22 Şubat 2010, Pazartesi 23:13:11

İMDADA THY VE SUNEXPRESS YETİŞTİ

Lufthansa iptal etmek zorunda kaldığı seferlerindeki yolcuların bir bölümünü trenlere kaydırırken bir bölümünü de başka ülkelerin uçak şirketleriyle gönderdi.
  • Aynı sendikaya mı üyeyiz de grev kırıcılıgı yaptık. Henüz Türkiye'de pilot sendikası yok. Bırak pilot sendikasını tabi oldugumuz iş kanunu bile yok.
  • Amerika'da olsaydi bu grec kiriciligina karsin ucan tum pilotlar jumpseat lere omur boyu alinmazlardi.
  • Elbetteki "GREV KIRICILIK". Akıllı olan adam Grevin yapılacağı havyolu ile zaten uçmaz. Sözüm haberi olmayanlara değil tabi; onar malesef bu işten zararlı çıkan kesim. Haberi dikkatle okursanız "bazı yolcuların biletlerini değiştirdiği" yazılmış. Grev var ise bilet almasın, aldıysa da değiştirsin yolda kalmasın. Yok illa ben LH ile uçacağım diyorsada yapacak birşey yok.
  • Yolcuların mağdur edilmemesi konusundaki düşünceniz doğru fakat bir de şöyle bakın olaya.LH de uçan Alman pilotsunuz,anayasal hakkınız olan greve gittiniz ve Türk pilotlar bu uçuşları yaptılar,acaba ömrünüzün geri kalanında Türk meslektaşlarınız için ne tür duygular beslersiniz?Telsizde ne zaman bir Türk call sign ı duyunca şöyle okkalı bir küfür savurmaz mısınız?
  • thy alman eşine yardımı normal görüyorum,kıyakçılığın sonu ayakçılıktır..grevdekilere saygı
  • Ne yani sizin pilotlarınız grev yapıyor. Biz bu yolcuları taşımayız mı deseydik. Kendinizi biraz da yolcuların yerine koyun. BENCİL OLMAYIN...
  • lufthansa ve cockpit tekrar görüsmelere basladi.
  • TC nin krizden 'etkilenmemesinin ' asil nedenlerden biri budur." Bufferzone'' olarak kullanilan turk milleti 'bilderberg' grubunun planlarina uygun olarak AB'nin usagi olarak buyuk endistrueller gruplarinin gikini cikartmiyacak insanlar kitlesi olarak kullanilmaktayiz. Tesadufler 2001 sonrasi olanlar ve bugune kadar gelinen nokta. Cok kapsamli ancak gerceklerdir. TC bu sayede buyume gosterip insanlari huzurlu olacaktir , ancak ne kadar bir sure.....Asker.....zaman ayirip arstirmanizi tavsiye ederim...saygilar....
  • İşte bu doğru bir tespit..GREV Kırıcılık THY tarafından baktığımızda pek de yabancı olmadığımız birşey. Zaten memlekette EMEK diye birşey kalmadı; KAYIRMALAR sonucu KOLAYCILIK daha doğrusu BELEŞÇİLİK yerleşti zihinlere.
  • Bayrak Taşıyıcı THY nin Yönetimi Kendi çalışanlarına yaptığı zulm yetmezmiş gibi şimdi de Alman emekçilerinin eylemine engel olarak GREV kırıcılık yapmıştır.Emek düşmanlığında da Sınır tanımadıklarını gösterdiler.Ey Halk Ey Çalışanlar ne duruyorsunuz hala.Siz yakanıza TEKEL ve geleceğine insana saygıya destek kokartı bile takmaktan korkarken,Patronlar kol kola...

Özellikle Amerika ve İngiltere havayolları şirketlerinin önlerinde büyük yoğunluk yaşandı.

Türkiye seferleri için Lufthansa'nın yardımına Türk Hava Yolları ve SunExpress uçak şirketlerinin yetişti. Doğan Haber Ajansı'nın (DHA) bildirdiğine göre, Lufthansa'nın her gün üç kez Frankfurt'tan yaptığı seferlerindeki yolcuların bir bölümü Türk Hava Yolları seferlerine kaydırıldı. Ayrıca Lufthansa Türkiye'ye yaptığı üç sefer saatlerinde devreye SunExpress uçağını kiralayıp soktu.

