27 Ekim 2016, Perşembe 09:45:31

İntiharın arkasında ihanet mi var?

Türk Hava Yolları’nın 6 yıllık kabin memuru 31 yaşındaki Eda Özdemir’in, ABD New York’ta yaşamına son vermesinin altından aşk acısı çıktı.
  • Eda kizima Allahtan rahmet, ailesine sabirlar diliyorum. Cok acı. Bir anne olarak benim de icim yaniyor. Erkek olmakla adam olmak ayni sey degil. Bunu idrak edemeyecekseniz kizlarimizdan uzak durun. Onlarin duygulariyla oynamayin. Sahip cikamayacaksaniz oyalamayin, hayallerini yikmayin. Allah yaniniza birakmayacaktir.
  • İnsan olmak böyle bir olay karşısında üzülmeyi varsa hayır komuşmayı yoksa da sessiz kalmayı gerektirir. Genç bir kız ne şekilde olursa olsun vefat ettiyse buna gözyaşı dökülür. Müslüman ahlakı bunu gerektirir. Kuran'dan, Sünnetten, Hz. Peygamber'in şefkatli ruh halinden kopmuş bir neslin son hali işte buradaki yorumları netice veriyor. Hasan Basri güzel demiş: "Siz sahabeyi görseydiniz deli zannederdiniz, onlar sizi görseydi kafir zannederdi."
  • Kokpite her km girememeli. Farklı plan yapacak olanlar olabilir.
  • Yorumlar sayfasındaki like ve dislike butonlarına onay hanesi getirin lütfen yorumları okurken iki kez yanlışlıkla dislike yaptım. Ayrıca THY'nin değerli çalışanı bu kardeşimize Allahtan rahmet dilerim.Yaptığı hata kendine sadece kendine zarar vermedi tüm meslektaşlarını da etkiledi diye düşünüyorum.Çok üzücü ama vatandaş olarak zor günlerde birbirimize destek olmayı unuttuk. Keşke bu takıntı yaptığı olayları atlatmasına yardımcı olcak güçlü arkadaşlara sahip olabilseymiş.THY ve havacılık camiası başınız sağolsun.
  • PEGASUS ta bir arkadaş vardı A.A diye... emin olmadığım için tam ismini yazamıyorum.. en son hangi bölüme geçti bilemiyorum
  • Bu haber için keşke yorum kısmı kapatılsaydı.. anlık ruh halini bilemeyiz, aklı başında mıydı değil miydi bilmiyoruz. Allah günahlarını affetsin, mekanı cennet olsun. Hiç tanımıyorum ama bundan baskasını söylemek kimseye düşmez.
  • Cok aci ce zor durum. Allah sabirlar versin insallah :(
  • Bir kadının veya kızın hayatındaki en değerli erkek babası ve abisi olmalı diğer alayanı salla gitsin....
  • Bu kadar taş kalpli insanın içinde kimbilir nasıl çaresiz hissetti bir yol aradıda bulamadı.Allah sevdiklerine sabırlar versin..
  • açıkçası airport haber'e yorumların çirkinliğinden uzak kalmak için zaten girmiyordum ancak önce merhume'ye Allahtan rahmet kederli ailesine başsağlığı dilerim. çok kısa bir şey diyeceğim. burada yazılanları ciddiye almayın ve her yoruma yanıt vermeye çalışmayın. birileri tabiki insani duygulardan ve erdemden, rahmetli birinin ardından sadece iyi konuşulmasını ya da sadece başsağlığı dilenmesi gerektiğinden

Türk Hava Yolları’nın 6 yıllık kabin memuru 31 yaşındaki Eda Özdemir’in, ABD New York’ta yaşamına son vermesinin altından aşk acısı çıktı. İstanbul-New York seferi için gittiği kentte kaldığı otelin tuvaletinde kendini asarak yaşamına son veren Özdemir’in bir yakını, genç kadının 17 ay önce biten ilişkisinin ardından yaşadığı travmayı atlatamadığını, ölmeden 3 saat önce de eski arkadaşıyla yazıştığını ve onu özlediğini söylediğini belirtti.

Habertürk Gazetesi'nden Öznur Karslı'ya konuşan yakın bir akrabası, 6 yıl önce Ankara’dan İstanbul’a giderek THY’de çalışmaya başlayan Özdemir’i ölüme götüren süreci şöyle anlattı: “Eda İstanbul’da tek başına yaşıyordu, maddi sorunu yoktu. Kız kardeşi de THY’de hosteslik yapıyor, bir de yeğeni var. Yeğenini bile 15 gündür görmeye gitmemiş, 1 aydır ailesinin telefonlarına çıkmamış.

ÇOK MUTSUZDU, PLAN YAPTIĞI BELLİ

17 ay önce nişanlısından ayrılmıştı. 4 yıllık bir ilişkiydi. Nişanlandıkları gün erkek arkadaşının telefonunda bir başka kadının mesajlarını görmüş. O olaydan sonra da ilişkileri bitti. Yine de ara sıra görüşüyorlardı dost olarak. Bu intihar kararını bir gecede aldığını sanmıyorum. Son zamanlarda çok mutsuzdu. Bir plan yaptığı belli.

