09 Ağustos 2010, Pazartesi 12:43:36

İNANILMAZ İDDİA... HIZ GÖSTERGESİ KAÇTAYDI?

Türk Hava Yolları personelini taşıyan servis aracı bu sabah Yenibosna mevkiinde kaza yapmış ve olay anında 3 kişi hayatını kaybetmiş, 2'si ağır 7 kişi yaralanmıştı. Olayla ilgili Airport TV ulaştırma görevlisi çarpıcı bir iddiada bulundu.
  • personel bir bayanın ve servis şoförününde hayatlarını kaybettiklerini duyduk. Allah rahmet eylesin.ailelerine sabır versin.
  • yurdumdan alisildik bir haber..kaza dan önce, sikayet dilekcesi veren verdiginle, ölen öldügünle, yaralanan yaralandiginla kaliyor ve buna bir care bulunamiyor..bukadar basit türkiye de insan hayati..
  • eğer 180'le gidiyorsa tek rakibi türk hava yollarıymış mübarek !
  • O ARABA 180 YAPARMI YA.. AYRICA LASTIGI PATLAYIP YALPALAYINCA OTOMATIK OLARAK HIZI DUSER. 180 İLE O ARABA PARAMPARÇA OLUR. ALLAH OLENLERE RAHTMET YARILARA ACIL SIFALAR VERSIN. UMARIM BIR DAHA BOYLE BIR ACI YASANMAZ.
  • Başka ölen yok.SertaçÇapada Yasemin de Samatyada hayati tehlikeleri yok.Ama durumlarıda çok iyi değil.Kazanın sebebi açık çok fazla polemik yaratmayalım bence bu platformda en azından ölenlerin anısına saygılı olalım.Görgü şahitleri var şoförün uyuduğunu söylüyorlar.Zaten şaşırtıcı bişey değil bunu yaşamayan tk personeli yoktur herhalde.Ama yapacak birşey yok.Bakınız şirket sahibi milletvekilimize.....Allah rahmet eylesin,yaralılarımıza acil şifalar tüm cenaze sahiplerine de sabırlar diliyorum.
  • yavaş gidenler genelde eski araç kullanan şöförlerdir.bunlarda eski mercedes otobüsler ve eski model ivecolar var bildiğiniz gibi .eğer bu servis şirketinde herkesin altında bu minübüslerden (mercedes sprinter vw ducato)olsun THY personeli diye birşey kalmaz .

Türk Hava Yolları personelini taşıyan servis aracı bu sabah D-100 karayolu Yenibosna Mevkii'nde önce metrobüs güzergahındaki bariyerlere çarpmış ve daha sonra devrilmişti. Olay yerine ilk ulaşanlardan olan Airport TV ekibi kaza sonrası olay yerinden sıcak görüntüler kaydetti. Airport TV Ulaştırma Sorumlusu Hüseyin Ilıca kaza yerine vardıklarında gördüğü manzara karşısında adeta şoke olduğunu ifade etti. Ilıca, çok konuşulacak bir iddiada da bulundu.

Airport TV Ulaştırma Görevlisi Hüseyin Ilıca, "Olay yerine gittiğimizde adeta bir can pazarı ile karşılaştık. Servis aracında bulunanların yolun çeşitli noktalarına

fırladıklarını gözlemledim. O sırada kameraman arkadaşım olay yerini görüntülüyordu. O sırada benim gözüm kaza yapan aracın göstergesine takıldı. Gördüklerim karşısında çok şaşırdı. Aracın hız göstergesi 180 Km süratte kilitlenmişti" şeklinde konuştu.

AirportHaber'in olay yeri inceleme uzmanlarından edindiği bilgilere göre, kaza yapan araçların olay anında hız göstergelerinin kilitlendiği ve yüzde yüz olmamakla beraber çok yüksek oranda aracın çarpışma anındaki son hızını gösterdiği belirtildi.

Öte yandan, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan kazazedelerden birinin daha yaşamını yitirdiği ifade edildi. Ancak Türk Hava Yolları bunu henüz doğrulamadı.

©AirportHaber.com

İNANILMAZ İDDİA... HIZ GÖSTERGESİ KAÇTAYDI?