Türkiye'ye giden yolcuların fazla sorun yaşamadığını vurgulayan Frankfurt havalimanındaki seyahat şirketi çalışanı Dilek Ökmener, “Diğer ülkelere gitmek isteyen yolcuları başka uçak şirketleriyle gönderdik. Çok sayıda yolcu ise önceden biletlerini değiştirmiş. Tek sorun Türkiye'den Amerika’ya gidecek olan Frankfurt aktarmalı transit yolcular. Vizeleri de olmadığı için bunlar saatlerce transit salonunda beklemek zorundalar. Uçaklar dolu olduğu için yer bulmaları zor” dedi.

Hürriyet

İMDADA THY VE SUNEXPRESS YETİŞTİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Misafir ~ 14 yıl önce
Aynı sendikaya mı üyeyiz de grev kırıcılıgı yaptık. Henüz Türkiye'de pilot sendikası yok. Bırak pilot sendikasını tabi oldugumuz iş kanunu bile yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Amerika'da olsaydi bu grec kiriciligina karsin ucan tum pilotlar jumpseat lere omur boyu alinmazlardi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Elbetteki "GREV KIRICILIK". Akıllı olan adam Grevin yapılacağı havyolu ile zaten uçmaz. Sözüm haberi olmayanlara değil tabi; onar malesef bu işten zararlı çıkan kesim. Haberi dikkatle okursanız "bazı yolcuların biletlerini değiştirdiği" yazılmış. Grev var ise bilet almasın, aldıysa da değiştirsin yolda kalmasın. Yok illa ben LH ile uçacağım diyorsada yapacak birşey yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yolcuların mağdur edilmemesi konusundaki düşünceniz doğru fakat bir de şöyle bakın olaya.LH de uçan Alman pilotsunuz,anayasal hakkınız olan greve gittiniz ve Türk pilotlar bu uçuşları yaptılar,acaba ömrünüzün geri kalanında Türk meslektaşlarınız için ne tür duygular beslersiniz?Telsizde ne zaman bir Türk call sign ı duyunca şöyle okkalı bir küfür savurmaz mısınız?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
thy alman eşine yardımı normal görüyorum,kıyakçılığın sonu ayakçılıktır..grevdekilere saygı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ne yani sizin pilotlarınız grev yapıyor. Biz bu yolcuları taşımayız mı deseydik. Kendinizi biraz da yolcuların yerine koyun. BENCİL OLMAYIN...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
lufthansa ve cockpit tekrar görüsmelere basladi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
TC nin krizden 'etkilenmemesinin ' asil nedenlerden biri budur." Bufferzone'' olarak kullanilan turk milleti 'bilderberg' grubunun planlarina uygun olarak AB'nin usagi olarak buyuk endistrueller gruplarinin gikini cikartmiyacak insanlar kitlesi olarak kullanilmaktayiz. Tesadufler 2001 sonrasi olanlar ve bugune kadar gelinen nokta. Cok kapsamli ancak gerceklerdir. TC bu sayede buyume gosterip insanlari huzurlu olacaktir , ancak ne kadar bir sure.....Asker.....zaman ayirip arstirmanizi tavsiye ederim...saygilar....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
İşte bu doğru bir tespit..GREV Kırıcılık THY tarafından baktığımızda pek de yabancı olmadığımız birşey. Zaten memlekette EMEK diye birşey kalmadı; KAYIRMALAR sonucu KOLAYCILIK daha doğrusu BELEŞÇİLİK yerleşti zihinlere.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bayrak Taşıyıcı THY nin Yönetimi Kendi çalışanlarına yaptığı zulm yetmezmiş gibi şimdi de Alman emekçilerinin eylemine engel olarak GREV kırıcılık yapmıştır.Emek düşmanlığında da Sınır tanımadıklarını gösterdiler.Ey Halk Ey Çalışanlar ne duruyorsunuz hala.Siz yakanıza TEKEL ve geleceğine insana saygıya destek kokartı bile takmaktan korkarken,Patronlar kol kola...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000