16 Şubat 2009, Pazartesi 07:43:37

İspanyollardan THY'ye tam not

Özbekistan'ın başkenti Taşkent'e gitmek üzere İstanbul'a gelen İspanya Turizm Gazetecileri ve Yazarları Federasyonu üyesi 20 basın mensubu, Türk Hava Yolları'nın (THY) hizmet kalitesini 'mükemmel' olarak değerlendirdi.
  • SN. KULCUR U TEBRIK EDERIM, DEVAMINI DILERIM..
  • Organizasyon nedeniyle Serdar beyi tebrik etmek gerekir. Tanitim acisindan basarili bir adimdir. ama ispanyol gazatecilerin ovgulerini yonetim saksakciligina dondurmeye gerek yok. Adamlar Temel Kotille beraber demec verirken zaten ne desinler, misafir edilmisler, ovecekler tabii.. Asil evlerine donup kendi basinlarinda yazdiklarinda gercek yorumlarini gorebiliriz.
  • iyi bir hava yoluna sahip bir ülkenin vatandaşlarına bu şekilde iyi bir intiba bırakmak Türkiyede sadece bir tek hava yoluna yakışır.yolun açık olsun T.H.Y.başarılar
  • "Ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil." demiş Konfüçyus. YOLUNUZ AÇIK OLSUN, BAŞARILAR...BLD.BŞK.YRD.A. ADAYI
  • Barselona Müdür Serdar Bey i tebrik ediyoruz. Farklılıgını burada da göstermiş.. Niyazi
  • Bunlar hep bu yonetimin basarisidir. BCN Muduru Serdar Bey i de bu basarili organizasyonu nedeni ile tebrik etmek gerek Birilerine de sormak gerek; Ne oldi? Rengin soldi?
  • Olumsuz haber çıktığında klavyeler sarılan malum zevatlar hep benzemeye çalışmak adına herşeyinizi feda ettiğiniz avrupalılardan övgü gelince neden susuyorsunuz çok merak ediyorum. Biraz şapkanızı önünüze alıp düşünün sevgili şirkette hasbel kader çalışıpda havayolu işletmecisi zanneden duayenler. Birileri bu işi sizden iyi biliyor bunu kabul edin.

THY Genel Müdürü Temel Kotil ile görüşen yabancı basın mensupları, İspanya seferlerinin artırılmasını talep etti. 
 
İspanya'dan, THY'nin Barselona Müdürü Serdar Külçür ile önceki akşam İstanbul'a gelen, İspanya Turizm Gazetecileri ve Yazarları Federasyonu üyesi gazete, TV, radyo ve dergilerde çalışan 20 basın mensubu, Taşkent'e hareketlerinden önce Atatürk Havalimanı'nda THY Genel Müdürü Doç. Dr. Temel Kotil ile görüştü. BTA'nın işlettiği Airport Otel'in toplantı salonunda Kotil ile bir araya gelen İspanyol basın mensupları, THY'nin uçuşlarından duydukları memnuniyeti dile getirdi. Özellikle koltuk aralıklarının geniş olması, Turkish Do&Co'nun ikramları ve hosteslerin güleryüzlü servislerinin THY'yi diğer havayollarından ayırdığına dikkat çeken basın mensupları, Türkiye-İspanya arasındaki haftada 24 olan sefer sayısının 50'ye çıkarılmasını talep etti.

İspanyol basınının övgü dolu sözleri karşısında oldukça sevinen Temel Kotil, 1-2 yıl içinde İspanya seferlerinin haftada 50'ye çıkarılabileceğini söyledi. Küresel kriz nedeniyle havayollarının çoğunlukla pazardan çekilme veya sefer azaltma stratejisi izlediğine dikkat çeken Kotil, "Güçlü altyapımızla krizi fırsata çevirip yatırımlara devam ediyoruz. Pazardan çekilme yerine sefer artırarak, daha da büyüyeceğiz. Gelecekle ilgili hiçbir endişe taşımıyoruz." dedi. Kotil, A 321 tipi 4 uçağın kabin içinin son teknoloji ile donatılmış A 330 tipi uçaklar gibi tasarlandığına dikkat çekerek, A 321 tipi uçakları İspanya hattında uçurarak bu pazara verdikleri önemi gösterdiklerini söyledi.

İspanya Turizm Gazetecileri ve Yazarları Federasyonu Başkanı Mariano Palacin, her yıl dünyanın ilginç turistik merkezlerine gezi düzenlediklerini ifade ederek, THY'nin İspanya'daki temsilcileri ile yakın ilişkileri nedeniyle İstanbul'a gelmeyi kararlaştırdıklarını bildirdi. THY uçuşlarından son derece memnun izlenimlerle ayrıldıklarını anlatan Palacin, "Her havayolunun belirli özellikleri vardır. THY deyince, hizmet kalitesi akla geliyor. THY, Türkiye için çok önemli bir değer." şeklinde konuştu.

Taşkent'te bir hafta gezi ve incelemelerde bulunacak İspanyol basını, daha sonra Türkiye'ye gelerek İstanbul'da 2 gün geçirecek. El Mundo ve El Pais gibi İspanya'nın önde gelen gazetelerinin yanında TV, radyo ve dergide yazar ve yorumcu olarak görev yapan basın mensupları, yabancı ülkelerde turizm ile ilgili kongreler de düzenliyor.
 

İspanyollardan THY'ye tam not

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 15 yıl önce
SN. KULCUR U TEBRIK EDERIM, DEVAMINI DILERIM..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Organizasyon nedeniyle Serdar beyi tebrik etmek gerekir. Tanitim acisindan basarili bir adimdir. ama ispanyol gazatecilerin ovgulerini yonetim saksakciligina dondurmeye gerek yok. Adamlar Temel Kotille beraber demec verirken zaten ne desinler, misafir edilmisler, ovecekler tabii.. Asil evlerine donup kendi basinlarinda yazdiklarinda gercek yorumlarini gorebiliriz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
iyi bir hava yoluna sahip bir ülkenin vatandaşlarına bu şekilde iyi bir intiba bırakmak Türkiyede sadece bir tek hava yoluna yakışır.yolun açık olsun T.H.Y.başarılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
"Ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil." demiş Konfüçyus. YOLUNUZ AÇIK OLSUN, BAŞARILAR...BLD.BŞK.YRD.A. ADAYI

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Barselona Müdür Serdar Bey i tebrik ediyoruz. Farklılıgını burada da göstermiş.. Niyazi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bunlar hep bu yonetimin basarisidir. BCN Muduru Serdar Bey i de bu basarili organizasyonu nedeni ile tebrik etmek gerek Birilerine de sormak gerek; Ne oldi? Rengin soldi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Olumsuz haber çıktığında klavyeler sarılan malum zevatlar hep benzemeye çalışmak adına herşeyinizi feda ettiğiniz avrupalılardan övgü gelince neden susuyorsunuz çok merak ediyorum. Biraz şapkanızı önünüze alıp düşünün sevgili şirkette hasbel kader çalışıpda havayolu işletmecisi zanneden duayenler. Birileri bu işi sizden iyi biliyor bunu kabul edin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000