14 Haziran 2014, Cumartesi 15:15:07

THY BİLETLERİ EN DÜŞÜK FİYATTAN SATACAK

Dışişleri Bakanlığı, THY'nin Irak'tan gerçekleştirdiği seferlerde uçak tiplerini büyüttüğünü, biletleri de en düşük tarifeden ücretlendirdiğini bildirdi.
  • Airbus A380 ilk Türkiye getirmek istiyorum bunun icin bana 1 bir yatırımcı destek çıkarsa sene 2015 sonunda Türkiye'de
  • laf başı geldiği zaman özel şirketiz, bu şirketin ceosu yokmu niye dışişleri açıklama yapıyor
  • HANIMEFENDİLER , BEYEFENDİLER THY NİN IRAK UÇAKLARI ŞU AN BOŞ GELİP GİDİYOR, ÖYLE HABERLERDE YAZDIĞI GİBİ TALEP FİLAN YOK.UÇAK BİLETLERİ ZATEN EN UCUZ SINIFTAN SATILIYOR BUNA RAĞMEN UÇAKLAR HALEN BOŞ...BİLGİ MAKSADI İLE YAZAYIM DEDİM...
  • Yunanlılarda varmış önce siz yunanlıları kurtarın yabancı avrupa birliği yalakaları!!!
  • Bi zahmet olacak ..
  • İzmir ankara istanbul arasında 333-777 gönderceğine şuanda 380 olsa gönderse dolar. Bölgede inşaat firmasıyız ve çalışanlarımızı karayolu ve havayolu olarak gönderiyoru
  • "kimse thynin gucunu test etmeye calismasin"
  • Bugünden itibaren Bağdat seferleri A333 uçaklarıyla yapılmaya başlandı.

Dışişleri Bakanlığı, THY'nin, Bağdat, Basra, Necef, Süleymaniye ve Erbil havalimanlarından gerçekleştirdiği normal seferlerin devam etmesi, tarifeli seferler için kullanılan mevcut uçak tiplerinin büyütülerek daha fazla yolcu taşınması, ihtiyaç duyulması halinde ek seferler gerçekleştirilmesi ve uçak biletlerinin mümkün olan en düşük tarifeden ücretlendirilmesi kararlarını uygulamaya geçirdiğini belirtti.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, Irak’ta son dönemde yaşanan gelişmeler ve güvenlik durumundaki hızlı kötüleşme hakkında bakanlık tarafından düzenli olarak her gün açıklama yapılarak kamuoyunun bilgilendirileceğinin dün Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu tarafından ifade edildiği hatırlatıldı.

Irak’ın Musul vilayetinde 6 Haziran’da başlayan çatışmalar nedeniyle, Uluslararası Göç Örgütü verilerine göre sadece geçen hafta içinde Musul’dan yaklaşık 500 bin kişinin ülkenin nispeten sakin bölgelerine göç ettiği belirtilen açıklamada, şehirde hastanelere erişim sağlanamadığı, içme suyu ve gıda ihtiyacının arttığı ve Kerkük, Selahaddin, Diyala ve Anbar vilayetlerindeki pek çok yerleşim yeri civarında çatışmaların devam ettiği vurgulandı.

UÇAK TİPLERİ BÜYÜTÜLDÜ
Irak’taki mevcut istikrarsızlığın Türk vatandaşları üzerindeki etkisinin mümkün olduğunca asgari düzeyde olabilmesi için gayret gösterildiği ifade edilen açıklamada, Irak’ta görev yapan diplomatik ve konsüler temsilciliklerdeki resmi verilere göre, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) dışında kalan 15 vilayette 7 ila 10 bin arasında Türk vatandaşının bulunduğunun tahmin edildiği bildirildi. IKBY içinde ise 110 bin civarında Türk vatandaşının ikamet izni olduğu, geçici sürelerle giden veya turist olarak giriş yapıp bu ülkede çalışan vatandaşların sayısına ilişkin sağlıklı bilgi bulunmadığı belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Dün bakanlığımızca yapılan güvenlik duyurusunda kayıtlı unsurlar geçerliliğini korumakta olup, Musul, Kerkük, Selahattin, Diyala, Anbar ve Bağdat’ta bulunan vatandaşlarımızın can güvenlikleri bakımından her koşulda müteyakkız bulunarak, mümkün olan en kısa sürede bu vilayetlerden ayrılmaları ve bu vilayetlere seyahat etmekten kaçınmaları kuvvetle tavsiye edilmektedir. Gelişmelerin seyrine göre söz konusu duyuruda gerekli güncellemelerde bulunulacaktır.

