15 Aralık 2010, Çarşamba 13:50:54

İŞÇİ BAHANE PARA ŞAHANE

AirportHaber Başyazarı Sefa İnan, Türk Hava Yolları - Sendika ve Muhalif Sendika arasındaki yaşananlara dikkat çekti. İşte İnan'ın köşe yazısı...
  • NE SENDİKASI O ZATEN YOK AMA YER İŞLETMEYİ YÖNETENLERİN ELİNE SAĞLIK SEN PERSONELİNE İŞ VEREMEZSEN YÖNETİMDE OTURANA PARA VERMEZ BİR YOLUNU BULUR ATAR ŞU AN YER İŞLETMEYİ DAHİLER YÖNETİYORYA.
  • saçmasapan konuşuyorsun yorum yapıyorsun işibilene birakın sefa bey
  • hala cıkar pesındesın bırak bu ıslerı sen kendı ısıne bak ıscılerın hak davasından elını cek artık herkes ne oldugunu cok ıyı bılıyor.
  • hem aidat ödüyoruz hemde başımıza birşey geldiğinde avukatlık ücretimi ödüyoruz? Allah aşkına biri cevaplasın yaa.....
  • HAVA-İŞ SENDİKAMIZ YER İŞLETME BAŞKANLIGI VE UÇUŞ İŞLETME BAŞKANLIGI ÇALIŞANLARI İŞTEN ATILIRKEN SEYİRCİ KALMIŞTIR...İŞTEN ATILAN ARKADAŞLARIMIZ İŞE İADE DAVASI AÇARKEN HAVA-İŞ ONLARDAN YÜKSEK MEBLAĞDA DAVA AÇMA ÜCRETİ İSTEMİŞTİR.ANLAMIYORUZ SİZ THY İŞÇİSİNİN SENDİKASINIMISINIZ ? YOKSA THY YÖNETİMİNİN Mİ?HAVA-İŞ SENDİKASINI BU TAVRINDAN DOOLAYI KINIYORUM...
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • Başkanım, hava-iş sendikasının geçmişini ve bugününü kimse senden iyi bilemez. Ayçin beyide çok iyi tanırsın. Vergisiz para muhabbetinde sana attığı kazığı unutmak mümkün değil. Seni işten çıkarttı sendikal muhalefeti yıktı. Ama yukarda Allah var sen rahat ol başkanım gün geldi.Kaçamazlar.Kıvıramazlar.Kıvırttırmayız sen rahat ol. Gözümüz açıldı için rahat olsun.
  • boş boş boş yazıyorsun bir ceviz kabugunu doldurmuyor
  • sefa bey yazmis oldugunuz yorumlariniza aynen katiliyorum hava is yonetimi ve avukati ne kadar isci kiyimi olursa kadar kazanc pesindeler yaziklar olsun
THY’de sular bir türlü durulmuyor.

Hava-İş Sendikası ve İşverenin imzaladıkları son toplu iş sözleşmesinde yer alan; işçi kıyımını özendirici hale getirmeye yönelik 8.madde daha çok can yakacağa benziyor.

Toplu İş Sözleşmesi imzalandıktan hemen sonra; çalışanlar, alacakları aylıkların ve farklarının hesabı içerisindeyken, bu, Hava-İş kökenli talihsiz 8.maddeyi bulup, 31 Mayıs 2010 tarihinde yayınlanan “THY’de Son tango” ve başlıklı yazıma konu yapmış, çalışanlara neler getireceği hakkında sendikayı ve üyelerini uyarmaya çalışmıştım.

Gelişen olaylar üzerine, daha sonra 20 Eylül 2010 tarihinde; “THY’de danışıklı dövüş” başlıklı köşe yazımı yazmak zorunda kaldım.

Anımsarsınız; Genel Kurul’da alınan, aidat alınmamasına yönelik karara, ayrıca tüm çalışanların itirazına karşın, Sendika’nın birikmiş aidatları almasını, “Hava-İş te delegelere katakulli” başlıklı makalemle sert bir dille eleştirmiştim.

AirportHaber Başyazarı Sefa İnan'ın köşe yazısını okumak için  TIKLAYINIZ
İŞÇİ BAHANE PARA ŞAHANE

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 13 yıl önce
NE SENDİKASI O ZATEN YOK AMA YER İŞLETMEYİ YÖNETENLERİN ELİNE SAĞLIK SEN PERSONELİNE İŞ VEREMEZSEN YÖNETİMDE OTURANA PARA VERMEZ BİR YOLUNU BULUR ATAR ŞU AN YER İŞLETMEYİ DAHİLER YÖNETİYORYA.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
saçmasapan konuşuyorsun yorum yapıyorsun işibilene birakın sefa bey

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
hala cıkar pesındesın bırak bu ıslerı sen kendı ısıne bak ıscılerın hak davasından elını cek artık herkes ne oldugunu cok ıyı bılıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
hem aidat ödüyoruz hemde başımıza birşey geldiğinde avukatlık ücretimi ödüyoruz? Allah aşkına biri cevaplasın yaa.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
HAVA-İŞ SENDİKAMIZ YER İŞLETME BAŞKANLIGI VE UÇUŞ İŞLETME BAŞKANLIGI ÇALIŞANLARI İŞTEN ATILIRKEN SEYİRCİ KALMIŞTIR...İŞTEN ATILAN ARKADAŞLARIMIZ İŞE İADE DAVASI AÇARKEN HAVA-İŞ ONLARDAN YÜKSEK MEBLAĞDA DAVA AÇMA ÜCRETİ İSTEMİŞTİR.ANLAMIYORUZ SİZ THY İŞÇİSİNİN SENDİKASINIMISINIZ ? YOKSA THY YÖNETİMİNİN Mİ?HAVA-İŞ SENDİKASINI BU TAVRINDAN DOOLAYI KINIYORUM...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Başkanım, hava-iş sendikasının geçmişini ve bugününü kimse senden iyi bilemez. Ayçin beyide çok iyi tanırsın. Vergisiz para muhabbetinde sana attığı kazığı unutmak mümkün değil. Seni işten çıkarttı sendikal muhalefeti yıktı. Ama yukarda Allah var sen rahat ol başkanım gün geldi.Kaçamazlar.Kıvıramazlar.Kıvırttırmayız sen rahat ol. Gözümüz açıldı için rahat olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
boş boş boş yazıyorsun bir ceviz kabugunu doldurmuyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
sefa bey yazmis oldugunuz yorumlariniza aynen katiliyorum hava is yonetimi ve avukati ne kadar isci kiyimi olursa kadar kazanc pesindeler yaziklar olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000