13 Kasım 2009, Cuma 07:38:46

Isparta Havalimanı'na domuz gribi tedbiri

Isparta'da Domuz Gribi virüsüne karşı alınan tedbirler devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda uçuşlara başlanan Isparta Süleyman Demirel Havalimanı da Domuz Gribine karşı dezenfekte edildi...

Isparta Belediyesi vatandaşların yoğun olarak bulunduğu ve toplu taşımacılık yapan kurumları periyodik olarak dezenfekte ediyor. Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü şehir dışından gelebilecek virüse karşı şehirlerarası otogar, köy garajından sonra havalimanını da dezenfekte etti.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, son haftalarda ülkede baş gösteren ve hızla yayılarak ilerleyen Domuz Gribi virüsü için tüm önlemleri alma çabası içerisinde olduklarını belirterek, "Virüsün şehir dışından getirilmemesi için tüm gayretlerimizi gösteriyoruz. Başta şehirlerarası otogar olmak üzere köy garajını ve havalimanını periyodik olarak dezenfekte etmeye devam ediyoruz. Bununla birlikte halkın yoğun olduğu özel halk otobüsümüz ile birlikte yaya trafiğinin yoğun yaşandığı caddelerimizde de dezenfekte çalışmalarımız sürmektedir." dedi.

Isparta Süleyman Demirel Havalimanı'nda Türk Hava Yolları (THY) tarafından haftada 3 gün Isparta-İstanbul arası uçuşlar düzenleniyor.

Isparta Havalimanı'na domuz gribi tedbiri

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000