ARAYIP ‘ÖZLEDİM’ DEMİŞ

‘Ölümümden kimse sorumlu değildir’ diye bir de not bırakmış. Polisin elinde olduğu için notu tam öğrenemedik. Ölmeden 3 saat önce eski erkek arkadaşıyla yazışmış, onu özlediğini söylemiş. Bir hafta önce sabaha karşı 4’te aramıştı beni, hayatın kendisine ağır geldiğini söyledi. Telefonda 2 saat konuştuk. Yaşadığı travmayı kaldıramadığını düşünüyorum. Eski nişanlısı da şoka girmiş durumda.”

İntiharın arkasında ihanet mi var?

Yorumlar Tüm Yorumlar (124)

Bir anne ~ 7 yıl önce
Eda kizima Allahtan rahmet, ailesine sabirlar diliyorum. Cok acı. Bir anne olarak benim de icim yaniyor. Erkek olmakla adam olmak ayni sey degil. Bunu idrak edemeyecekseniz kizlarimizdan uzak durun. Onlarin duygulariyla oynamayin. Sahip cikamayacaksaniz oyalamayin, hayallerini yikmayin. Allah yaniniza birakmayacaktir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İnsan ~ 7 yıl önce
İnsan olmak böyle bir olay karşısında üzülmeyi varsa hayır komuşmayı yoksa da sessiz kalmayı gerektirir. Genç bir kız ne şekilde olursa olsun vefat ettiyse buna gözyaşı dökülür. Müslüman ahlakı bunu gerektirir. Kuran'dan, Sünnetten, Hz. Peygamber'in şefkatli ruh halinden kopmuş bir neslin son hali işte buradaki yorumları netice veriyor. Hasan Basri güzel demiş: "Siz sahabeyi görseydiniz deli zannederdiniz, onlar sizi görseydi kafir zannederdi."

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km intiharları:( ~ 7 yıl önce
Kokpite her km girememeli. Farklı plan yapacak olanlar olabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 7 yıl önce
Sanki germanwings'i çakan kabin amiriydi
Type rate: 737 ~ 7 yıl önce
Bu ne diyo ....? CRM bozuk olan, kaptan olmus ADAM olamamis varlik.
Germanwings ~ 7 yıl önce
Medya ne yazarsa ona inanırsınız. Sen geç germanwings olayını. Kabinde personel devir hızı son derece yüksek. Sizler de yılda bir kere en azından mental muayeneye tabi olmalısınız. Ne olduğu belli olmayan bir sürü adam var kokpite girip çıkan.
SİZİN ~ 7 yıl önce
Önlecikle sizin tip müdürlüğüne çağrılıp bu konuda hakkındaki fikirlerinizin sorgulaması lazım. Sizin gibi mental bozukluğu olan bir kaptan tk da çalıştırılmamalı. Bu kadar insan üzülürken. Siz ortalığı karıştırıcısınız:( Acil kimliğiniz sorgulanmalı SİZİN:(
System ~ 7 yıl önce
Yorumlar sayfasındaki like ve dislike butonlarına onay hanesi getirin lütfen yorumları okurken iki kez yanlışlıkla dislike yaptım. Ayrıca THY'nin değerli çalışanı bu kardeşimize Allahtan rahmet dilerim.Yaptığı hata kendine sadece kendine zarar vermedi tüm meslektaşlarını da etkiledi diye düşünüyorum.Çok üzücü ama vatandaş olarak zor günlerde birbirimize destek olmayı unuttuk. Keşke bu takıntı yaptığı olayları atlatmasına yardımcı olcak güçlü arkadaşlara sahip olabilseymiş.THY ve havacılık camiası başınız sağolsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pegasus ~ 7 yıl önce
PEGASUS ta bir arkadaş vardı A.A diye... emin olmadığım için tam ismini yazamıyorum.. en son hangi bölüme geçti bilemiyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hastasın ~ 7 yıl önce
doktora git
a. ~ 7 yıl önce
ikinci andreas lubitz olmasin :(
a. ~ 7 yıl önce
ikinci andreas lubitz olmasin :(
Kenan ~ 7 yıl önce
Bu haber için keşke yorum kısmı kapatılsaydı.. anlık ruh halini bilemeyiz, aklı başında mıydı değil miydi bilmiyoruz. Allah günahlarını affetsin, mekanı cennet olsun. Hiç tanımıyorum ama bundan baskasını söylemek kimseye düşmez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
2016 ~ 7 yıl önce
Cok aci ce zor durum. Allah sabirlar versin insallah :(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Portre ~ 7 yıl önce
Bir kadının veya kızın hayatındaki en değerli erkek babası ve abisi olmalı diğer alayanı salla gitsin....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
. ~ 7 yıl önce
:(
Eda ~ 7 yıl önce
Bu kadar taş kalpli insanın içinde kimbilir nasıl çaresiz hissetti bir yol aradıda bulamadı.Allah sevdiklerine sabırlar versin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
anonim ~ 7 yıl önce
açıkçası airport haber'e yorumların çirkinliğinden uzak kalmak için zaten girmiyordum ancak önce merhume'ye Allahtan rahmet kederli ailesine başsağlığı dilerim. çok kısa bir şey diyeceğim. burada yazılanları ciddiye almayın ve her yoruma yanıt vermeye çalışmayın. birileri tabiki insani duygulardan ve erdemden, rahmetli birinin ardından sadece iyi konuşulmasını ya da sadece başsağlığı dilenmesi gerektiğinden

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000