14 Ekim 2008, Salı 10:44:18

İsmail Demir’den tarihi açıklama

Airport TV’de Sefa İnan’ın sunduğu Kara Kutu Programı’na konuk olan THY Teknik A.Ş Genel Müdürü İsmail Demir tarihi açıklamalarda bulundu. Yoğun ilgi gören programda izleyiciler İsmail Demir’e ilginç sorular yönelttiler.
  • Kara Kutu programınızı seyredemedim.Anlatanlar çok başarılı geçtiğini ve 2 saati aşkın bir sürede akıcı ve sıkıcı olmadığını söylediler.İnternetten izliyim dedim kitlendi.Sanırım çok kişi izlediğinden olsa gerek diye düşündüm.Lütfen Digitürke geçin.İnnaın çok kişi hala sizi seyredemiyor.
  • Sevgili Airporthaber yetkilileri dün geceki Kara Kutu programı müthişti. Özlediğimiz bir programdı iyiki varsınız. İşte havacılık kanalı bu olmalı. Tüm sorular sansürsüz olarak ortaya konabildi.Şahsen ben son derece büyük keyif aldım.Gerek programcı Sefa beyin konuya hakimiyeti ve kontra sorular yöneltmesi gerekse İsmail beyin bu profesyonel sorular ve SMS mesajları karşısında bocalaması gercekten son derece güzel görüntülere sahne oldu. Başarılar Airport TV bu sekilde içi dolu programlar görmek istiyoruz. Tebrikler.
  • iyi programdı ama kanalı geç açtığım için ve sürekli programımıza SMS ile katılabilirsiniz denipte SMS nosunu vermediğiniz için maalesef soru soramadım. SMS nosunu verdiklerinde ise programın bitmesine 5 dk. vardı... Temel KOTİL beyefendiyi de bekliyoruz, tabii katılırsa. İsmail Demir güzel konuştu ama okul mezunları ile ilgili sıkıntıları dile getirmedi...

Airport TV’de yayınlanan Kara Kutu Programı’nın ilk konuğu Türk Hava Yolları Teknik A.Ş’nin Genel Müdürü İsmail Demir oldu. Sefa İnan’ın sunduğu program izleyicilerden yoğun ilgi gördü. Yaklaşık iki saat süren programa SMS yolu ile katılan izleyiciler İsmail Demir’e merak ettikleri tüm soruları yönelttiler.

 

Sorulara açık yüreklilikle cevap veren İsmail Demir, Kara Kutu Programı’nı izleyen bir seyircinin şirkete çok sayıda uzman adı altında personel alınıp alınmadığını sormasına sinirlendi. İsmail Demir bu soruya “Gelsinler göstersinler kaç tane uzman almışım. Toplam 3 tane uzman aldık. Sadece muhalefet olsun diye böyle soruların önüme gelmesine üzülüyorum” dedi.

 

Teknik A.Ş Genel Müdürü İsmail Demir teknik bakım konusunda yeni açılımlar içinde olduklarını belirterek “Türk şirketlerinin yabancı ülkelerde bakım yapmalarının önüne geçmek için radikal bir karara imza attık. Bundan sonra bizimle uzun vadeli anlaşma yapan tüm şirketlerimize Türk Havayolları’na yaptığımız maliyetlerde bakım hizmeti vereceğiz” dedi.

 

 

İsmail Demir’den tarihi açıklama

Yorumlar

Stars ~ 15 yıl önce
Kara Kutu programınızı seyredemedim.Anlatanlar çok başarılı geçtiğini ve 2 saati aşkın bir sürede akıcı ve sıkıcı olmadığını söylediler.İnternetten izliyim dedim kitlendi.Sanırım çok kişi izlediğinden olsa gerek diye düşündüm.Lütfen Digitürke geçin.İnnaın çok kişi hala sizi seyredemiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mükemmel ~ 15 yıl önce
Sevgili Airporthaber yetkilileri dün geceki Kara Kutu programı müthişti. Özlediğimiz bir programdı iyiki varsınız. İşte havacılık kanalı bu olmalı. Tüm sorular sansürsüz olarak ortaya konabildi.Şahsen ben son derece büyük keyif aldım.Gerek programcı Sefa beyin konuya hakimiyeti ve kontra sorular yöneltmesi gerekse İsmail beyin bu profesyonel sorular ve SMS mesajları karşısında bocalaması gercekten son derece güzel görüntülere sahne oldu. Başarılar Airport TV bu sekilde içi dolu programlar görmek istiyoruz. Tebrikler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
so_far ~ 15 yıl önce
iyi programdı ama kanalı geç açtığım için ve sürekli programımıza SMS ile katılabilirsiniz denipte SMS nosunu vermediğiniz için maalesef soru soramadım. SMS nosunu verdiklerinde ise programın bitmesine 5 dk. vardı... Temel KOTİL beyefendiyi de bekliyoruz, tabii katılırsa. İsmail Demir güzel konuştu ama okul mezunları ile ilgili sıkıntıları dile getirmedi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000