25 Ocak 2013, Cuma 09:29:33

İNGİLİZLERDEN "3. HAVALİMANI" YORUMU

İngiliz basınından ilginç yorum: "İstanbul'a yapılacak üçüncü havalimanı 2020 Olimpiyatları için önemli bir hamle"
  • Bu krizde olimpiyat yapan kerizdir. 2020 olimpiyatlarini kesin bize verirler. F1 gibi yapariz sonra elimizde patlar o tesisler. 3-5 kisi ancak gelir Istanbul'a. Antalya'ya bile daha fazla insan gider o sene hersey dahil turlara
  • Nazar etme ne olur, çalış seninde olur.

İngiliz basınının önemli gazetelerinden Financial Times, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın geçtiğimiz günlerde açıkladığı İstanbul'daki 3. havalimanı projesini duyururken, bunun 2020 Olimpiyat adaylığı için önemine dikkat çekti.

İhalenin en az 5,6 milyar dolar tutarında olmasının beklendiği belirtilen haberde, İstanbul'un havalimanı kapasitesi bakımından Avrupa ülkelerini geride bırakacağının altı çizildi.

Financial Times, THY'nin 90'dan fazla ülkeye uçuş gerçekleştirdiğine dikkat çekerken, geçen yıl Atatürk Havalimanı'nın 45, Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ise 15 milyon yolcuya hizmet verdiğini kaydetti.

İstanbul'un 2020 Olimpiyatlarına ev sahipliğine soyunduğunu hatırlatan İngiliz gazetesi, bunların Uluslararası Olimpiyat Komitesi'ni etkileyeceğini vurguladı.

istanbul'da 3. havalimanı, Yeniköy ile Akpınar köyleri arasında, Karadeniz kıyısındaki eski maden ocakları bölgesinde yapılacak. 

İNGİLİZLERDEN "3. HAVALİMANI" YORUMU

Yorumlar

Kriz ~ 11 yıl önce
Bu krizde olimpiyat yapan kerizdir. 2020 olimpiyatlarini kesin bize verirler. F1 gibi yapariz sonra elimizde patlar o tesisler. 3-5 kisi ancak gelir Istanbul'a. Antalya'ya bile daha fazla insan gider o sene hersey dahil turlara

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rl ~ 11 yıl önce
Nazar etme ne olur, çalış seninde olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000