkate alarak bu sektörde adım adım ilerliyoruz. Acenteliğimizde bütün Türkiye ve dünyadaki otel zincirleri ve tatil merkezlerine ve uçaklara rezervasyon yapmaktayız.' diye konuştu.

Süleyman Demirel Havalimanı'ndan THY'nın uçak seferlerini yeniden başlatmasının Isparta turizmine bir artı sağladığını belirten Demiralay, 'İş ve turizm sektörü olarak haftada 3 gün olan uçak seferlerinin önümüzdeki aylardan itibaren haftada 5 güne çıkartılması ve birde doğu illerinden birisine haftada bir gün uçak seferi konulması talebinde bulunduk.' şeklinde konuştu.

(Turk.net)
Isparta, THY'den sefer istedi

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 14 yıl önce
Mardin e istanbuldan gün de iki sefer bekliyoruz.Doluluk ordanı %85 90 larda.ve havaalanı kapancak diye bir soylenti varmış.Bakım için.Site yonetiminden ricamız konu hakkında bizi bilgilendirirse çok iyi olur.Tahminen 1 yıl kapanacakmış.Günde 3-4 uçak inip kalkıyor ve 3 büyük ile her gün defer var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
uçaklar boş gidip geliyo dahada ne seferi istemek kolay uçakları doldurun ilk önce sonra isteyin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Uşak haftada 5 gün uçağı %90 dolduruyor. Ne zaman kafam esip bilet sayfasını açsam kontenjana 2 gibi sayılar yazıyor. Artık siteden mi kaynaklanır bilemem ama uşak bu yoğunlukla haftada 5 gün A319 alıyorsa ve sefer veya uçak büyüklüğü artmıyorsa 3 gün yarı dolu uçak çalışan ısparta için haftada 5 gün az bile... 10 gün istesinler :) sonra anadolujet ile denizli arasında olanlar olur. Demedi demeyin :) saygılar. Ucuyorum.com fatih64

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Adem az bile demiş, dunyanın merkezi Isparta'ya en aşağı günlük 2 sefer yakışır... :) Dünyada uçacak yermi kalmadı???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Isparta halkı sadece istemeyi biliyor. Fakat iş uygulamaya gelince yoklar. Seferlerin durumuna baksınlar ondan son istesinler. Gerçi onlar ilk hattın açıldığı günden beri istiyorlar... Yazık gerçekten yazık THY'nin Ispartaya yaptıgı masraflara yazık... DEĞMEZ... Isparta uçuşları tamamen siyasi....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
MEVCUT DURUMDA ISPART ELİNE SUNULAN YATI SEFERİ NİMETİNİ :%48 ORANINDA DOLDURABİLİYOR NEYMİŞ HAFTADA 5 GÜLDÜRMEYİN ALLAHAŞKINA.DUA ETSİNLER HAT KAPANMASIN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
seferı arttrtın demekle bu işler olmaz,sonucta bu bir ticarı bır ıs kar-zarar hesabı yapılır,dolluk oranlarına bakılır ve gereklı gorulurse zaten hıcbır istege gerek kalmaksızın sefer artısı yapılır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Zaten şu an 3 sefer yapılıyor haftada bunun doluluk oranı nedir acaba eğer full gidip full geliyorsa sefer sayısı arttırılabilir ancak doluluk oranı düşekse o zaman da sefer koymaya gerek yok derim..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000