Vatandaşlarımızın Irak’tan ülkemize rahatlıkla geri dönebilmeleri amacıyla, THY, Bağdat, Basra, Necef, Süleymaniye ve Erbil Havalimanlarından gerçekleştirdiği normal seferlerin devam etmesi, tarifeli seferler için kullanılan mevcut uçak tiplerinin büyütülerek daha fazla yolcu taşınması, ihtiyaç duyulması halinde ek seferler gerçekleştirilmesi ve uçak biletlerinin mümkün olan en düşük tarifeden ücretlendirilmesi kararlarını alarak uygulamaya geçirmiştir."

Açıklamada, 11 Haziran’dan bu yana alıkonulan Musul Başkonsolosluğu personeli ile Musul’un Geyara ilçesinde tutulan Türk firması çalışanı 31 şoförün en kısa sürede, sağ salimen Türkiye'ye dönmelerinin sağlanması için de devletin tüm imkanlarının seferber edildiği vurgulandı.

Konuya ilişkin gerekli çalışmaların hassasiyetle sürdürüldüğüne dikkat çekilen açıklamada, "Irak’ta alıkonulan vatandaşlarımıza ilişkin çok sayıda dost ülke tarafından yapılan ve ülkemizle dayanışma içinde olunduğu mesajına yer verilen açıklamalar memnuniyetle izlenmektedir" denildi.

THY BİLETLERİ EN DÜŞÜK FİYATTAN SATACAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Airbus A380 ilk Türkiye getirmek istiyorum bunun icin bana 1 bir yatırımcı destek çıkarsa sene 2015 sonunda Türkiye'de

Yanıtla

Kalan karakter 1000
777 ~ 10 yıl önce
laf başı geldiği zaman özel şirketiz, bu şirketin ceosu yokmu niye dışişleri açıklama yapıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
UÇAKLAR BOŞ ~ 10 yıl önce
HANIMEFENDİLER , BEYEFENDİLER THY NİN IRAK UÇAKLARI ŞU AN BOŞ GELİP GİDİYOR, ÖYLE HABERLERDE YAZDIĞI GİBİ TALEP FİLAN YOK.UÇAK BİLETLERİ ZATEN EN UCUZ SINIFTAN SATILIYOR BUNA RAĞMEN UÇAKLAR HALEN BOŞ...BİLGİ MAKSADI İLE YAZAYIM DEDİM...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Yunanlılarda varmış önce siz yunanlıları kurtarın yabancı avrupa birliği yalakaları!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
urfair ~ 10 yıl önce
sen türk degilsin heralde arkadaş sen anadın onu
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bi zahmet olacak ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
İzmir ankara istanbul arasında 333-777 gönderceğine şuanda 380 olsa gönderse dolar. Bölgede inşaat firmasıyız ve çalışanlarımızı karayolu ve havayolu olarak gönderiyoru

Yanıtla

Kalan karakter 1000
davutoglu ~ 10 yıl önce
"kimse thynin gucunu test etmeye calismasin"

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ok ~ 10 yıl önce
Eeee yani?
Ata Üren ~ 10 yıl önce
:D adamsın kardeşim
yani ~ 10 yıl önce
yani globally fosssss
Okuyucu ~ 10 yıl önce
Bugünden itibaren Bağdat seferleri A333 uçaklarıyla yapılmaya başlandı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000