29 Ocak 2012, Pazar 13:56:09

İRLANDA'DA THY SESLERİ

THY, İrlanda'da bu yıl yapılacak 12 golf turnuvasının ana sponsoru oldu. İrlanda'nın önemli turizm etkinliklerinden Holiday World Show 2012 Dublin'de açıldı.
  • Bir yorum yapmak lazim. Ilk olarak Irlanda ve Irlandaliyi tanimayanlar yazmis. Manchester Dublin in karsi kiyisi olup, Irlandali ManU taraftari fanatiktir, Irlanda 1.ligi ile hemen hemen hic ilgilenmezler, hafta sonlari Oldtraforda mac izlemeye giderler. Bir diger konu ise Golf un nasil bir sektor oldugu ve Turkiye disindaki cok genis kitlelere hitap ettiginin bilinmemesi. Ozellikle Irlandalilar bu sporu cok sever ve cesitli ulkelere bunun icin (Tr/Antalya yeni trenddir) seyahat ederler. Golf sponsorluguna gelincede helal olsun diyorum, bu sponsorluklar icin para degil network gerekir, bazi seyleri parayla yapamazsiniz.
  • SADECE OMURİLİK FELÇLİERİ DERNEĞİ DEĞİL ŞEHİT VE GAZİLER DERNEĞİ VE ORDU MİLLİ TAKIMINA DA SPONSOR OLMADILAR...
  • çalışanlara ne zaman sponsor olacaksınız..... bilerek uzattınız tis sürecini. yazık çok yazık
  • Yakında sağlam bir yere atanır.Şirketi zarara uğratan takdir ediliyor zaten.
  • İRLANDALILAR TAKIM KONUSUNDA OLDUKÇA TUTUCULARDIR VEDE DUBLIN ÇEVRESİNDEKİLERİN ÇOGU MANCHESTER UNITED TAKIMINDAN HİÇ HOŞLANMAZ...AFERİN BU ORGANİZASYONU YAPANA KAŞ YAPARKEN GÖZ ÇIKARMAK BUDUR...
  • bilerek zarara uğratılıp yakın zamanda özelleştirilecek gibime geliyor.
  • İYİCİNE ŞAŞIRDINIZ ARTIK,YOLDAN GEÇEN ADAMADA SPONSOR OLUN BEDAVA UÇURUN ÜZERİNİDE PARA VERİN.KİM CİDDİYE ALIR ;İRLANDADAKİ GOLF TURNUVASINI BELLİKİ BU İŞ YİNE THY DE BİR İŞGÜZARIN ESERİ.THY İÇİN KATKI SAGLAYAN 3 SPOSORLUK VAR BARCELONA VE MAN U FUTBOL TAKIMLARI BİRDE EURO LEAGUE SPONSORLUGU BU 3 Ü DIŞINDA (MİLLİ TAKIMLAR HARİÇ ) SPOR KOLUNDAKİ HER SPONSORLUKTAN ÇEKİLSİNLER ACİL...İŞGÜZARLARIN LAFINIDA DİNLEMESİNLER...ÖYLE GEREKLİ GEREKSİZ HERŞEYE SPONSOR OLUNMAZ..SADECD BÜYÜK REKLAM GETİRECEK TAKIMLARA OLUNUR...
  • Hep diyorum koyun Irlandanin batisindaki Knock Havaalanindan yazin haftanin her gunu ucak, dolmazsa bos koltuklarin parasi benden. 2 ayda bir DUB-IST-DUB ucuyorum, doluluk %90-95. Golf turnuvasinada sirf Irlanda diye bakmayin, Irlanda demek Amerikanin dogu kiyisi demek, Iskocya demek, Galler demek, Guney Afrika demek, Avustralya demk. Ne demek istedigimi arif olan anlar
  • irlanda/dublin en zararda olan hatlardan biri.bu sponsorluklara kim karar veriyor,getirisi ne,diger havayollari aptalmi?niye onlar olmuyor,yine kimlere kiyak yapiliyor vatandasin vergileriyle,yaziktir,gunahtir,hic mi bu kurumu denetleyen birileri yok.
  • Ya verin bir sponsorlukta Ermenistan ve kıbrıs rum futbol takımılarınada ,içimizin yağları erisin...böyle yavaş yavaş olmuyor.
RDS Simmonscourt sergi salonundaki üç günlük tatil fuarı, kapılarını bu yıl 23. kez dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen turizmcilere açtı.

Türkiye'yi, Londra Büyükelçiliği Kültür ve Tanıtma Müşavirliği ile Türk Hava Yolları (THY) Dublin Müdürlüğü'nün temsil ettiği fuarda, THY ile İrlanda'daki en büyük golf turnuvalarını düzenleyen Golf Digest Ireland yetkilileri arasında sponsorluk anlaşması da imzalandı. İngiliz futbol devi Manchester United'ın da resmi sponsoru olan THY, takımın İrlandalı taraftarları için fuar alanında bir de sürpriz hazırladı.

