30 Ocak 2012, Pazartesi 09:20:00

İPTALLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR

Atatürk Havalimanı’nda yaşanan sefer iptalleri yolcuları çileden çıkartıyor. Yolcular iptal edilen seferlerden dolayı perişan olurken, biletleri THY tarafından değiştiriliyor. Bu arada sefer iptalleri bagaj kayıplarına neden oluyor.
  • Arkadaşlar Sivas neden iptalki ,havaalanının yeri yüksekmişte ,buzlanma oluyormuşta.sivas kışın çalışmayacakmı ya.
  • son resim,yeni turkiye baharini gosteriyor,artik guc onlarda,gecmis olsun ey halkim
  • uçmayan bir yolcunun bagajı karsı ıstasyona gönderılmez.sistem zaten vermez. bu hava durumu olayını bari TGS ye baglamayın
  • İptallerin bir cogu kulecilerin eyleminden dolayı oluyormus dogru mu?
  • yine globalyyy fossssss
  • Anlamadığım birşey var,acaba neden Sivas uçuşu iptal oldu.Sivas'da hava gayet güzel ve bir problem yok.Bir çok uçak gecikmelide olsa havalanıken neden Sivas iptal.Bilen varsa sebebini söylebilirmi?
Yoğun kar yağışı uçak seferlerinin kısmen iptal edilmesine neden olurken Atatürk Havalimanı’nda kar mücadelesi aralıksız devam ediyor. Karşı meydanlardaki olumsuz hava koşulları nedeniyle birçok sefer iptal edilirken, havalimanında seferlerin iptal edilmesinden dolayı yolcu yoğunluğu yaşanıyor.

Bilet işlemlerini yaptıran yolcuların son dakikada yaşanan iptallerden dolayı moralleri bozulurken, bazı seferler değişik meydanlara yönlendiriliyor. Adıyaman seferi iptal edilince bazı yolcular Diyarbakır’a gitmek istedi. Bu yolcularla diğer Adıyaman yolcularının bagajları birbirine karıştı. İngiltere’den gelip Adıyaman’a gitmek isteyen yolcuların bagajları Diyarbakır’a gönderildi. Bagaj kayıplarından dolayı TGS zor anlar yaşarken, yolcular kayıp eşya bürosunun yolunu tuttular.

Öte yandan Atatürk Havalimanı’nda hava trafiğinin aksamaması için aralıksız çalışma sürdürülüyor. Uçakların kalkışından sorun yaşanmazken, iniş trafiğinde hafif aksamalar meydana geliyor.

©AirportHaber.com
















İPTALLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 12 yıl önce
Arkadaşlar Sivas neden iptalki ,havaalanının yeri yüksekmişte ,buzlanma oluyormuşta.sivas kışın çalışmayacakmı ya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
son resim,yeni turkiye baharini gosteriyor,artik guc onlarda,gecmis olsun ey halkim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
uçmayan bir yolcunun bagajı karsı ıstasyona gönderılmez.sistem zaten vermez. bu hava durumu olayını bari TGS ye baglamayın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
İptallerin bir cogu kulecilerin eyleminden dolayı oluyormus dogru mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
yine globalyyy fossssss

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Anlamadığım birşey var,acaba neden Sivas uçuşu iptal oldu.Sivas'da hava gayet güzel ve bir problem yok.Bir çok uçak gecikmelide olsa havalanıken neden Sivas iptal.Bilen varsa sebebini söylebilirmi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000