15 Temmuz 2011, Cuma 12:10:47

"İNŞALLAH KULÜPLERİMİZ KÖTÜ SONUÇLAR YAŞAMAZ"

THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, futbolda yeni sponsorluk düşünmediklerini söyledi. Topçu, şike iddialarıyla ilgili olarak, “İnşallah kulüpler kötü sonuçla karşı karşıya kalmaz. Biz de sponsorluğa devam ederiz” dedi...
  • manila ne zaman? 2011 de baslanacak diye aciklama yapmisti Temel bey...
Habertürk'ün haberine göre, Türkiye’de milli takım ve 5 büyük futbol kulübüyle sponsorluklarının devam ettiğini söyleyen Topçu “Cumhuriyetle yaşıt kulüplerimiz inşallah kötü bir sonuçla karşı karşıya kalmaz. Biz de sponsorluklarımıza devam ederiz” dedi. Topçu futbolda yeni bir sponsorluk düşünmediklerini belirtti. 

"Uçulmadık nokta bırakmayacağız"
 
Borajet’le küçük havalimanlarına uçmak için işbirliği yaptıklarını hatırlatan THY Yönetim Kurulu Başkanı Topçu, Türkiye’de uçulmadık nokta bırakmayacaklarını söyledi. THY’nin 143 olan destinasyon sayısı itibarıyla dünyanın 8’inci büyük havayolu olduğunu belirten Topçu, Afrika ve Hindistan’da büyümeyi hedeflediklerini kaydetti.
 
Sonbaharda Afrika’ya uçuş sayısını artıracaklarını belirten Topçu şöyle konuştu: “Avrupa’da uçtuğumuz noktalarda frekans, Asya’da uçuş noktalarımızı artırarak genişliyoruz. Afrika’da birkaç nokta üzerinde çalışıyoruz. Özellikle Tanzanya üzerinde yoğunlaşıyoruz. Afrika pazarında ortaklık için Asya ve Afrika’dan görüştüğümüz şirketler var ancak şu anda anlaşma aşamasında değiliz.”
"İNŞALLAH KULÜPLERİMİZ KÖTÜ SONUÇLAR YAŞAMAZ"

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
manila ne zaman? 2011 de baslanacak diye aciklama yapmisti Temel bey...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000