Fuarı gezen İrlandalı futbolseverler, ayrı bir stant üzerinde Manchester Unitedlı oyuncuların büyük maketleriyle karşılaşıyor ve onlarla fotoğraf çektirebiliyor.

İrlanda'nın tanıtımı için fuar alanında boy gösteren Kelt ve Viking kostümlü animatörlerin de renk kattığı Holiday World Show, bu akşam sona erecek. Fuarı, 50 binin üstünde kişinin ziyaret etmesi bekleniyor. (Yeni Şafak)
İRLANDA'DA THY SESLERİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Misafir ~ 12 yıl önce
Bir yorum yapmak lazim. Ilk olarak Irlanda ve Irlandaliyi tanimayanlar yazmis. Manchester Dublin in karsi kiyisi olup, Irlandali ManU taraftari fanatiktir, Irlanda 1.ligi ile hemen hemen hic ilgilenmezler, hafta sonlari Oldtraforda mac izlemeye giderler. Bir diger konu ise Golf un nasil bir sektor oldugu ve Turkiye disindaki cok genis kitlelere hitap ettiginin bilinmemesi. Ozellikle Irlandalilar bu sporu cok sever ve cesitli ulkelere bunun icin (Tr/Antalya yeni trenddir) seyahat ederler. Golf sponsorluguna gelincede helal olsun diyorum, bu sponsorluklar icin para degil network gerekir, bazi seyleri parayla yapamazsiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
SADECE OMURİLİK FELÇLİERİ DERNEĞİ DEĞİL ŞEHİT VE GAZİLER DERNEĞİ VE ORDU MİLLİ TAKIMINA DA SPONSOR OLMADILAR...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
çalışanlara ne zaman sponsor olacaksınız..... bilerek uzattınız tis sürecini. yazık çok yazık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Yakında sağlam bir yere atanır.Şirketi zarara uğratan takdir ediliyor zaten.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
İRLANDALILAR TAKIM KONUSUNDA OLDUKÇA TUTUCULARDIR VEDE DUBLIN ÇEVRESİNDEKİLERİN ÇOGU MANCHESTER UNITED TAKIMINDAN HİÇ HOŞLANMAZ...AFERİN BU ORGANİZASYONU YAPANA KAŞ YAPARKEN GÖZ ÇIKARMAK BUDUR...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bilerek zarara uğratılıp yakın zamanda özelleştirilecek gibime geliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
İYİCİNE ŞAŞIRDINIZ ARTIK,YOLDAN GEÇEN ADAMADA SPONSOR OLUN BEDAVA UÇURUN ÜZERİNİDE PARA VERİN.KİM CİDDİYE ALIR ;İRLANDADAKİ GOLF TURNUVASINI BELLİKİ BU İŞ YİNE THY DE BİR İŞGÜZARIN ESERİ.THY İÇİN KATKI SAGLAYAN 3 SPOSORLUK VAR BARCELONA VE MAN U FUTBOL TAKIMLARI BİRDE EURO LEAGUE SPONSORLUGU BU 3 Ü DIŞINDA (MİLLİ TAKIMLAR HARİÇ ) SPOR KOLUNDAKİ HER SPONSORLUKTAN ÇEKİLSİNLER ACİL...İŞGÜZARLARIN LAFINIDA DİNLEMESİNLER...ÖYLE GEREKLİ GEREKSİZ HERŞEYE SPONSOR OLUNMAZ..SADECD BÜYÜK REKLAM GETİRECEK TAKIMLARA OLUNUR...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Hep diyorum koyun Irlandanin batisindaki Knock Havaalanindan yazin haftanin her gunu ucak, dolmazsa bos koltuklarin parasi benden. 2 ayda bir DUB-IST-DUB ucuyorum, doluluk %90-95. Golf turnuvasinada sirf Irlanda diye bakmayin, Irlanda demek Amerikanin dogu kiyisi demek, Iskocya demek, Galler demek, Guney Afrika demek, Avustralya demk. Ne demek istedigimi arif olan anlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
irlanda/dublin en zararda olan hatlardan biri.bu sponsorluklara kim karar veriyor,getirisi ne,diger havayollari aptalmi?niye onlar olmuyor,yine kimlere kiyak yapiliyor vatandasin vergileriyle,yaziktir,gunahtir,hic mi bu kurumu denetleyen birileri yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Ya verin bir sponsorlukta Ermenistan ve kıbrıs rum futbol takımılarınada ,içimizin yağları erisin...böyle yavaş yavaş olmuyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000